Därför älskar vi Converse Image

A Converse é uma marca de ténis

Att aldrig ha ägt ett par Converse är som att aldrig ha fått uppleva sann kärlek. Okej, kanske inte riktigt, men det finns många anledningar till att de här tygskorna är så populära. Aqui estão 9 deles.

1. A sua omissão é total

Vi vågar påstå att ett par All Stars aldrig kommer anklagas för att vara omoderna. Det är en tidlös, klassisk skomodell som håller säsong efter säsong - år efter år.

2. Risco zero para os utilizadores

Hur många gånger har du hört någon säga: "Jag förstår inte vad jag tänkte när jag köpte de där Converse-skorna, vilket konstigt infall"? Nej, exakt. Det händer inte. Det här är inga leopardmönstrade ormskinnsloafers - det är ett par Converse. Det kan inte bli fel.

3. De passar till allt

Jeans, chinos, finbyxor, calções. Kjol, klänning, kostym eller byxdress. Converse passar till allt. Sim, tudo! Tack vare att de finns i så många olika kulörer och utförande går det att hitta ett par som passar alla stilar. Det är bara att googla så ser du att folk till och med gifter sig i de här skorna. Gärna lite gulligt matchande(aww!).

iStock-547128210.width-700.jpg

Vita Converse ärett säkert vårtecken.

4. Ele é o melhor para todos

Se não for para passar para tudo, é porque é um sítio para tudo. Jovens e crianças, jovens e crianças, descolados e descolados. Du kan bära ett par All Stars som tvååring och sedan fortsätta med samma modell, men i en något större storlek så klart, tills du är 90 år.

5. O seu chinelo escorrega

Varje fot är så klart unik och det finns säkert en del som fått skavsår av en tygsko från Converse men vår erfarenhet säger att de här skorna är ovanligt skonsamma mot fötterna. Storlekarna är ganska rymliga och håller du dig till modellerna i canvastyg brukar även den ömtåligaste hälsena slippa skavsår.

6. A largura da mão

A maioria das pessoas fica com manchas depois de uma etiqueta, mas o homem pode ficar com uma parte Converse por mais de um ano quando fica com manchas. Till skillnad från många andra tygskor har märket täckt tåpartiet med en fiffig gummidel som inte bara är estetiskt tilltalande - den ser till att inga uppåtpekande tår går hål på tyget. Pode ser snava, snubbla och ramla i grus utan att tådelen förstörs. Inteligente!

022859552226_005.jpg

O par All Star Basic passa para tudo.

7. A sua amostra interior é nova

A visão de uma casa de campo com uma aparência perfeita, com um design perfeito, Converse em todos os frigoríficos, dá-lhe a possibilidade de se divertir com os menores padrões de qualidade. För det räcker ju inte med ett par när det finns så många färger. Temos de os apanhar a todos!

8. É preciso ir mais longe com eles

Canvastyget är tåligt och går bra att rengöra med lite tvål eller tvättmedel. O Gummisulan e o tådelen são också enkla att fräscha upp med diskmedel eller sneakersrengöring. Och om de inte blir krispigt vita igen så gör det inte så mycket. De ska vara lite nötta och smutsiga, det är en del av charmen.

9. O que é preciso fazer para ter um bebé pequeno

Till skillnad från en del andra klassiska produkter har priset på den pålitliga Converse-skon inte skenat i höjden. Det är en demokratisk sko som passar de flesta plånböcker, även en fattig students. Isso dá-nos prazer.

Du hittar hela vårt utbud av skor från Converse HÄR.


LÄS MER: Så håller du dina sneakers vita och fräscha