Höstens snyggaste yogakläder är här Image

Os melhores yogakläderes do mundo estão aqui

Está a tentar praticar ioga sem se sentar bem e sem se preocupar com o seu funcionamento? Då är nya Namaste-kollektionen från Röhnisch ett alternativ för dig.

Namaste é um serviço de apoioras que se baseia no yogan e aposta no "buga dig". Och det är precis vad vi vill göra för Röhnischs nya yogakollektion, som heter just Namaste. O brilho da plaqueta em forma de stilrena ou de glândula é colado da mesma forma que o lugar e a energia.

namaste
Namaste-kollektionen frontas av fantastiska träningsprofilen och yogaläraren Ida B Olsson, mer känd för Instagram-kontot Workoutispassion.

Tanken bakom kollektionen var att skapa snygga yogaplagg som inte kompromissar med funktionen, berättar Röhnischs designer Amalia Fredriksson.

- Vi ser att yogatrenden dras mer mot performance yoga, yoga som är fysisk och mer styrkebaserad. Till det behövs kläder som andas och som är lätta att röra sig i, säger hon.

Qual é o material que predomina na escola e qual é o valor que lhe atribuímos?

- Vi har använt oss av vårt shinymaterial som du känner igen från våra populära Shiny tights. Eu tenho uma variante de collants para toppar. Shinymaterialet har en fin glans och är väldigt smidig att röra sig i. Det har mycket stretch, vilket gör att du kan utföra yoga utan att bli begränsad av materialet.

ida b olsson
Passformen är tight för att att du ska kunna röra dig fritt utan att tyg hänger i vägen. Både över- och underdelar ska sitta på plats, men i kollektionen ingår även en crop top med lösare passform som kan användas som en dra-över-tröja. Para ir para a cama depois de um casaco? Use todas as suas jaquetas da Röhnisch.

Porque é que se investe em iogas específicos, porque os outros iogas são muito bons?

- Pode praticar ioga em todos os tipos de aparelhos. Utmaningen då kan vara att det är gjorda av material som är mer stumma, vilket hindrar rörligheten. Därför är det bättre med byxor och överdelar för just yoga. Sedan är yogalooken en trend som är uppskattad både i gymmet och i athleisuregarderoben.

Porque é que eu posso comprar um saco para a escola, o que é que eu posso fazer?

- Då skulle jag säga Namaste tights, tack vare shiny-tyget som är mjukt och flexibelt kan du göra vilka akrobatiska rörelser som helst utan att känna att det är något som tar emot.

namaste
Klicka in på Sportamores utbud av Röhnish! HÄR hittar du vårt totala utbud av yogatights.

LÄS MER: Perfil de treino em Röhnisch vårkollektion