SkillTwins: "Här är fotbollsskorna vi älskar" Image

SkillTwins: "Como é que as pessoas se interessam por fotografia?"

Com mais de 6 milhões de seguidores nas redes sociais, o fenómeno do YouTube SkillTwins - tvillingarna som valde tricksen framför fotbollsplanen - tagit över Sverige. Aqui está o programa de fotografia que está a ser usado!

När tvillingarna Jakob och Josef El-Zein drog på sig varsin korsbandsskada som femtonåringar fick den gemensamma drömmen om en fotbollskarriär ett slut. I stället började resan mot att bli Sveriges största fotbollskanal på YouTube: SkillTwins. Para mais de 2,3 milhões de pessoas, o canal oferece uma série de tutoriais sobre as principais habilidades fotográficas e tutoriais sobre como as pessoas podem fazer seus próprios movimentos fotográficos.

LOJA: Fotolitos para seniores e juniores

Precis som fotbollsskor spelar en stor roll på planen, gör rätt typ av doja underverk när tvillingarna Josef och Jakob El-Zein tricksar. En personlig favoriteit är Adidas Nemeziz Tango 17.3 IN som de båda har på sig när vi träffar dem på Tele2 Arena i Stockholm.

- Vi brukar vanligtvis spela med skor som har en platt sula, det vill säga en sula utan dobbar, eftersom det ger oss mer kontroll med bollen och det är ganska svårt att tricksa med dobbar. Det är också viktigt att skorna är väldigt lätta så du får en bra touch och känslan av att att vara barfota, säger Josef El-Zein.

Brorsan Jakob El-Zein fyller i:

- Utseendemässigt gillar vi att spela i färgglada skor. Vi har alltid tyckt om att sticka ut och inte bara vara en i mängden, det ser ni ganska tydligt på de skor vi ofta kör i.

adidas nemezizHos oss hittar du Nemeziz Tango 17.3 IN i färgerna vit/gul och svart för seniorer, rekommenderat pris 899 kronor. För juniorer hittar du orange/svart, svart/blå/gul, svart och vit/gul, rekommenderat pris 649 kronor.

Se o fizer, pode comprar as Adidas Nemeziz 17.3 FG no estrangeiro.

- Materialet känns extremt skönt och du kommer märka att det är en skön dämpning vid tåpartiet när du kommer i kontakt med bollen vid passningar. Plus för den lätta vikten som vi båda föredrar, säger Josef El-Zein.

Jakob El-Zein fyller i:

- Både skorna (som du ser på bilden nedan) sticker ut med sin design, något vi båda gillar väldigt mycket. A primeira coisa a dizer é que é muito fixe!

Adidas NemezizO Nemeziz 17.3 FG Jr e o Nemeziz Messi 17.3 FG Jr são a alternativa perfeita para a temporada de junho. Preço de compra 649 coroas. Os modelos sénior são vendidos a preços baixos.

5 snabba med SkillTwins:

1. Onde estão todos os truques?

- Inspirei-me em vários truques e diverti-me com os mais variadosras coacher och konkurrenter. Om min bror har lärt sig något vill jag också lära mig det, men tar det till nästa nivå. Och så håller vi på, säger Jakob El-Zein.

2. Quem é que é o melhor?

- Jag är bättre än han... säger Josef El-Zein och Jakob El-Zein fyller i:

- ... men jag är bättre än han. Vi brukar säga att vi är lika bra, men vi hamnar i perioder där jag är bättre, och nästa månad är Josef bättre. Det är upp till de som tittar på våra klipp att bestämma!

3. Finns det någonting ni inte kan göra?

- Sim, absolutamente! Det finns extremt mycket skills som vi inte har lärt oss än. Eu gosto muito de trabalhar com contabilidade e quero que todos nós possamos desenvolver uma habilidade que seja útil, diz Josef El-Zein.

4. Quem é o seu jogador de futebol favorito?

- Cristiano Ronaldo, ele tem-me acompanhado desde que eu era pequeno. Eu gosto de ver os jogadores que conseguem fazer com que a pessoa se sinta única, diz Josef El-Zein.

5. Quais são as melhores dicas para se tornar mais inteligente e mais inteligente do que eu?

- Tro på dig själv, våga stick ut och ha kul längs vägen, säger Josef El-Zein.

LÄS MER: A Adidas lança agora o seu Pack Sangue Frio nas novas lojas

RÁPIDAS: Como é que se pode tirar fotografias?

LOJA: Fotolitos para os utilizadores