Guide: Rätt våtdräkt för bröstsim och vattensport Image

Guia: Seleção de equipamento para natação e triatlo

Tem um vício de gema para trabalhar com o vattensporter? Då kan någon av de här tre dräkterna vara det du letar efter.

Os vários desportos passam bem para vários tipos de actividades. En swimrundräkt är till expempel utformad för att att du ska kunna leverera maximalt under ett swimrunlopp, men är för ömtålig för att kunna användas när du till exempel ska åka vattenskidor. En crawldräkt är optimal för crawl och frisim, men passar inte lika bra vid ett swimrunlopp. Och om du vill ha en våtdräkt för till exempel Vansbrosimningen eller för vattensporter bör du köpa en dräkt som är anpassad för bröstsim och som är av det lite tåligare slaget.

Aqui está um guia para os três tipos de bebidas que podem ser usadas apenas para o desporto desportivo!

Baixinho

headA Shorty One está disponível em vários modelos de carroçaria e de barragem na Sportamore. Preço de encomenda 899 coroas.

Como: Um våtdräkt med korta armar och ben som är perfekt för varmare dagar och som ger dig full vattenkänsla. Dräkten är tillverkad av 2,5 millimeter tjockt neopren och är klädd med nylon på både insidan och utsidan, något som gör den väldigt slitstark. Tem um cordão de arrastamento na parte de trás.

För vem: Um fato de mergulho que simula o Vansbrosimningen, que simula o bröstsim i öppet vatten ou um fato de mergulho que terá um efeito para desportos como o vattenskidor, o wakeboard ou o surf.

Fullsuit One

headO Fullsuit One está disponível na Sportamore. Preço normal 1 795 coroas.

Como: Um fato de treino que lhe permite experimentar a simulação de bröstsim, crawl e frisim. Dräkten består av tre millimeter tjockt neopren på framsida och baksida, medan neoprenet på armar och ben en en millimeter tunnare, för ökad rörelsefrihet. Är även beklädd med slitstarkt nylon på insida och utsida, så att du håller värmen bättre i vattnet. Tem um saco de algodão para o interior e para o exterior, que pode ser usado em caso de queda. Försedd med dragkedja i ryggen.

Para quem vem: Um dispositivo para o utilizador que pretende simular uma viagem ou que pretende simular uma viagem. Kan också användas vid vattensporter.

Explorador 3.2.2

headO Explorer 3.2.2 está disponível na Sportamore. Preço de encomenda 2 395 coroas.

Como: Um túnel e um pequeno carrinho de bebé que pode ser utilizado para rastejar ou para o transporte de mercadorias. Dräkten är tillverkad i tre millimeter tjockt neopren på fram- och baksida, medan neoprenet på armar och ben är två millimeter tjockt för ökad rörlighet. Den är också slitstark och tålig tack vare den nylonbeklädda in- och utsidan. Tem um mecanismo de fixação que pode ser usado para a limpeza. A carga de artilharia e de roupa de cama permite-lhe sentir-se bem e simular a sua própria roupa. Tem uma arma de arrasto para as roupas.

För vem: - Klassikerkunden. En dräkt för dig som ska simma Vansbrosimningen och vill ha möjlighet att crawla men inte vet om du kommer att fortsätta simma utomhus efter loppet, eller för dig som vill ha en mångsidig dräkt som du kan använda till vattensporter, säger Christian Lindeberg på Head.

LÄS MER: Empacotar até Vansbrosimningen

LÄS MER: Habilidades entre os atletas da Head para crawl e triatlo

LÄS MER: Acelerar o ritmo da corrida a nado