Ellesse – ett nytt ess på Sportamore! Image

Ellesse - e o melhor ensaio para a Sportamore!

Tänk dig ett giftermål mellan mode och sport. Resultatet blir Ellesse, ett nytt varumärke på Sportamore som gör bättre sportmode än någon annan.

Vi på Sportamore älskar sportswear och därför är vi glada att kunna presentera ett helt nytt varumärke som verkligen är i sitt esse när de gör moderiktiga kläder med sportinfluenser: Ellesse.

- Ellesse är ett italienskt sportvarumärke som grundades 1959 och har sina rötter i tennis, skidåkning och fotboll. A bandeira italiana foi, por exemplo, patrocinada pelo site Ellesse quando o VM foi lançado abaixo dos 80 anos. I dag har varumärket hittat tillbaka till modebranschen och kännetecknas av fantastiska färger inspirerade av 80-talet och med en stark logotyp, säger Waseem Ahmad på Ellesse.

Que tipo de fundo é que ele tem?

- Há muitas pessoas que vão para Ellesse. Både den äldre generationen som känner igen märket från tennisbanan och tycker att en klassisk t-shirt eller sweatshirt är ett måste i garderoben, till den yngre hipsterkunden som följer med i modet och nu hakat på heritage sport- och lifestyletrenden.

Onde é que se encontra a moda na história?

- As marcas italianas são mais leves na moda do que as escandinavas. A tendência oversize é forte para as mulheres, mas muitas delas preferem usar roupas de marca e usar o look de namorado.

O que é que é absolutamente melhor na sua coleção?

- As calças de ganga são um êxito, e as calças de ganga são mais largas do que as calças de ganga. Det är också ett must have att ha ett matchat set, tänk träningoverall, precis som man hade på 80-talet.

Como é que eu posso usar roupa desportiva fixe ou então roupa de desporto?

- Trata-se do estilo e da vontade de se anunciar. Följ bloggarna och Ellesse på Instagram, så får du inspiration på hur du får det att se ut som fashion i stället för sport.

ellesseHurra, nu är det trendigt med tracksuit igen - både snyggt och bekvämt på samma gång!

LÄS MER: 3 maneiras de usar a nova loja Casalls