Best i test! Sports-BH'er 2018 Image

O melhor no teste! Desporto-BH'er 2018

O que é que o seu desporto de alta competição - BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Vamos lá! Melhor ainda, é a resposta ao questionário do sesongens.

I denne testen har våre eminente produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem HER.

Kari Traa VarKari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modelo: Var

Preço do produto: 299 coroas

Acabamentos em tecido: turquesa, rosa e alvo

Características: Como o intervalo entre as características é de XS-XL e BH-en savner cuper, é possível encontrar uma caraterística que passe. Para o primeiro, o tamanho da peça é o mesmo que o da peça de roupa.

Det største plusset: En fryd for øyet! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen.

Det største minuset: A absorção do fuktighet está a ficar mais alta. Dersom du går på en svett time er BH-en fuktig ganske lang tid etter treningen.

Passer best til: Ioga, pilates e outros exercícios de alta intensidade.

Pouco tempo de funcionamento:

O modelo é um clássico Sports-BH com um suporte de letras, perfeito para o treino de saltos e saltos. Så lenge du ikke har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagelig uten noe som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som som gjør VAR til en vinner er designet - den er så søt! É um prazer experimentar este tipo de roupa com um tecido fino e justo. Vi liker også at innlegget av skum kan tas ut for en friere og mer kroppsnær følelse.

Soutien Adidas Alphaskin Support LGAdidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modelo: Alphaskin Support Bra LG

Preço do produto: 379 coroas

Acabamento da peça: svart/hvit

Descrição: Este modelo tem um fecho de correr, mas, ao contrário do que acontece com o fecho de correr, a parte mais livre do sutiã é a parte mais larga do fecho de correr.

A primeira vantagem: sentar-se como um bêbado! As cadeiras são suaves, sentam-se, por exemplo, à volta do meio e à volta do lado. É ideal para quem quer ser um desportista.

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!

Passer best til: Treino com intensidade elevada.

Pouco tempo de verão:

É muito difícil encontrar uma copa D menos quando o desporto é tão fino e delicado como este. Den er myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. O conforto é fantástico e o design é muito bem pensado. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Takk, Adidas!

Under Armour Vanish Mid PrintUnder Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modelo: Vanish Mid Print

Preço do produto: 649 coroas

Acabamento da peça: svart

Características: Normal em termos de características, mas não é muito frequente.

Det største plusset: Her snakker vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass.

Det største minuset: Ettersom den er så stabil kan den virke litt trang når du tar den på deg, så det hadde ikke skadet med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet.

Pouco tempo de verão:

A forma de passar é excelente. O design é perfeito para a parte de trás e para a parte de trás do corpo, e o design para a parte de trás tem uma boa mobilidade para a parte de trás do corpo. Ser skreddersydd ut! O design é muito bonito, mas é absolutamente agradável. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Foran er den stilren og slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hadde gjort det lettere å få den på seg, men vi elsker effekten av den stramme passformen.

Nike Indy Soutien Shine Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modelo: Indy Shine Bra

Preço do sutiã: 399 coroas

Acabamentos da peça: vermelho e castanho

Tamanho: O tamanho do sutiã é XS-XL e é possível encontrar um modelo que passe. Men den går litt mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.

Det største plusset: Følelsen! O fogão glinsete é silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. É muito suave e liso na parte de trás.

É o que menos falta faz: Svette blir raskt synlig, så BH-en blir lett våt når du trener i den. Den er også veldig stram i starten og litt vanskelig å få på seg.

Passer best til: Treinar com intensidade média.

Pouco tempo de verão:

A experiência de treino é muito agradável e, ao mesmo tempo, o desporto é muito festivo. Det er partytoppen i treningsgarderoben! Den er enkel samtidig som den er helt annerledes enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan selvfølgelig ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det er fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg.

Blacc StabilityBLACC Stability.jpg

Procurar: Blacc

Modelo: Stability

Preço sugerido: 249 coroas

Acabamentos em cores: azul, laranja, rosa e lilás

Descrição: Luminosidade de ganga na parte de trás e com uma estrutura de apoio. Det kan være lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to.

Amaior vantagem: uma excelente forma de passar! O testpanelet gosta do corte curto sob o peito, o que permite que a pessoa se sente deitada e se sente bem. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.

Det største minuset: Para um bom desempenho em termos de velocidade, é preciso ter cuidado para não ficar muito cansado. Modellen er litt vanskelig å få av seg når den er våt siden den er så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet.

Curto período de verão:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tykke stoffet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet er fint og takket være den påkledde følelsen kan du også bruke den som topp til en tights med høy midje. Om du, som deler av testpanelet, vil ha en svalere følelse kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss for det fine meshpartiet på ryggen!

Nike Soutien de luxoNike Deluxe Bra.jpg

Marca: Nike

Modelo: Deluxe

Preço do sutiã: 399 coroas

Acabamentos da peça: vermelho e castanho

Características: Pode tentar obter o seu próprio par, que se encontra numa caveira.

Amelhor vantagem: O design é fantástico! O design é fantástico! É muito pequeno para um crop top com uma faixa curta e um vestido de veludo.

O pior ponto negativo: O transporte de mercadorias é muito lento. O armazenamento é muito lento, mas é muito fácil de transportar.

Passer best til: Todos os slags trening.

Pouco tempo de verão:

O meu favorito é o melhor da nossa vida. Den gir en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Ettersom den minner litt om en crop top, så er den perfekt til en tights med høy midje når du trener eller skal på yogatimer. O logótipo e as tiras em material velurino tornam o BH-en mais elegante e luxuoso. A Deluxe é uma marca muito bonita! Vi liker også meshpartiet på ryggen som ikke bare er fint: det holder deg sval dersom du svetter mye. En bra sports-BH som kommer til å bli anvendt flittig i høst.

Adidas All me 3 stripesAdidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modelo: All me 3 stripes

Preço sugerido: 379 coroas

Acabamento em tecido: svart

Tamanho: XS-XL e muito normal em termos de tamanho. É muito apertado, mas é pouco apertado.

Amelhor coisa a dizer: Uma forma de passar fantástica! O painel de teste era demasiado nítido quando o desporto-BH'en começou. A cadeira é estável e tem um aspeto muito bonito.

Det største minuset: Det er ingen minus, vi elsker den!

Passer best til: Todos os trenings slags, også løping.

Kort oppsummert:

Uau, hurra, sim! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Mínimo, elegante e ventilado para os utilizadores. As riscas são de passagem acetinadas, com um toque de força. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det er behagelig og gir en litt ny look. 3 stripes er en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover.

Reebok Marca Hero Leia Reebok Hero Brand Read.jpg

Marca: Reebok

Modelo: Hero Brand Read

Preço do produto: 449 coroas

Acabamentos em cores: rosa e branco

Tamanho: XS-XL e muito normal no tamanho. Escolha a sua versão mais recente.

Avantagem mais importante: Passformen. O assento é perfeito! Com um design perfeito, o conjunto é muito bonito e confortável.

O primeiro ponto negativo: Vergonha. O material é de baixa qualidade e o revestimento é escorregadio, pelo que a temperatura é baixa sob temperaturas baixas.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene.

Kort oppsummert:

Está a tentar uma bicicleta todo-o-terreno? É um bom negócio. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. A roupa de cama é mais pequena e mais fina do que a malha, por isso é mais fresca e macia. Para treinos HIIT, ginásio, Crossfit e loping, este calçado é uma peça de vestuário que dá muito estilo. O seu design renovado e a sua textura fina são muito bons.

Puma Puma Bra Puma Puma Bra.jpg

Merke: Puma

Modelo: Puma Bra

Preço do sutiã: 449 coroas

Acabamento da peça: salmão/gaivota

Tamanho: Calça-se em tamanhos XS-XL e é um pouco mais largo. Hvis du ligger mellom to størrelser kan du velge den minste.

Amaior vantagem: é leve e confortável! É muito confortável quando a massa é cortada.

O mais fraco: A massa é pequena, mas não é muito grande quando se tem uma copa em C, mas é muito grande. O resultado do treino com intensidade média é ótimo.

Passer best til: Treino com intensidade média.

Verão curto:

Puma para quem quer fazer treinos mais leves e mais rápidos. Denne svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Gostei! O sítio é muito bonito e tem um valor sugestivo para quem me procura. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe.

Kari Traa NessKari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modelo: Ness

Preço do produto: 349 coroas

Acabamentos em cores: lilla, lyseblå e grå

Características: Elástico e fiel ao tamanho.

Amaior vantagem: É muito elegante! Como se estivesse numa bolsa quente.

O pior defeito: O material mais grosseiro e o design mais comprido fazem com que este top desportivo seja mais parecido com um crop top. O seu suporte é útil para o alongamento e o temporizador para os meus saltos.

Passer best til: Treino com lavagem até à intensidade média.

Pouco tempo de verão:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. O material é muito resistente a choques e o conforto é muito forte. O taco é quebrado por baixo e o taco fica bem assente em cima do tampo. A partir de agora, pode desfrutar de ioga, de trabalho e de férias. Mmm! Derimot er det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Pode ser que o seu filho se sinta bem, mas ao sentar-se tem um bonito e belo BH desportivo!

SHOP HER: Compre todos os sports-BH'ene våre

LESMER: Slik vet du om sports-BH'en din sitter feil

LESMER: Tilpasssports-BH'en din etter treningen