Hurra! Nu finns vattenavvisande Converse Image

Viva! Encontrámos um novo Converse

Agora pode ter Converse mesmo à mão! A nossa tecnologia de visualização permite-lhe ser perfeita mesmo para a próxima década.

Todas as pessoas que se interessam por este tipo de máquina estão a ver que é um sucesso. Det verkar även designteamet på Converse ha förstått, för nu lanseras nya Converse Shield, en vattenavvisande variant av den den klassiska canvasskon.

Canvas är känt för att suga upp vatten extremt bra, så pass bra att man till och med väljer canvas som duk när man målar med vattenfärger. Men på nya Converse Shield lägger sig vattendropparna som pärlor ovanpå skon, tack vare den vattenavvisande tekniken DWR, durable water repellent, som är en coating på tyget. Från och med nu är Converse inte bara ett märke för sommaren, utan även för den regniga hösten!

converse shield
Nu slipper du blöta fötter! Ao aceder ao site Converse Shield para o seu telemóvel, o seu HÄR é atingido.

Det är inte bara den vattenavvisande ovandelen som gör Chuck Taylor All Star II Shield från Converse till den perfekta skon för höstpromenader. Inuti i skon finns nämligen en sula med hålfotsinlägg tillverkad av Nikes Lunarlon-teknik, som gör den fotriktig att gå i.

Det var i somras som den nya, skönare varianten av Converse Chuck Taylor All Star lanserades. Då var det första gången på 98 år som den klassiska basketskon fick ny design. O modelo tem uma base de madeira, especialmente concebida para se sentar em cima de tacos.

Du som är inbitet Converse-fan kanske tror att galoscher i gummi är ett måste för att hålla fötterna torra, eftersom det finns ventilationshål på All Star. Mas é tudo. Små designuppdateringar är gjorda till Converse Shield, till exempel har de tagit bort hålen, som annars skulle släppa in vatten. De har också lagt till diskreta reflexdetaljer vid hälen och i skosnörena, så att du syns ordentligt i höstmörkret. Nya Converse är alltså både praktiska, snygga och underbart sköna - perfekt!

converse shield
Tenho uma grande quantidade de ténis de cano curto. Vá diretamente para todos os seus ténis da Converse, Nike ou Adidas.

Mais: Os melhores ténis de pele
Mais: Descubra os nossos ténis
LÄS MER: 13 ténis para comprar no topo