Måste-övningarna på gymmet för Blacc-modellen Denice Andrée Image

As mulheres no ginásio para o modelo Blacc Denice Andrée

Kända PT:n Denice Andrée é uma das modelos do Blacc em alta. Ele está a experimentar os seus tipos de roupa que são eficazes para o ginásio.

Nya Blacc-kollektionen för hösten 2016 innehåller glada träningskläder, och frontas av två glada och träningstokiga tjejer, friidrottaren Madeleine Nilsson och PT:n Denice Andrée.

Denice Andrée jobbade tidigare som fashionmodell i Milano, men tröttnade på modebranschens vikthets och krav på att hon skulle ligga på en superlåg vikt. I stället upptäckte hon träningen, gick upp tio kilo i muskler och blev en omtyckt PT. I dag tränar hon flera gånger i veckan, för att må bra.

- En vanlig träningsvecka för mig innehåller oftast fem pass på gymmet. Dessutom går jag en hel del powerwalks eftersom jag har hund, säger Denice Andrée .

Vilka övningar gör du alltid på gymmet, oavsett vilket upplägg du har?

- Jag körtid knäböj, utfall och latsdrag eller roddar oavsett vad jag följer för upplägg. Det är basövningar som är kanon för att träna stora delar av kroppen som involverar många olika muskelgrupper.

Du som är expert på träning, vilket misstag ser du många tjejer göra på gymmet?

- Jag tror att ett vanligt misstag många tjejer gör är att de inte vågar lyfta tungt! Jag hör ofta att tjejer är rädda för att få svällande och stora muskler, vilket många tror att man får bara man lyfter tunga vikter på gymmet. Så är inte! Våga ta i och lyft tungt, så får du bättre resultat.

Como é que o treino é tão fácil?

- Träning för mig är en livsstil och något som är lika självklart som att äta och sova. Människokroppen är skapad för att vara aktiv och det är det vi mår bäst av.

O que é que vocês acham das novas traduções de Blacc?

- Eu acho que as soluções do Blacc são muito boas. Färg och mönster gör träningen så mycket roligare!

blacc aw 2016
Denice Andrée e Madeleine Nilsson na última coleção de notas sobre o Blacc, que o HÄR vai receber.

LÄS MER: Como é que a Madeleine Nilsson, modelo do Blacc, está a ser tratada