Sauconys löparskor tar täten Image

O parceiro da Sauconys está a ficar mais forte

Os favoritos do cliente são os primeiros a serem escolhidos em todos os outros sites. Existem três favoritos que não são óbvios para si.

Saucony a maioria das pessoas tem a ambição de se conectar com a tecnologia de ponta dos fornecedores. Det har gjort att många elitlöpare och tekniskt intresserade motionärer länge haft märket som favorit. A tecnologia emoldura-se na geração de bolachas: 1969 klev Neil Armstrong ut på månen i ett par skor producerade av företaget som grundades redan i slutet av 1800-talet, 1981 gjorde de årets bästa sko enligt Runners World och 2010 var märket först med att lansera en sko med ett dropp under 10 millimeter.

- Det som skiljer oss från de flesta andra varumärken är att vi enbart gör löparskor, det är vår grej och det gör att vi vill befinna oss längst fram och leda utvecklingen. Det har gjort att många elitlöpare gillar våra skor, säger Agne Karlsson, produktexpert på Saucony.

Det som för några år sedan närmast liknade en hysteri för att göra så lätta skor som möjligt har enligt Agne Karlsson nu klingat av. I stället försöker alla varumärken nu att hitta material som ger en så bra stötdämpning och elasticitet som möjligt, med längre hållbarhet. Som ett led i den utvecklingen introducerar Saucony i år Everun, ett förbättrat material i sulan som ger en kontinuerlig stötdämpning med en energiåtergivning på 83 procent under skons hela livscykel.

- A maior parte das mängdskorna tem entre 260 e 300 gramas e as raceskorna têm mais de 200 gramas. A gama de produtos é mais leve do que a gama de produtos de corrida. Nu vill allla utvecklare hitta stötdämpning som är så elastisk som möjligt. Fokus har också flyttats mer till skornas överdel som ska ge en mer anpassad passform, säger Agne Karlsson.

Det märks i alla av Sauconys nya modeller 2016. E está a ser anotado no modelo Tipo A6.

- A6:an är en sko som kräver sin löpare, du ska ha god elasticitet i dina vader för att kunna springa i den. O skon tem uma queda de 4 milímetros e é pesado com um peso de cerca de 147 gramas. Den har samma bottenplatta som tidigare år men en utvecklad ovandel med mer flexfilm utan sömmar som gör att den sitter ännu bättre på foten säger Agne Karlsson.

sauconyKlicka hem ett par Saucony Type A6 här. Preço normal 1 395 coroas.

I vår kommer också Saucony Breakthru 2, uppföljaren till förra årets premiärsuccé.

- O Breakthru é o mais recente modelo de mängdträningssko da marca, com 241 gramas. O seu design é fantástico, mas a sua fotografia é muito leve, o que lhe dá um toque de leveza. Para movimentos que requerem pouca ajuda extra, o melhor é um pequeno milésimo de segundo. É uma peça de roupa bonita!

En sko som redan är en klassiker är modellen Kinvara som återkommer i år för sjunde gången.

- Vi vill att Kinvara ska vara din andrasko som du kör dina snabba kvalitetspass med. Den kan också vara en perfekt tävlingssko för alla elitmotionärer, säger Agne Karlsson och fortsätter:

- Den är inte bara för eliten men det krävs att du är van att träna en del och har starka vader med lite spänst i. Kinvara är en sko som gör det lätt att komma upp på framfoten i din löpning.

sauconySaucony O Kinavara 7 é comercializado em um preço de grão de areia. Preço normal 1 495 coroas.

LÄS MER: Como é que se pode obter umtreinador de golfe?