Därför älskar alla Pranas klänningar Image

Todas as marcas de roupa Pranas

São valiosas, escassas, escassas e escassas. Se você está interessado em Pranas klänningar, você está pronto!

Märket Prana grundades i kuststaden Carlsbad norr om San Diego i Kalifornien av Beaver Theodosakis och hans fru Pam. De var yogisar, klättrare och hippies och i början av 90-talet började de göra miljövänliga kläder hemma i sitt garage. Pappersetiketterna i kläderna gjorde de av återvunna tidningar och olja i en mixer, som de sedan rullade ut för att soltorka i trädgården.

I dag görs inte Pranas kläder i ett garage utan i Pranas egna Fairtrade-fabriker, men viljan att värna om naturen finns kvar och kläderna tillverkas i ekologiskt material, som är superskönt och praktiskt. A mais popular das plantas é o Pranas klänningar, que pode ser encontrado em qualquer lugar onde você possa encontrar.

Como é que os Pranas klänningar se tornaram tão populares?

- Redan när de lanserades för åtta år sedan började de sälja bra och det har de fortsatt göra både i små exklusiva fashionbutiker och sportsajter på nätet. O que está em causa é a forma, o material e o facto de ser perfeito para ser usado com roupas. De är lätta att packa, skrynklar inte och går att använda till allt, säger Stefan Wulf, på Granitbiten, som är leverantör av Prana i Sverige.

O que é que acontece nas lojas?

- É normal em armazéns para todos os svenskar, seja ele grande ou pequeno.

Atenção ao material!

- Os tecidos de algodão são fabricados em poliéster ou poliéster spunnen, o que permite que os tecidos sejam mais plásticos e mais leves. O material tem certificação Bluesign, pelo que é um dos mais fortes fabricantes de têxteis. O material é um fator de diversão para quem quer oferecer mais presentes, para quem tem mais de 70 por cento de votos a menos na produção.

Är materialet ett funktionsmaterial?

- Ja, det är ett svalt funktionsmaterial och klänningen var från början ett sportlinne, som man förlängde till en klänning. Den har inbyggd sport-bh och används av många både på golf- och tennisbanan. Mas se os vestidos são tão arborizados e coloridos com detalhes finos, eles são muito bonitos para usar no meio da tarde ou na festa.

prana
O vestido Quinn é o modelo mais popular da Pranas.

rebecca
Klänningen Rebecca har en snygg rygg!

cora
Modellen Cora ären annan storsäljare.

LÄSMER: Tendência: Blommor & blad