Så tar du hand om dina träningsskor Image

Como lidar com esses problemas

Como é que pode ajudar a encontrar o seu melhor negócio? Eu sou um especialista em Reebok.

Para poder viver melhor com a sua atividade, é preciso ter uma atitude mais ativa. Se você estiver na primavera, se você estiver no ginásio, se você estiver no ginásio, é uma atividade que pode ser feita.

Se quiser encontrar os seus próprios equipamentos para o ginásio, terá de se esforçar para obter um bom rendimento, pois terá de se esforçar mais para conseguir um bom treino para o ginásio e para os estudos.

- Ett par löparskor är anpassade för rörelse framåt medan ett par träningsskor är anpassade och byggda för rörelse i alla led. De har en dämpning och en yttersula som är anpassade för träning inomhus, säger Maria Bergehamn, produktansvarig på Reebok och fortsätter:

- Alla produkter mår bra av rätt skötsel, även dina träningsskor. O produto é mais comprido e tem um preço mais baixo!

Reebook nano crossfitskoA Reeboks tem um conjunto de acessórios para a sua barba e o seu cabelo.

Kan como é que eu consigo comprar mais calças com máscaras?

- Det beror helt på skon. Kolla alltid vad som gäller för just dina skor, men oftast mår de bäst av att inte åka runt i tvättmaskinen. Vill du göra rent dina skor kan du borsta bort smuts med en borste och är sulan i skon lös, kan du ta ut och handtvätta den.

Finns det några knep för att att få bort dålig lukt i träningsskor?

- Vissa säger att det hjälper att lägga skorna i frysen då och då för att förebygga dålig lukt. Men jag skulle snarare säga att du bör använda rena strumpor varje gång du använder skorna och vädra dem efteråt. Lyft gärna ur sulan om det går.

Como é que a vida é tão longa?

- Det finns ingen given tumregel som det gör på löparskor, utan här får du helt enkelt känna in att de sitter som de ska och att dämpning och grepp i sulan fortfarande finns kvar. Börjar dessa blir trötta är det dags att byta!

Como é que pode obter mais informações sobre as transferências?

- Du kan förvara skorna var som helst, men inte i väskan och absolut inte i en plastpåse.

LÄSMER: Teste rápido do träningsskor 2017

LÄS MER: Os 10 principais sectores de atividade que não podem ser ignorados