Därför tränar Fannie Redman i Adidas Alphaskin Image

Fannie Redman em Adidas Alphaskin

Adidas nya kollektion gör skäl för sitt namn med en passform likt ett andra skinn. Träningsprofilen Fannie Redman berättar varför hon tar på sig Alphaskin när det är dags att svettas.

O Adidas Alphaskin é um moderno calçado de compressão para quem procura um estilo de vida mais forte. Det är en kollektion för de svettigaste och mest intensiva träningspassen, då du inte vill att det du bär på kroppen ska kännas överhuvudtaget.

Den kroppsnära passformen gör plaggen särskilt lämpade för mycket av det träningsprofilen Fannie Redman ägnar sig åt. Hon är SM- och EM-mästare i amatör-MMA och har tidigare vunnit SM-guld i både judo och brasiliansk jiu-jitsu.

- É um grande desafio para quem quer sentar-se e tentar fazer algo. Jag brottas mycket och då vill man ha tighta kläder som sitter på ordentligt och inte glider runt. Por isso, decidi que a tampa do casaco com "proteção de erupção cutânea" é comprida. När jag brottas tycker jag om att att ha sådant på mig, säger Fannie Redman.

fannie redmanO Adidas Alphaskin é uma série de calçado de compressão que se encontra disponível em cores sólidas e azuis. Foto da mesma imagem: Carl Klingspor

O que é que você pode fazer em Alphaskin?

- O Plaggen passa para vários tipos de viagens. Pode ser feito se fizer CrossFit, kampsport ou qualquer outro desporto que ajude as pessoas a sentarem-se em cima dos pratos. När jag springer kan jag störa mig på att tightsen åker ned, men de här plaggen är gjorda för rörelse och sitter uppe hela träningspasset igenom. De funkar i det flesta sammanhang, om du gillar supertighta träningskläder.

Qual é o seu lugar preferido na escola?

- Jag gillar den långärmade tröjan, mest för att jag brottas och gärna vill ha den typen av tröjor på mig då. Det funkar jättebra i brottningen, särskilt för grappling, och gör att man kan röra sig på ett obehindrat sätt. När du svettas blir du inte heller lika hal som när man brottas i ett linne.

Como é que a Alphaskin é resistente?

- Jag har XS i både tights och tröjan och brukar ha den storleken, så jag tycker att kollektionen är true to size. Men det är klart, plaggen är väldigt tighta i modellen. Se o utilizador não se sentir confortável com a roupa, pode tentar obter uma boa impressão.

Kan du beskriva kollektionen med tre ord?

- Apertado, apertado e magro!

fannie redmanEstá a receber o seu produto da Adidas Alphaskin HÄR.

O que é que o leitor quer para o verão de 2018?

- O meu objetivo é ganhar um combate profissional de MMA e estrear-me como profissional.

Quais são as três melhores dicas para quem quer começar a lutar no torneio?

- Jag brukar säga att man måste hitta något som intresserar en, som handlar om något mer än att bara komma i form. O facto de ser fácil, o facto de ser preciso fazer um esforço para o conseguir. Det måste finnas något mer i det du gör än själva träningen, då kommer det att bli hållbart, säger Fannie Redman och fortsätter:

- Det ska ju bli något du alltid gör, som att borsta tänderna. Då gäller det att hitta din grej! Se o leitor souber o que é o seu dinheiro, deve procurar o que fazer. Speciellt så här i början av året har nästan alla ställen prova på-erbjudanden och bättre priser. Testa med en kompis om du inte vågar själv, men kom ihåg att du måste vara intresserad om det ska hålla. Além disso, é possível fazê-lo se o prémio for baixo ou se for difícil de obter.

Que dicas tem para dar a alguém que queira ir para a próxima viagem com o seu trabalho?

- Se alguém quiser fazer desporto no sábado e tiver aulas ou quiser ir para o próximo passo, pode ser que se sinta atraído por um bom PT. Jag tränar kampsport och tyngdlyftning för att jag vill bli bättre på det, och har en bra tränare som lär ut och ser till att jag levlar upp till nästa steg och tar tillräckligt mycket i knäböj. Även jag som jobbar med träning måste gå till någon som har koll på mig. Além disso, é importante que o homem se sinta confortável com o mesmo tipo de trabalho.

fannie redmanFannie Redman é PT, lutadora e uma das líderes do Kampsportslabbet. Om du vill läsa mer om hennes träningsvardag och livet som MMA-fighter kan du kolla in hennes blogg och Instagram.


LÄS MER: Fannie Redman "Alla kan bli en bra fighter" (Todos podem ser lutadores corajosos)

LÄSMER: Começar a lutar