Så blir du riktigt stark – fightern Madeleine Vall Beijner tipsar dig Image

Så blir du riktigt stark - fightern Madeleine Vall Beijner tipsar dig

Quer saber mais sobre como ganhar dinheiro? Aqui estão as melhores dicas de Madeleine Vall Beijners

Para tentar fazer um bom trabalho de musculação, é necessário fazer um teste, mas que tipo de teste é esse? Madeleine Vall Beijner som tidigare har varit professionell fighter och i dag arbetar som kampsportsinstruktör, PT och stuntman avslöjar hur hon lyckades bli så stark.

- Personligen tycker jag om att vara stark på ett användbart sätt. Jag tränar inte för det estetiska utan jag tränar för att jag vill vara stark, snabb och rörlig, så jag tycker om alla former av träning där du lär dig att rå på din egen kropp och kroppsvikt och få råstyrka, säger Madeleine Vall Beijner, som har tusentals följare på Instagram.

Que tipo de viagem é essa?

- Jag tycker exempelvis om att träna utomhus, klättra, springa i skogen och jobba mycket med min egen kroppsvikt. Ett annat exempel är brottning där du lär dig att använda din kropp. Det tycker jag är att föredra och det brukar även göra gott för insidan.

Så det blir en hel del olika träningsformer för dig?

- O que me leva a crer que a minha vida pode ser mais leve do que qualquer outra coisa, e é por isso que estou a trabalhar muito bem. Jag mixar gymnastik, dans, boxning, brottning och yoga som verkligen är helt skilda träningsformer.

Qual é o seu desporto favorito?

- O desporto favorito é o kampsport, um tipo de luta. É um desporto em que se pode lutar por tudo, condição, estilo e, por fim, é um desporto de luta.

Tack till Haninge thaiboxning

LÄSMER: Como é que a lutadora Madeleine Vall Beijner se tornou na Mulher Maravilha

LÄSMER: 4 prémios de boxe que pode ganhar com uma vitória