”Jag vill vinna Allsvenskan” Image

"A gente vai ganhar a Suécia"

As fotografias de Lisa Moazzeni, modelo de Blacc, foram tiradas por ela. Djurgården har gått upp i Allsvenskan och mittbacken har skrivit på ett tvårskontrakt för klubben.

blacc
HÄR hittar du allla kläder från Blacc, inklusive den snygga sport-bh:n och shortsen som Lisa Moazzeni har på sig. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

Depois de ter jogado no Kristianstad DFF, IFK Kalmar e AIK, Lisa Moazzeni foi para o Djurgården para se tornar uma jogadora de futebol. Mittbacken var med och spelade fram laget till comebacken i Allsvenskan, och i december skrev hon på ett tvåårskontrakt för klubben.

Hur kommer det gå för er tror du?

- Det är jättesvårt att säga, men det ska bli riktigt kul att få möta de bästa. Vi har fått två bra nyförvärv och har fått behålla en stor del av truppen. För egen del är det alltid svårt att vara nykomling, men det gör också att jag inte har någon press på mig och det kan jag tycka är skönt, säger Lisa Moazzeni.

Que tipo de atraso é que o senhor tem?

- Jag har alltid hållit på Milan i italienska ligan, det har varit mitt favoritlag sedan jag var liten och fastnade för färgerna på tröjorna. Jag var faktiskt och såg dem i Milano för ett tag sedan.

O que é que se passa com o seu fotógrafo?

- Jag hoppas och tror att jag ständigt kan utvecklas. Jag fyller 24 år om några månader och man brukar säga att damfotbollsspelare ska vara bäst när de är 27 och 28 år. Como eu quero entrar na Suécia, é muito fixe.

blacc
Som fotbollsspelare beskriver sig Lisa Moazzeni som tänkande, lugn och bra på huvudspel. A imagem de Lisa é a sua preferida nas novas colecções Blacc. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

O que é que se passa com as músicas?

- Na época normal, as mulheres e o sexo são os melhores, e são os melhores fotógrafos e fãs. Fora de época, a mulher passa-se na televisão com mais estilo e mais diversão.

O que é que se pode fazer para que as pessoas se sintam bem?

- A única coisa que acontece com os pais é que tudo está a correr bem. Jag måste jobba vid sidan av men är extremt noga med kost och sömn, annars blir jag sjuk. Det är viktigt att äta ofta och mycket och rätt grejer. Problemet för mig är att jag gör av med så mycket att ju mer jag äter, desto bättre.

Hur kan en vanlig frukost se ut för dig?

- Pode ser grande, grande, muito grande ou muito grande. Como fotógrafos, o homem pode procurar por pessoas que tenham uma boa aparência durante e após o treino. Para que o mercado e as pessoas passem por ele, é preciso que ele se sinta bem.

Qual é o estilo de vida que está a ser usado?

- É muito difícil fazer mergulhos. Chins, pull-ups och dips är bra standardövningar för alla fotbollspelare men jag hatar chins, jag är så dålig på det. Men det är en bra övning för att bli stark i bålen, så att du kan hålla emot i närkamper.

Em que momento é que o seu coração pode escorregar?

- A Jaguar tem de saltar. Merda, ele estava a saltar para o meu quarto porque ele queria. Jag jobbar med mig själv mentalt varje gång det är dags att köra löpträning. Det handlar om inställning och jag tänker "en intervall i taget" och jobbar med målbilder. Pode, por exemplo, dizer "estamos a 90 minutos de um jogo e tenho de o fazer, porque o jogo está a acabar". Jag hittar på små knep för att att lura mig själv.

Tem alguma dica para quem quer fazer fotografias?

- Procurem todos. Mesmo que se sente em frente a uma mesa e só tente tirar uma fotografia, pode ser que tudo corra bem se o seu filho se sentar e tirar uma fotografia leve.

blacc
"Jag tycker den nya Blacc-kollektionen är jättesnygg och tycker allt satt bra och var riktigt skönt", säger Lisa Moazzeni. Foto: Pavel Maira / Steaksandwich.se

LÄS MER: Färgattack in nya kollektionerna från Blacc