Det här är Salomon S-lab Image

Encontra-se em Salomon S-lab

Não está a tentar encontrar o seu lugar no mercado? Då ska du testa Salomons löparskor för de som som verkligen har farten.

Além de outras profissões, a Salomon criou uma série de produtos para a compra e venda de produtos. O nome da empresa é S-lab.

- Det är våra absolut snabbaste och lättaste produkter för de som verkligen har farten. Atleterna är med under hela processen och kommer med input för att vi ska få fram produkter som är så bra som möjligt, säger Benny Grahn på Salomon.

Os restantes membros da equipa são a skidatista e atleta Emelie Forsberg, o atleta Kilian Jornet e o ultralocista americano Max King, que já correu a maratona de Los Angeles em 2:17.

emelieEmelie Forsberg é uma das melhores desportistas extremas do mundo. Veja a sua entrevista com o seu marido . Foto: Jordi Saragossa.

Max King surgiu no modelo Sonic, que é uma corrida de série, com um motor de combustão interna. O seu peso é de 220 gramas.

- Den är vår lättaste sko men har ändå åtta millimeter i drop så du kan ha ett löpsteg där du antingen sätter i framfoten eller har mer utav en hälisättning. Sulan ger också dämpning och en brakyl, säger Benny Grahn.

Men tyngdpunkten ligger på trailskor. Gemensamt för alla trailmodeller är att de har speciellt framtagna sulor för att att ge så bra grepp som möjligt och att de snöras åt med Salomons speedlacelösning.

- Den har vi patent på och den har blivit väldigt populär. Snörningen tillsammans med den strumpliknande plösen gör att foten sitter väldigt bra i Wingsmodellen, som är den mest slitstarka modellen och som är perfekt för bergslöpning, säger Benny Grahn

ultra
Salomon O S-lab Ultra é um modelo de raquete para a captação de água de superfície. Tem uma queda de cinco milímetros e pesa menos de 260 gramas. Aqui pode encontrar o site da Sportamores sobre o S-lab.