Kylie Jenner frontar Puma Fierce Image

Kylie Jenner apresenta Puma Fierce

Moda + Fitness = Sant! O Pumas nya Fierce é uma pessoa que usa um sutiã de senhora nas férias.

É o início do mês de abril. Está aqui um híbrido perfeito entre ténis e calças! Den heter Fierce, och det är Puma som har gjort den fina skapelsen som kommer att finnas till försäljning från och med den 1 april.

Fierce är fjäderlätt, utan snören och tillräckligt tekniskt avancerad för att du ska kunna träna på ett bra och säkert sätt i den.

- O Puma Fierce é um pacote de produtos de higiene pessoal com um design moderno. Com um suporte em mellansulan e um yttersula flex groove, passa a ser um ténis mais confortável e dinâmico, afirma Anna Leo, Nordic PR e directora de marketing de estilo desportivo da Puma.

Skorna har redan blivit en snackis på Instagram, tack vare stilikonen och modellen Kylie Jenner, 18, som är en av Pumas ambassadörer för skorna.

- Puma lägger stort fokus på våra produkter för kvinnor. Kampanjen och lanseringen av Fierce är den senaste innovationen vi har för att stärka vårt träningssortiment för kvinnor. Kylie Jenner representerar den unga och ljusa framtiden för mode och träning för kvinnor och vi är glada över att hon är ansiktet utåt för vår kampanj, säger Adam Petrick, global diretor of brand and marketing på Puma.

Ovandelen är väldigt luftig, vilket är skönt både när du tränar och om du har skorna en hel dag på stan. As modelos combinam a roupa com as calças de ganga e as calças de ganga de alta qualidade.

- Kolla hashtaggen #foreverfierce för cool stylinginspo. Annars är alltid ett par schyssta tights och en oversized hoodie en stilsäker kombo för den rätta "till och från-gymmet"-känslan, säger Anna Leo.

Skorna släpps i de populära basfärgerna svart, vitt och rött - men fler färger kommer att komma under hela året. Vi har fått chansen att testa skorna i förväg och slog till på lite färg. Räkna med komplimanger om du också vågar satsa på rött!

- För att dina skor ska hålla så länge som möjligt är det bästa knepet att hålla dem rena och fräscha. Torka av skorna med trasa och ljummet vatten då och då. Tvätta dem aldrig i tvättmaskin. Låt dem torka i rumstemperatur och förvara dem inte för varmt eller i direkt solljus. Sist men inte minst ge dem mycket kärlek i form av många härliga träningspass, säger Anna Leo.

kylie jenner
Quando Kylie Jenner publicou uma foto de seu filho no Fierce, ela recebeu 1,2 milhão de curtidas. Följ Kylie Jenner på Instagram för mer stilinspo!

LÄSMER: Puma Eskiva são os ténis mais fixes do mundo

LÄS MER: Miniteste: Ténis da Puma