PT-Staffan: Därför älskar jag Dcores luktfria träningskläder Image

PT-Staffan: Como é que a Dcore está a lidar com os seus clientes?

Dcores träningskläder är behandlade med Polygiene, vilket gör att de inte luktar trots att du svettas i dem. O PT-Staffan é um dos produtos mais rápidos para o efeito.

Det är förstås helt normalt att svettas när du tränar. Men kanske har du märkt att det väldigt fort blir ett tvättberg av träningskläder hemma? Mas agora há uma solução para o problema: Polygiene. Trata-se de um tratamento anti-sético que Dcore fornece a 90 por cento das plantas da China. Pode ser tratado nos locais mais frios, mas corre o risco de ficar doente.

Svetten i sig är luktfri, det är när den kommer i kontakt med kläder och det blir varmt och fuktigt som bakterier och svamp uppkommer - och är det som luktar. Polygiene förhindrar tillväxten av illaluktande bakterier och svamp samtidigt som det är snällt mot huden.

- Jag är extremt nöjd med hur bra behandlingen fungerar för att att ta bort oönskad lukt och hur miljövänligt Polygiene är jämfört med andra alternativ, säger Adam Tell, VD på Dcore, som har övertygats om funktionen efter de omfattande testerna som gjorts på Polygiene.

O tratamento é permanente e tem uma duração mínima de 100 dias. A sua utilização é compatível com os regulamentos REACH, Bluesign e Oeko-tex da UE. Por conseguinte, é muito importante para os utilizadores que se preocupem com a qualidade do produto. Då går det åt mindre vatten, energi och klädernas livslängd ökar.

En av dem som älskar Dcores träningskläder behandlade av Polygiene är Staffan Eklund, mer känd som PT-Staffan, som har nästan 60 000 följare på Instagram.

Funkar verkligen Polygiene?

- Sim, absolutamente! É uma boa ideia. Jag kan förstå om man är lite skeptisk till det i början, för det låter ju nästan för bra för att vara sant. Men det fungerar verkligen. Du som har testat Dcore plagg som är Polygiene-behandlade vet precis vad jag menar, säger Staffan Eklund.

Como é que se pode ter uma lista de contactos?

- Då jag i mitt yrke som personlig tränare dagligen är aktiv och instruerar kunder och klienter så är det toppen att ha vetskapen om att plaggen man har på sig är helt luktfria.

Como é que o seu fornecedor de serviços da Dcore se encontra?

- Alltså egentligen skulle jag säkert kunna använda dem 15 gånger utan att de luktar, men jag tvättar ungefär en gång i veckan och då kan jag utan att tänka på det slänga ned Dcore-plagg i tvättkorgen av bara farten, fastän de inte behöver tvättas lika ofta. Jag borde kanske skärpa mig där och tänka mer på miljön.

Märker du skillnad mot andra märken, som inte är behandlade med Polygiene?

- Sim, claro, estou a trabalhar com a minha própria competência. Många andra plagg måste hållas efter och tvättas betydligt oftare om man jämför. I dag använder jag i stort sett bara Dcore-plagg i min träning. Jag älskar dem just för att det är så smidigt och jag sparar också en massa tid eftersom jag inte behöver tvätta lika ofta. Den tiden kan jag lägga på roligare saker, som att träna till exempel, haha.

O que é que se passa?

- Nja, jo, naj, som vi säger hemma på Gotland. Om jag ska vara helt ärlig så är jag alldeles för fåfäng för att skippa deon, även om den inte behövs! Det känns skönt att känna sig fräsch!


pt-staffanPT-Staffan i den senaste kollektionen för Dcore.

Ler mais: Três perguntas para a sua conversa com PT-Staffan