Golfskorna som är bäst i test Image

A melhor marca de golfe no teste

Vi har ägnat sommaren åt att testa golfskor, för att du ska hitta en modell som passar just dig. A seguir, a história que mais se destaca no teste.

Att hitta rätt golfskor är inte helt enkelt, eftersom du inte får gå några rundor på golfbanan och sedan lämna tillbaka dem om du inte gillar dem. Som tur är så har vi gjort jobbet åt dig! Espera-se que a sua ajuda seja útil para encontrar o melhor modelo, de modo a poder comprar todos os modelos de ténis mais comuns. São Adidas, Nike ou Puma?

GOLFSKOR FÖR HERRAR (Scrolla ned för damer)

Teste: Adidas, Tour360 Prime Boost
Resultado: Seguro, suave e suave
Preço normal: 2 195 coroas.
Observações:

O que os utilizadores mais apreciaram no Tour360 Prime Boost foi o conforto.

- O seu ténis de golfe é macio e permite-lhe ficar mais tempo. O seu ténis de malha Prime tem uma boa aparência, é muito confortável e é muito confortável:

- Skon passar perfekt för varma golfdagar, men jag skulle välja en annan sko att spela i om du spelar i regn på grund av ovandelen som är stickad, säger en annan testare.

Golfskorna har Adidas Boost-sula, som du kanske känner igen från deras löparskor. Det gör att du går mjukt och skönt, men trots det står du stadigt.

- Jag tycker Boost-sulan är så mycket bekvämare än andra golfskor jag spelat med. Skon ger mycket stöd i sidled utan att ge spelaren en instängd känsla och dobbarnas grepp i marken gör sitt jobb så som förväntat, tycker en av testarna.

De rödsvarta skorna är inget för dig som inte vill synas, men testpanelen gav högsta betyg för designen.

- Designen är lite mer i det åt det extrema hållet med fläckig ovandel men är du bekväm med det så är skorna riktigt snygga för att vara ett par golfskor!

golfskor adidasTeste do Adidas Tour360 Prime Boost agosto de 2016.

Test av: Nike, Lunar Control 4
Resultados: Late, stabila och breda
Preço normal: 1 695 coroas.
Observações:

O seu ténis de golfe é bom para andar, é bom para andar, é bom para andar e é estável para andar e andar.

- Jag skulle beskriva de här skorna som sköna, lätta och stabila. En annan sak som sticker ut just för den här Nike-modellen är att de är breda, faktiskt lite bredare än andra Nike-skor. O facto de ter sido escolhido, diz-nos um dos testadores que provaram o Lunar Control 4 da Nike.

Lunarlon-sulan känner du kanske igen från vissa av Nikes löparskor, och då vet du att trots att sulan ser väldigt mjuk ut, så är det ganska stumt skum.

- Jag tycker sulan är väldigt hård, kanske den hårdaste sulan jag testat någonsin. Det är inte obekvämt, utan ger mycket kontroll under golfrundan. Jag tycker de känns slitstarka, säger en av testarna.

Kanske är det ytligt att bedöma utseendet på skorna, eftersom golf inte är en skönhetstävling. Men vi gillar snygga skor, så vi lät testarna tycka till om designen, trots att smaken är som baken. Tyvärr tycker inte testarna att designen är toppen.

- É sintomático o facto de o design ser mais fraco. O design é mais parecido com um fotolito do que com um golfe, diz ele. Nike borde kunna göra det lite bättre, diz um dos testadores.

golfskor nikeTest av Nike Lunar Control 4 augusti 2016.

Test av: Puma, Titan Tour Ignite
Resultados: Estável, alto e leve
Preço de encomenda: 1 795 coroas.
Descrição:

Os utilizadores do teste usaram ténis de golfe da Puma. De tycker att komforten är utmärkt redan från första rundan, vilket är ett plus eftersom ett par osköna skor, blåsor och skavsår kan förstöra vilken runda som helst.

- Aqui está o sköna golfskor! Jag fick inga skavsår, inte ens under första rundan. Det är en small modell, men skorna känns trots det stabila och har bra hälstöd. De är bekväma att gå med på golfbanan, både när den är blöt och när den är torr, säger den ena testpersonen.

- Jag tycker om dem, de känns lätta och nätta. Spikarna under sulan går att byta ut och du står stadigt i dem. Dessutom är de väldigt vattentäta. Det läckte inte in sand i bunkern heller, säger en annan testperson.

Testpersonerna tyckte sulan var stel och hård, den böjer sig inte så bra. A pessoa é muito afinada e é muito veloz, o que lhe permite estar em contacto com os outros. Trots att skorna inte känns så "fluffiga" upplevs de som varma.

- Jag tycker de är lite för varma, jag blev svettig i dem. Jag hade önskat att de var bättre ventilerade. Med det sagt tror jag att du som kund blir nöjd om du köper ett par, men de överlevererar inte. Jag skulle säga att det är en standardsko för dig som inte ger dig ut på alltför många rundor per år, säger en av testarna.

golfskor pumaTest av Puma, Titan Tour Ignite augusti 2016.

GOLFE PARA MULHERES

Testar: Adidas, Adistar Tour
Resultado: Moderado, forte e forte
Preço normal: 1 295 coroas.
Observações:

O teste de Våra diz que este é um fantástico jogo de golfe para todos os gostos, mas que não tem nada a ver com o facto de ser um jogo de golfe muito simples.

- Jag gillade den här skon väldigt mycket! Jag fick många kommentarer om hur snygga skorna är, säger en av testarna.

Men det var inte bara utseendet som föll testarna i smaken, även funktionen.

- En av dagarna jag spelade i de här skorna ösregnade det i fyra timmar. A única coisa que estava a ficar cega para mim era o meu coração. Heja vattentäta skor! säger en annan testare.

O teste foi muito rápido, mas as pessoas que fizeram o teste tinham muitos amigos e estavam muito confortáveis.

- A fotografia é fantástica. A minha fotografia é muito bonita, é estável e tem um ótimo suporte para as fotografias. De är vattentäta och riktigt snygga, säger hon.

Under sulan är det plastpiggar, vilket ger ett bra fäste både vid torra och blöta underlag. Testarna tycker att det var positivt att du kan byta ut dessa om piggarna nöts ut.

- Den enda kritik jag kan ge är att jag fick skavsår efter tolv hål, vilket jag alltid får av skor, så det är egentligen inte så konstigt. Nya golfskor är ofta lite hårda i början. Jag tror att den här golfskon kan vara lite för varm under sommarmånaderna, så den passar perfekt till vår- och efter sommar-golf samt vid regn, säger en av testarna.

O que é que se pode dizer de um dos testadores?

- É absolutamente recomendável comprar esses ténis!

adidas golfskorTeste da Adidas, Adistar Tour agosto de 2016.

Test av:
Nike, Lunar Empress 2
Resultado: Fina, bonita e confortável
Preço normal: 1 295 coroas.
Descrição:

En av testarna rynkade lite på näsan när hon såg Lunar Empress 2 eftersom hon inte trodde att skon skulle göra jobbet så bra på golfbanan. Mas ela estava a ficar sobrecarregada. Depois de ter feito um jogo de futebol, o seu filho foi para o teste.

- Jag var mycket skeptisk till de här skorna, men blev väldigt positivt överraskad. A resposta foi positiva! Jag brukar till och med behöva specialsula i skor, men inte i dessa! Bra med extra bredd och kul med en avvikande färg, säger hon efter att att ha testat dem.

En annan av testarna uppskattar framför allt skons lätthet.

- Det är så skönt att slippa dra runt på ett par tunga skor. Jag gillar att det är "piggar" under skorna som sitter fast, de gav perfekt fäste. O seu lugar é bem definido com eles e os seus filhos ficam a olhar para ela. Um look moderno e fino que o utilizador definitivamente não pode deixar de usar quando prova, diz ela.

golfskor nikeTeste da Nike, Lunar Empress 2 de agosto de 2016.

Test av: Puma, Ignite Golf Women's
Resultados: Rymliga, stor och diskreta
Preço normal: 1 495 coroas.
Nota:

O painel de testes da Sportamores mostra que o Puma Ignite Golf Women's é um modelo de qualidade superior. O modelo é muito bom em termos de comprimento e altura.

- Jag har sedan innan ett par golfskor från Puma, och trots att dessa var i samma storlek var de väldigt stora. Jag fick gå ned en storlek. Trots att jag fick tag i ett par mindre så kändes de stora, eftersom de är så breda längst fram. Har du breda fötter kommer du gilla den här modellen, för det finns gott om plats för framfoten, säger en av testarna.

När det gällde själva funktionen av skon hade testarna däremot ingenting att invända.

- O sistema é estável e seguro. O ecrã é muito alto na parte de trás e é muito bonito quando se forma depois das fotografias. O leitor é muito pequeno, o que significa que pode ficar mais leve quando o utilizador se aproxima do ecrã. Lädret känns tjockt, så det läcker inte och du märker att det är hög kvalitet.

O utilizador deve ter em conta que o seu teste é muito longo.

- É uma peça de roupa discreta e elegante. O design é clássico, mas a cor do sulco é mais suave, o que faz com que seja mais elegante.

golfskor pumaTest av Puma, Ignite Golf Women's augusti 2016.

LÄS MER: Dicas para uma boa partida de golfe