Därför ska du köpa Eccos golfskor Image

Como comprar um relógio de golfe Eccos

Lär dig allt om hybridrevolutionen som förändrade golfvärlden, och varför du bör satsa på Eccos golfskor!

För många är det inte en lika stor självklarhet att golfa i golfskor som det är att till exempel springa i löparskor eller spela fotboll i fotbollsskor, men det finns faktiskt flera anledningar till varför du borde investera i ett par på en gång.

- A maior habilidade entre um jogador de golfe e um jogador de golfe que joga golfe é a determinação e a estabilidade. Golfskor är byggda för ett rörelsemönster som passar sporten. Dessutom får man inte glömma att golf spelas på ett underlag som till största delen av säsongen är fuktigt och blött av regn, dagg eller bevattning, berättar Richard Lundqvist som golfansvarig på Ecco i Sverige.

SHOPPA HÄR: Eccos golfskor for dam och herr

Comprar sapatos de golfe com espuma

A popularidade dos Eccos skors está relacionada com osras så kallade hybridmodeller - alltså golfskor som till stora delar påminner om skor for andra sporter. Det innebär bland annat att de är "spikeless", alltså spiklösa. Idag utgörs marknaden av ungefär 65 procent spiklösa golfskor, något som Ecco var bland de första med.

- Idag föredrar flera av de duktiga spelarna i de olika tourerna spiklösa modeller på grund av att de ger ökad komfort och mer markkänsla. Det beror på att den typen av golfsko tillverkas utan hårda hylsor och fästelement for spikarna, berättar Richard Lundqvist och tillägger:

- Vad gäller grepp så har Ecco utvecklat olika sultyper av spiklösa modeller som allla har lika bra grepp som du har i ett par golfskor med mjuka spikar. O conforto é um fator importante para tentar encontrar um modelo de espigão mesmo quando se joga golfe.

Design do Eccos golfskor

Quando o Eccos hybridskor teve a sua estreia oficial, em 2010, o seu design foi alterado - tanto em termos de espigões, como em termos de superfícies de corte.

- Ecco är en innovativ skotillverkare med ett modernt utryck som revolutionerade världen genom sitt nya utseende i en konservativ sport. No início, os jogadores de golfe da Eccos eram acompanhados por um ténis de mesa. Idag kan vi däremot se att samtliga märken följer Ecco i utvecklingen av både design och funktion.

Ecco Biom Cool Pro

Ecco golfskor99 por cento de todos os tacos de golfe da Ecco são muito flexíveis e o modelo Biom Cool Pro é um dos favoritos no mercado.

- Två saker utmärker Biom Cool Pro och det första är själva Biom som är en teknologi som bygger på en unik studie där man scannat 2 500 skandinaviska atleters fötter. Os resultados do estudo serviram de base para a obtenção de imagens de utilizadores.

En annan fördel med Biom Cool Pro är membranet i Gore-Tex, som håller dina fötter torra till och med i de uslaste av väder.

- O Biom Cool Pro é utilizado em combinação com uma membrana com 100% de ventilação e uma ventilação de 360 graus, o que permite obter uma boa ventilação.

Ecco Golf S-Three

Ecco golfskorO elegante golfskon S-Three tem uma mellansula que se estende por três zonas.

Um dos favoritos do ano é o golfskon S-Three, pois a sua estrutura é composta por uma combinação de três zonas:

  • Zona 1: Uma casa de banho para tirar fotografias.
  • Zon 2: En aningen hårdare mellanfot för ökad stabilitet vid både spel och gång.
  • Zon 3: En mjuk framfot för ett lätt avslut på steget, som möjliggör för rotation vid golfsvingens avslut.

Förutom det är S-Three även försedd med Gore-Tex, som gör den hundra procent vattentät och därmed kan användas oavsett väderförhållanden. Precisamente com o Biom Cool Pro, o S-Three tem uma boa ventilação.

- O Biom Cool Pro tem um sistema de ventilação S-Three que aumenta o conforto em combinação com a prestabilidade e que se adapta a todos os tipos de vento, explica Richard Lundqvist.

Psst! Visste du att Henrik Stenson, Sveriges främsta golfare, spelar med golfskon S-Three?

SHOPPA HÄR: Todos os seus jogadores de golfe

LÄS MER: Como é que se pode melhorar o seu jogo de golfe