Löparmössorna som är bäst i test Image

Löparmössorna que é melhor do que o teste

Uma empresa de serviços de saúde tem um serviço de transporte rápido e eficaz. Vi har testat 6 olika löparmössor som gör jobbet!

Quando se vai fazer um empréstimo, é importante que se coloque o material em funcionamento, porque o transporte é mais rápido do que o necessário. Bomull är ett no-no eftersom det inte transporterar bort fukten, utan suger åt sig den, vilket gör att du blir kall. Detta gäller, så klart, också löparmössan. Lämna alltså mormors hemstickade mössa och den tunna bomullsmössan hemma när du ska ut och springa i vinter. I stället ska du välja en mössa i ett funktionsmaterial (eller merinoull). Är du frusen av dig eller vill skydda dig från blåst ska du välja en mössa med värmande foder och som är gjord i ett vindtätt material.

Se não for necessário verificar o funcionamento do aparelho, é necessário efetuar o mesmo tipo de verificação que para os outros aparelhos: 40 grader utan sköljmedel och ingen torktumling.

Foi criado um painel de teste com uma variedade de peças que permitem testar as funções de cada função para que o utilizador possa encontrar o modelo que deseja. É muito bom ter uma temperatura agradável quando se está a trabalhar!

A mola é também um pouco perigosa para o utilizador.

LÄS MER: Teste dos melhores produtos de inverno

Craft, Active Chapéu de crânio Windstopper Extreme (modelo unisexo)

Craft_Active_Extreme.jpg

Preço normal: 299 coroas.

Resultado: Túnel, para-vento e pele.

Material: 100 por cento poliéster.

O painel de teste é omitido:

O seu utilizador tem um chapéu de caveira Active Extreme Windstopper, que é um fator de mudança na sua forma de passar. O chapéu é muito resistente, mas os testes efectuados revelaram que o chapéu não se adapta a qualquer tipo de vento.

- Jag tycker egentligen att mössor ska täcka öronen, men när jag springer upplever jag inte att det gör så mycket eftersom jag alltid har på mig mina hörlurar som håller öronen skyddade från blåst, säger en kvinna som testat mössan.

Men både männen och kvinnorna som provat mössan uppskattar att den har en vindpanel framtill som skyddar mot vind och att den transporterar bort fukt på ett bra sätt.

- Mössan är väldigt lätt och skön, men också ganska tunn. En dag när det var extra kallt tog jag på mig en buff som ett pannband ovanpå mössan och då kände jag mig varm men ventilerad när jag sprang, säger en man som testat mössan.

O Mössan tem uma forma 3D para se sentar em cima de um sítio bonito e funciona muito bem depois de ser colocado.

- Den var skön att springa i när det var lite mildare väder, så jag vet att min kommer blir väldigt använd innan vinterkylan slår till på allvar, säger en kvinna.

Bjørn Dæhlie, Chapéu Polyknit (Modelo Unissexo)

BjornDahlie.jpg

Preço normal: 249 coroas.

Resultado: Funcional, pequeno e leve.

Material: 92% de poliéster, 8% de elastano.

Descrição do painel de teste:

O painel de teste é feito de tecido de algodão e é utilizado para a criação de um casaco desportivo de Bjørn Dæhlies. Testpanelen tycker att det är en väldigt skön mössa med bra passform. O design enfatizado permite que o mössan seja fácil de combinar com outros tipos de acessórios.

- O modelo funciona tão bem em cores suaves como em cores claras, e em cores claras o material do sutiã é muito fino. Men jag skulle nog inte springa i den i kallare än minus 10 grader, säger en av de kvinnliga löparna i testpanelen.

A superfície é lenta e ventilada, mas não está protegida por nenhuma forma de membrana. Två av tre personer i testpanelen önskar att den hade gått att dra ned lite längre över öronen.

- Men till större delen av vinterlöpningen är detta en skön och smidig mössa, säger en av männen som sprungit med den.

Kari Traa, Gorro Myrblå (modelo)

KariTraa_myrbla.jpg

Preço normal: 199 coroas.

Resultado: Leve, confortável e fácil de transportar.

Material: 86 por cento de poliéster, 14 por cento de elastano.

Nome do painel de teste:

Norska Kari Traa står bakom den här mössan som är designad för kvinnor (men så klart kan bäras av män också!). De tre kvinnliga löparna som testat mössan beskriver den som lätt, tunn och skön. Mössans passform är stretchigt tight för att att sitta kvar oavsett vilket väder du springer i.

- O facto de se sentar com uma pancada na cabeça ou com uma pancada na pele, faz com que se sinta mais forte.

O utilizador deve ter em conta que a absorção de calor é muito forte e que é muito forte sob a sua luz. Den torkar dessutom fort efteråt. Den har inget vindtätt membran och är ofodrad men upplevs ändå som lagom värmande när pulsen gått upp, även under kyliga temperaturer utomhus. O painel tem um design mais vantajoso para que o reflexo da luz seja mais longo.

- A maioria das pessoas tem um sinal de alerta positivo. Det gör att du inte får skav och den täcker öronen bra. Jag skulle rekommendera mössan till andra!

Odlo, Polyknit (modelo unissexo)

Odlo_polyknit.jpg

Preço normal: 199 coroas.

Resultado: Värmande, bekväm och fukttransporterande.

Material: 87% poliéster, 13% elastano.

Nome do painel de teste:

Se o Odlos Polyknitmössa for usado, poderá sentir-se confortável com a sua pele, mas se o Odlos Polyknitmössa for usado em casa, poderá sentir-se cansado, mesmo com temperaturas amenas. Testpanelen tycker att mössan framförallt vinner på sin sköna passform:

- Det här var en mycket bekväm mössa, inga skavande sömmar. Den satt så där lagom tight. Den gav ingen huvudvärk samtidigt som det inte blåste kallt om öronen heller, säger en man som sprungit i mössan, och även fick plats med sina trådlösa hörlurar under mössan.

Mössan transporterar effektivt bort fukt och svett, samtidigt som den torkar snabbt. O design tem uma moldura de madeira e um suporte, que pode ser acoplado a um refletor. På det stora hela tycker testarna att det här är en bra, skön och funktionell mössa som passar för många aktiviteter under hela vinterhalvåret. Det enda minuset som testarna kan komma på med mössan är en liten ögla som finns på toppen.

- Perfekt för att hänga upp mössan i hallen på den dedikerade kroken för löparmössor. För er andra som inte har en dedikerad krok i hallen för löparmössor kan denna feature te sig aningen överflödig, och i stället får du dras med en liten ögla som studsar runt där uppe på toppen av knoppen, säger en kvinna som testat mössan.

Craft, Chapéu térmico leve (modelo unissexo)

Craft_light_termal.jpg

Preço normal: 199 coroas.

Resultado: Agradável, suave e confortável.

Material: 92% poliéster, 8% spandex.

Painel de teste omdöme:

Light Thermal Hat från Craft finns i två storlekar, S/M och L/XL. Isto significa que pode ser mais leve e mais leve do que o normal. En man som testat mössan brukar vanligtvis ha medium på huvudet, men upplevde att den satt för hårt runt öronen.

- Mössan sitter verkligen på plats och jag vet inte om den var oväntat liten i storleken eller om den ska vara så, i så fall kan den vara perfekt att ha i nickduellen på fotbollsplanen. A partir de agora, é possível contar uma história sobre o que está a acontecer, diz ele.

Mössan når halvvägs ner på öronen och därför tycker testarna att den lämpar sig bäst för svalare höst- och vårdagar än en iskall vinterkväll.

- Den har en lätt fleecad insida som håller värmen, vilket jag uppskattar på löprundan, säger en kvinna.

Designmässigt beskriver testarna den som en stilren och enkel funktionsmössa med reflekterande logotype, vilket är perfekt nu när det är mörkt utomhus. Och du behöver inte oroa dig för skavande sömmar, den här mössan sitter på plats med en sömlös känsla.

Johaug, Gorro Run (modelo)

Johaug_run_benie.jpg

Preço normal: 299 coroas.

Resultado: Vindskyddande, snygg och sval.

Material: 86% poliéster, 14% elastano.

Descrição do painel de teste:

A camisola de malha elástica é um material muito bonito e confortável para o utilizador. O seu design é muito bonito, e as mulheres que o testaram dizem que é muito bonito!

- Den har en skön passform och satt perfekt på huvudet när jag sprang utan att kännas för trång, säger en av testarna.

Mössan är ofodrad och torkar snabbt när du tagit av dig den, men en av kvinnorna tyckte att den höll sig fuktig lite för länge. Däremot täcker den öronen bra och ger ett lagom bra skydd mot vinden.

- Jag förväntar mig inget mer än det här av en funktionsmössa och kan absolut rekommendera den, både för tjejer och killar!

LÄS MER: Teste de compreensão do merinoull

LÄS MER: Compreensão do conteúdo do sintetizador que está a ser testado