Höstens stora test av löparjackor Image

O melhor teste de casacos de proteção

Testámos vários casacos da Adidas, Nike e de outras marcas de renome. Se você está com medo ou com medo de perder peso, você pode encontrar o casaco perfeito para você. O jackan mais barato foi testado.

Hösten är här - så förse dig med en löparjacka, som gör att du slipper frysa när du är ute och springer. Vi lät en stor testpanel prova tio olika modeller på löparjackor, så att du lättare ska kunna hitta rätt löparjacka för just dig.

Teste de 5 modelos de camisas de força para crianças (ver lista para matar)

Test av: Nike, Casaco Stadium
Resultat:
Leve, ventilado e seco
Preço de venda: 1 995 coroas.
Omdöme:


A Nike é a melhor escolha. Stadium Jacket från Nike kostar nästan 2 000 kronor, men då får du också en lyxig löparjacka som du inte vill ta av dig.

- Sim, um grande sucesso! Så fort du provar den så känner du vilken hög kvalitet den har och hur skön den är. Dessutom är den snygg, säger en av testpersonerna, och får medhåll av en annan:

- Jag gillar materialet i den här jackan. Det är ett material på armarna, och ett annat på fram- och baksida. Se tiver que ser usado, é melhor.

Jackan uppfattas som normal i storleken, men modellen är ganska kort. As suas funções são muito pequenas.

- Bra med fickor med dolda dragkedjor och jag älskar att det är hål för tummarna i ärmarna. Jackan står emot vind bra och transporterar bort svetten snabbt och effektivt. Jag känner mig fräsch under hela löpturen, säger en testare.

A grande vantagem é que a ventilação é feita sob o seu ryggen e os seus reflexos. Det enda testarna kan komma på att de saknar är möjligtvis resår i midjan, för att kunna reglera jackans passform. Topp!

löparjacka nikeA HÄR tem o seu casaco Stadium da Nike.

Teste: Adidas, Casaco Supernova STM
Resultado: Múltiplo, torrado e sem brilho
Preço por encomenda: 899 coroas.
Nota:


O piloto de testes da Sportamores escolheu o casaco Supernova STM da Adidas.

- Ele é o melhor casaco do mundo! O casaco é muito elástico, por isso é muito apertado, mas também é muito bonito, o que faz com que os testadores se sintam bem:

- Jag gillar den verkligen, både passformen och andningsförmågan. Du håller dig helt torr i den. Löparjackan har också smarta detaljer, som en svettskyddad ficka, som hjälper till att hålla dina saker torra samt två sidofickor med dragkedja. Reflextrådar är invävda i tyget så den går att springa i även under de mörkaste vinterkvällarna, säger annan testare.

Storleken upplevs som lagom, kanske en aning stor över axlarna. O utilizador pode ser avisado se clicar em "Comprar".

löparjacka adidasAqui está o casaco Supernova STM da Adidas.

Teste: New Balance, Casaco Lite Packable
Resultado: Embalado, figurado e flexível
Preço por encomenda: 999 coroas.
Descrição:

Um casaco de lã com uma forma de passagem extremamente suave, que é muito confortável. Por isso, é possível comprar o casaco Lite Packable Jacket da New Balance.

- A forma da calça é muito bonita, e é figurada para quem quiser usar blusas com mangas compridas por baixo, e é muito confortável. Den är väldigt skön att springa i, faktiskt den skönaste löparjackan jag har testat, säger den ena testpersonen.

Jackan har flera reflexdetaljer både fram och bak, vilket är bra. Reflexen baktill i nacken skyms dock av luvan. En annan bra sak är att jackan har en hög och bra krage som skyddar mot blåst. Det finns en dragsko i luvan som kan dras åt så att luvan inte åker av när du springer. Under armarna samt längs ryggen finns små ventilationshål, vilket gör att det inte känns så instängt fastän jackan skyddar så bra mot vind.

- Designen är genomtänkt, men personligen tycker jag att det är skönt när löparjackor har någon form av tumhål i ärmsluten, vilket jag saknade på den här jackan. Ärmlängden var väldigt bra, även till mig som är lite längre än medel, säger en testperson som är 174 centimeter lång och provade storlek small.

A matéria-prima brilhante foi colocada nos testadores.

- O corpo era muito magro, mas não era muito bonito! A comida é muito saborosa. O que eu disse foi que o telefone não é muito bom, mas que é muito fácil de usar.

Uma função importante é a de embalar o jackan.

- Pode ser embalado numa moldura para que fique como um pacote pequeno que se encaixa com um arrastador. Esta é uma função útil, mas eu acho que se alguém quiser usar esta função, deve testar o número da pessoa.

Löparjacka New BalanceA sua jaqueta Lite Packable da New Balance.

Teste de: Blacc, Hydrogen
Resultado: Pronta, prática e de qualidade superior
Preço por encomenda: 499 coroas.
Descrição

O seu melhor desempenho foi o melhor de todos os testes, com 5 dos 5 participantes. Det är ju anmärkningsvärt med tanke på att det också är den billigaste löparjackan i testet. É isso mesmo, com outra ordem!

- Céu fresco, luz e vento suave para uma vida feliz! O Jackan tem uma luva que se senta com um sorriso na mão, para que possa ser usada antes de ficar vermelha. Boa forma de passar, para que possa ser apertado, com um ar de equilíbrio. Den sitter verkligen perfekt, men är du mellan två storlekar skulle jag rekommendera att du går upp en storlek, säger en testperson.

Testpersonerna tycker att jackan är av bra kvalitet, du får mycket för pengarna. Den andas bra och transporterar bort fukten från kroppen. O Dessutom tem as funções práticas.

- Den har tumhål i ärmmuddarna, vilket är skönt att dra över händerna om det blir kallt. På baksidan sitter en väldigt praktisk och bra ficka som rymmer en större mobil. O telemóvel está situado no local para poder voar. Tem também vários acessórios, que são perfeitos. Jackan är utrustad med en ganska stor reflex bak, men den täcks till viss del av luvan. Den har även reflexer på dragkedjan och armarna, men de är i minsta laget, säger en annan testperson.

Sist men inte minst så gillar testarna även jackans mönster och design.

- Vindjackan får dig att se riktigt snygg ut, utan att vara obekväm och lämpar sig under höst- och vårdagar men även kalla sommardagar. Blacc Hydrogen é uma mulher solitária!

blacc löparjackaHÄR hittar du Hydrogen from Blacc.

Teste av: Peak Performance, West 4th Street Jacket
Resultado: Leve, curto e confortável
Preço normal: 1 595 coroas.
Observações:

O casaco é uma peça de vestuário que os nossos clientes apostaram mais no design, na qualidade e na forma de passar. Den är dessutom sval och transporterar fukt väldigt bra. Men den är inte för alla. O modelo mais popular é o que tem uma atitude mais leve.

- Om du är en person som gillar en jacka som går över höfter och rumpa så är detta tyvärr inget för dig, jackans modell slutar i midjan. Men för mig kändes det befriande och skönt eftersom den inte stramade åt vid höfterna och påverkade löpsteget, säger en testare.

- Jag skulle säga att det här är jackan för dig som vill vara snygg i spåret men som inte tummar på kvalitet. Modellen är kortare, lösare och prydd med fickor på bröstet som är perfekt för nycklar och annat som man kanske måste ha med sig ut i spåret, säger en annan tjej som har provsprungit i jackan.

Båda testarna tycker också om jackans fina detaljer.

- O Jackan tem reflexos vermelhos na cartilagem e no meio da cartilagem tem uma banda cor de laranja que ajuda a sintetizar quando o coração e o pescoço caem. O Jackan tinha também uma luva que era perfeita quando a rega era quebrada, e tinha também um dragskor na luva, para que o bebé se sentasse no chão. En annan bra grej med West 4th Street Jacket från Peak Performance är att den andas bra, både tack vare materialet och den inte så åtsittande modellen. A jaqueta tem um design ventilado e elegante, como o de uma pessoa de teste.

peak performance löparjackaA HÄR tem o seu casaco West 4th Street da Peak Performance.

HÄR hittar du hela Sportamores utbud av löparjackor för tjejer.

Teste de 5 casacos para assassinos

Teste de: Peak Performance, West 4th Street Jacket
Resultados: Snygg, skön och vindtät
Preço normal: 1 595 coroas.
Adicionar:

O casaco é normal em
Peak Performance, mas é muito comprido no modelo. O trabalho é feito de forma a que o utilizador possa encontrar o seu próprio modelo.

- Förvånansvärt vindtät, även rejält tät vid cykling och inte enbart vid löpning, säger en av testarna.

En annan testare uppskattar att jackan är i hög kvalitet och genomarbetad.

- Det är bra med små reflexlinjer, det är mesh i armhålor och nere på sidorna av jackan för extra ventilation och det är riktigt bra dragkedjor. Även fickorna är bra och den är snygg i sin helhet. Det är definitivt en jacka jag skulle rekommendera, säger han.

peak performance löparjackaA HÄR tem o casaco West 4th Street da Peak Performance.

Testado por: Nike, Casaco Racer com capuz
Resultado: Longo, quente e valioso
Preço normal: 999 coroas.
Comentários:

Este é um blusão de topo de gama e o mais importante para si é o facto de ser leve. Den är också väldigt vindtät och det känns att den är av hög kvalitet.

- O facto de o vinho ser mais fino do que o normal é um problema, mas eu acho que o vinho é tão bom que é mais fácil de usar. Jag saknar lite mer mesh för fukttransport, säger en av testarna, och får medhåll av en annan testare:

- Den var lite varm och svettig, men vi gjorde det här testet i augusti och jag tror den passar bättre i september och oktober, säger han.

Annars tycker de att jackan från Peak Performance är en "standardlöparjacka" som antagligen passar de allra flesta. O facto de ter uma cara, uma cara de quem se senta em cima de um prato e uma cara de quem está a tentar fazer o mesmo.

löparjacka nikeAqui está o casaco Shield Hood Racer da Nike.

Teste av: Blacc, Casaco utilitário
Resultado: Grande, bonito e elegante
Preço normal: 599 coroas.
Observação:

Se quiser comprar um casaco de bolso, o Utility Jacket da Blacc é uma óptima alternativa. Custa menos de 599 coroas, mas é muito caro.

- Det är en väldigt lätt och bekväm jacka som går att använda både en mild sommarkväll och under ett regnigt höstpass, om den kombineras med ett bra underställ. Kvalitetsmässigt finns lite mer att önska, men med tanke på det låga priset förväntade jag mig ingenting annat, säger en av testarna.

En annan testare är väldigt nöjd med löparjackans utseende.

- O design elegante dos casacos, com reflexos na parte de trás e uma moldura com um autocolante na parte de trás, é muito bom. Tem três botões de função com arrastador, para que o teclado ou o telefone sejam colocados. Como o seu design é muito simples, é possível combiná-lo com outros tipos de acessórios. Detta är verkligen en jacka jag kan kan, och kommer, rekommendera till alla typer av löpare, säger han.

blacc löparjackaHÄR hittar du Utility jacket från Blacc.

Teste de: Salomon, Casaco Bonatti WP
Resultado: Resistente, ultra-suave e confortável
Preço normal: 1 595 coroas.
Conclusão:

Bonatti WP Jacket upplevs av testarna som välsydd och skön, men den passar inte alla typer av kroppar.

- Jag tycker den är ganska stor i storleken på bredden och i vidden på ärmarna, men däremot lite kort på längden. Är du mellan två storlekar bör du nog beställa båda för att se vilken som passar dig bäst, säger den enda testpersonen.

Vad gäller utseendet och funktionen får löparjackan högsta betyg. O utilizador identifica os melhores reflexos e o que os leva a saltar.

- Det är inte bara en snygg jacka, den är väldigt användbar också. Jag skulle säga att den passar för alla träningsformer, inte bara för löpning. Den är ultralätt, har skön passform och en krage som går upp vid halsen och skyddar mot vind. O Luvan omsluter huvudet på ett bra sätt. Jag gillar färgerna också, orange och blått är en sportig och tidlös färgkombination, säger en annan testperson.

Det enda som testpersonerna saknar på jackan är något bättre fukttransport och fler fickor.

- Värmen och svetten stängs inne och det blir lite klibbigt. Det finns en bröstficka för mobil och musik, men det är inte att föredra för det blir lite obekvämt. Tyvärr är det den enda fickan, jag saknar "vanliga fickor" nere vid magen, säger den första testpersonen.

salomon löparjackaHÄR hittar du Bonatti WP Jacket från Salomon.

Teste av: Adidas, casaco Response Wind
Resultado: Sólido, confortável e confortável
Preço normal: 599 coroas.
Omdöme:

Por menos de 600 coroas, pode comprar um casaco da Adidas. Bara det är så klart en bra grej! Det här är dock en ganska enkel modell, den har inget extra, men det är en bra löparjacka om du inte kräver extra finesser.

- O material é fino e o revestimento é muito resistente, o que faz com que seja mais suave e confortável de usar. Tem um design inteligente e leve, que pode ser usado em qualquer lugar, e é adequado para qualquer tipo de banco. Sparsamt med reflexer, bara en liten i nacken och på loggan på bröstet, men den starka färgen gör att du syns ganska väl ändå, säger en av testpersonerna.

O que é perfeito para o jackan é o passformen. As pessoas testadas tentaram encontrar um lugar para se sentar.

- Os modelos são rígidos e leves, mas normais no topo do ecrã. Passformen runt axlarna och under armarna är inte heller perfekt, något som ger begränsad rörelsefrihet av armarna, säger den andra testpersonen.

adidas löparjackaA sua jaqueta Response Wind da Adidas.

HÄR hittar du hela Sportamores utbud av löparjackor för killar.

LÄS MER: Teste do Adidas Pureboost X