”Jag försöker att inte jämföra mig med andra” Image

"Jag försöker att inte jämföra mig med andra"

É forte e saudável, com boa qualidade de vida. Sno Molly Rustas bästa knep till komplett hälsa!

A blogger Molly Rustas, de 21 anos, está em forma para ir ao ginásio ou para fazer biquíni, o que é um conceito de treino que ela segue em conjunto com um PT. O facto de ser necessário fazer um treino para ficar em forma é a razão pela qual o treino é mais eficaz.

Qual é a sua motivação para a aprendizagem?

- Det undrar jag själv också ibland, haha. Just nu är träningen lite som mitt jobb eftersom jag håller i bikini fit-passen, så där får jag ju den gratis. Men annars så ser jag träningen som en bra investering för min kropp och hälsa. Jag älskar att få den där känslan som jag känner efter ett riktigt svettigt träningspass. É uma obrigação! Jag älskar även att få njuta och känna mig värd den där godispåsen på fredagskvällarna eller kunna sjunka ned i soffan om kvällarna och känna att jag har gjort någonting bra. Sedan tycker jag det är sjukt kul att träna och se resultat, så det ger mig också motivation, såklart, säger Molly Rustas.

Como é que se sente depois de uma passagem de experiência difícil?

- Åh, jag känner mig alltid så himla glad efter ett hårt träningspass. O que é que eu acho é que não é verdade! A maioria das pessoas é muito desleixada. Jag är en väldigt envis person och ställer ofta höga krav på mig själv, så därför kör jag alltid slut på mig, haha.

O que é que o senhor tem para o estilo de vida no ginásio?

- Oj, hur ska man beskriva den? Jag gillar tighta träningskläder, helst ganska cleana och inte allt för mycket mönster och grejer.

Qual é o melhor calçado para si?

- A Asics, quando se trata de comprar ou Nike ou a Adidas, quando se trata de ginásio.

Qual é a sua opinião sobre o que está a fazer e qual é a sua preferência?

- Jag fokuserar på att äta hälsosamt och för mig innebär det husmanskost, helst ekologiskt och mycket frukt och grönt. Sedan är jag en godisråtta som älskar sötsaker! Jag är en riktig bullmaja, choklad och bullar är mitt favoritsnacks alla dagar i veckan.

Como é que o seu produto é vendido?

- Jag försöker att inte jämföra mig med andra utan i stället se det bra sakerna i mig själv. Jag tror det är viktigt. Jag försöker ta åt mig av de fina sakerna jag får höra och fokusera på dem. Sedan försöker jag se saker och ting positivt och vara glad, för det finns så himla många anledningar till att vara tacksam här i livet.

Quais são os factores que o levam a ter um relacionamento com os outros?

- Se eu quiser ver um vestido, então vou ver a Adriana Lima. O que está a acontecer? Joe Manganiello, porque eu quero ver o meu próprio filho a falar, haha.

molly rustas
Foto: Jens Burström