Möt Blaccs nya ambassadör Madeleine Kettner Image

A nova embaixadora da Blaccs, Madeleine Kettner

Um ano de trabalho, superestarque e viagens ao estrangeiro. A nova embaixadora do Möt Blaccs, a embaixadora Madeleine Kettner.

Madeleine Kettner foi criada em Gotemburgo, onde nasceu e estudou no ginásio, ao mesmo tempo que se tornou uma das suas maiores paixões: o thaiboxning. På schemat står antingen thaiboxning eller gym- och konditionsträning i princip varje dag. Atualmente, é também embaixador do mercado Blacc.

- É muito fácil encontrar um novo embaixador para o Blacc! Jag ser verkligen fram emot att få representera dem och deras snygga utbud av träningskläder, säger Madeleine Kettner.

SHOPPA HÄR: Veja o nosso site na BLACC

kettnerPara ficar melhor, é preciso tentar, e para a Madeleine Kettner, é preciso entrar na caixa de roupa com ginásio e equipamento.

Como é que se tornou num thaiboxning?

- Jag har släkt i Thailand som har tävlat mycket inom thaiboxning, så sporten var ett givet och ständigt inslag under hela min uppväxt. När jag var tolv år bestämde jag mig för att testa själv och tyckte direkt att det var riktigt, riktigt kul, säger hon och fortsätter:

- Det tog sedan ungefär ett halvår för mig att inse att jag ville börja tävla inom det. Sedan dess har jag haft som mål att fightas på större internationalella galor.

O que é que o desporto tem a ver com isto?

-Jag brukar tröttna ganska lätt på att göra samma saker alltför länge, men det jag älskar med thaiboxningen är att den är så varierad och allt annat du får uppleva på köpet. Att till exempel åka på resor med landslaget och tävla för Sverige, att träna i 37 graders thailändsk värme och att träffa folk från hela världen. Jag har fått lära känna så himla många fina människor och uppleva så mycket som jag annars hade fått gå miste om.

Como é que se pode recomendar o thaiboxning?

- O Thaiboxning passa a flesta. Trata-se de uma forma de tratamento muito boa, mesmo para quem só quer ter um grupo de trabalho grande e usá-lo em qualquer situação. För den som vill tävla, eller åtminstone prova på att tävla, finns det även flera olika alternativ. Du kan till exempel tävla i olika klasser, alltså med olika grader av kontakt samt skydd. Sedan finns även möjligheten att fightas som proffs så klart!

maddeMadeleine Kettner började med thaiboxning när hon var tolv år gammal och drömmer om att fightas på stora internationalella galor. Agora, ele está a usar os collants Blacc Sprint.

O que é que está a fazer?

- Jag försöker träna åtminstone fyra till fem pass thaiboxning i veckan, men sedan tränar jag även gym eller kondition varje dayg. O que é mais importante é o facto de ser mais fácil. Det beror helt på om det fungerar ihop med skolan, och ibland gör det helt enkelt inte det.

O que é que se passa com a migração?

- Hälsa för mig är att må bra fysiskt men framförallt psykiskt, vilket för mig är det viktigaste. Jag tycker även att det är viktigt att hitta glädjen i en hälsosam livsstil och att kunna göra hälsosamma beslut gällande träning och kost. Hälsa är även att inte alltid pusha dig själv för hårt, utan att även våga vila från träningen.

Madeleines 3 favoritas de Blacc

blacc favs

  • Snygg och skön träningstopp, Desert, rekommenderat pris 229 kronor.
  • Collants verdes com detalhes finos, Petunia ll, disponível por 249 coroas.
  • Collants azuis e azuis, Bluebell ll, disponível por 249 coroas.

LÄSMER: O melhorteste de calções de banho de 2018

LÄS MER: Os melhores modelos de Air Max da atualidade

SHOPPA HÄR: Maisde 600 testes de ténis para mulheres