Det ska du tänka på innan du köper en regnjacka Image

Como é que o utilizador pode fazer quando compra um regnjacka

Brukar du kolla hur knapparna ser ut innan du köper en ny regnjacka? Como é que o plagget é mais caro? Tretorn pode ser encontrado na lista de verificação mais recente.

En bra regnjacka ska förstås vara vattentät ... men vad mer? Peter Lindblom, chefe de produção da Tretorns, explica o que o seu amigo mais velho pode fazer quando está a usar um regnjacka.

- En sak som kan vara bra att veta att det finns olika typer av material på regnjackor, så som lätta, packbara och stretchiga material för rörelse, samt tyngre och släta material för en mer klädsam stil. Det finns också material som innehåller andra återvunna material, vilket vi på Tretorn jobbar mycket med, säger Peter Lindblom på Tretorn och fortsätter:

- Det kanske inte är så lätt att tänka dig in i en blöt situation i en butik, men det är viktigt att det är en funktionell jacka samt att den är bekväm på.

Checklista inför ditt köp av regnjacka:

  • Är den välskuren? Se till att regnjackan lätt går att dra över en annan jacka, vilket kan vara bra om du blir överraskad av en regnskur.
  • Är detaljerna och utförandet bra gjort? Um exemplo de como os serviços são utilizados. Isto significa que o registo pode ser feito de forma a ficar mais ou menos saudável.
  • Onde está a ventilação? Jackan bör vara så pass bra att du varken blir svettig eller kall när du rör dig mycket i den under en längre tid.
  • Hur ser luvan ut? En bra och användbar luva är ett stort plus!
  • Hur är slitaget? Kolla om jackan har förstärkningar på platser som det lätt blir slitage och tryck på. Como é que o material pode ser cortado na primeira utilização?
  • Onde é que se encontra o material? É necessário sentar-se rapidamente.

RegnjackaHÄR hittar du vårt utbud av Tretorns regnjackor for dam, herr och barn.

Existe alguma tendência específica no que respeita a modelos de calçado?

- Rena, enkla och smart designade plagg som parkas är väldigt populärt hos oss, men vi har även lite kortare och sportigare varianter, säger Peter Lindblom på Tretorn.

O que é que a Tretorns tem para oferecer?

- Validade, conforto e estabilidade, combinados num conjunto funcional.

Como é que posso ajudar o meu regnjacka?

- Quando se trata de obter uma renda, tem de se ter em conta o leite e a água. Men regnplagg är generellt gjorda i slitstarka material.

LÄS MER: Testámos a goma de mascar Tretorns

LÄS MER: Proteção da pele e do couro