Mät diastasen på djupet i stället för på bredden! Image

Mät diastasen på djupet i stället för på bredden!

Se a mulher estiver grávida, pode verificar se a gravidez está a ser tratada. Tyvärr mäter många på fel sätt, vilket kan förvärra situationen om du sätter igång och tränar på fel sätt.

Problemet med separerade magmuskler efter en gravidite är utbrett, trots det är kunskapen om hur du ska undersöka problemet ganska dålig.

Entre os estudos mais recentes que foram realizados, a região da gila é de cerca de três dedos ou três centímetros. Men det är slarvigt att uttrycka sig så, det är inte så att du behöver se upp om din delning är bredare än så men helt kan köra på om den är smalare än så. Det är i stället kontrollen av diastasen som räknas.

- O excesso de peso é muito stressante. Uma mulher com três centímetros de dilatação pode fazer tudo o que quiser para ter uma boa barriga, e uma mulher com cinco centímetros de dilatação pode fazer uma boa barriga, diz Katarina Woxnerud do site Mammamage.se.

O controlo pode ser atribuído a um djup de diástase. Med kontroll avses att få kontakt mellan höger och vänster kroppshalva via lonea alba.

- Jag skulle vilja säga en diastas på två centimeter i bredd men med ett stort djup där det inte finns något stopp och ingen kontroll över diastasen ger ofta personen mer besvär än en diastas med fyra centimeters bredd och bra kontroll, det vill säga inget djup.

För att få reda om du har grönt ljus att träna eller inte bör du mäta djupet på diastasen i avspänt läge och kontrollera om den sluts när du rör på dig. Ao fazer dietas, pode saber se a linha alba está a ficar espigada ou se o facto de estar a ser "estudado" por baixo da linha se encontra em contacto com a pele. Se o produto for muito fraco ou muito fraco, o seu controlo pode ser feito através de um sistema de recolha de amostras de madeira.

- För att få hjärnan och nervsystemet att automatiskt aktivera den djupare liggande muskelsystemet måste du medvetet träna på det tills den medvetna träningen sker automatiskt och du får en fin kontroll igen.

Har du separerade magmuskler är det viktigt att du tränar på rätt sätt, du behöver stärka bukmusklerna inifrån, så att du inte förvärrar situationen med träning och övningar som kan göra det svårare att få det återställt. Tycker du att är svårt att mäta själv bör du ta hjälp av till exempel en barnmorska eller sjukgymnast.