Stort test! Vårens bästa sneakers för herrar 2020 Image

Teste rápido! Os melhores ténis do mundo para o ano 2020

O seu passo em frente. O nosso painel de instrumentos de moda apresentou em 2020 os ténis mais giros da Adidas, Nike e Jack & Jones.

Os ténis da Vårens são muito bons e temos uma grande variedade de ténis vita, svarta, mönstrade e grå. Aqui encontra os modelos mais sofisticados, que vão desde os mais simples até aos mais baratos, até aos mais desportivos, que combinam com uns jeansjacka de qualidade! Qual é o seu favorito?

Você já sabe o que está usando? Vá diretamente para a loja!

Rätt i rött - combinar com tudo

Herr - Nike Court Vision Lo.jpg

Modelos e marcas: Court Vision Lo, Nike

Acabamentos em cores: vit, svart, svart/vit, vit/svart ou röd.

Material: Läder, syntetiskt läder och gummi.

O melhor material: Tidlösheten och stilrenheten. Trata-se de umas sapatilhas que podem ser combinadas com a sua forma.

Seleção de amostras: Um clássico, inspirado no basketmode ou skor dos anos 80. Apenas os modelos testados são bastante difíceis de manusear, mas Court Vision Lo está a ser usado por mulheres, enquanto o resto da moda é mais estiloso.

- De sitter bra på foten, håller bra och tål lite lättare väta. A minha resposta foi muito positiva, e o meu teste foi realizado.

I övrigt är de otippat stora i storlek, vilket är ovanligt för Nike. Velar du mellan två storlekar rekommenderas den mindre av de två.

- Jag gillar att de inte riktigt är lika chunky som många andra modeller är den här säsongen, det gör att de håller i längden. Para além disso, o material da pele é muito leve para o seu uso, o que torna o teste mais fácil.

Sist men inte minst är komforten ett plus. Se o sulano for muito duro e o seu preço for muito baixo, então é melhor tirar uma fotografia.

Ténis de corrida para uma melhor iluminação

Herr - Jack & Jones Mork Suede.jpg

Modelo e marca: Mork Suede, Jack & Jones

Idiomas: Grão

Material: 70% mocka, 20% lona e 10% poliuretano

O melhor da moda: Designen. O painel de teste é um simulador!

Seleção de amostras: O que é que se pode fazer com uns ténis de brincar? Os ténis de senhora são muito confortáveis e não combinam com calças de ganga de baixo custo. Det enda de inte bör kombineras med är lera och regn, eftersom mocka inte är särskilt tåligt.

- Det första jag lägger märke till är att de är ganska breda. De är även väldigt lågt skurna, så du får tänka på strumpvalet för att inte få skavsår, tipsar en testare.

I övrigt noterar testpanelen att ovandelen är ganska stum. Det ger däremot med sig snabbt, eftersom mocka är ett naturmaterial som med tiden formar sig efter foten. Så döm inte ut de här efter första provning.

- Jag skulle säga att det här är ett par finskor med tanke på materialet, men de gör sig absolut inte illa till jeans eller shorts.

I övrigt kan sägas att den breda passformen, och det faktum att skorna är stora i storlek, gör att du kan behöva gå ned en halv till en hel storlek. Eftersom de är så pass låga kommer du vilja välja en tunn, låg strumpa under, vilket innebär att de kommer upplevas till och med större än vad de är.

Os ténis da Nike que estão na moda

Herr - Nike Air Heights.jpg

Modelo e marca: Air Heights, Nike

Finns i färgerna: svart/röd, vit, svart, grå/röd, vit/röd och svart/vit/blå

Material: Meshovandel med läderöverdrag

O melhorde tudo: Como é que a roupa de cama se liga ao corpo. Só agora é que se encontra uma sapatilha que está na moda.

Apreciação de amostras: Äntligen - här är årets sneaker med stort S! Det här är en lagom chunky modell, med en stilistiskt klumpig design, som trots det inte blir för klumpig.

- A primeira coisa que me chamou a atenção foi o facto de ser muito bonito. Faktiskt så är de nästan löparskomjuka, men bara nästan, berättar en imponerad testare.

En annan fördel är att de andas bättre än övriga skor i testet, tack vare en ovandel i meshtyg. Det sagt så är de inte särskilt ömtåliga, då ovandelen på sina ställen är förstärkt med läder.

- O design é muito específico e de grande qualidade. Jag tror att det här är en sneaker som du antingen älskar eller hatar, säger en testare och skrattar.

Nja, kanske är den här sneakern inte för alla, men för dig som gärna är lite kreativ i ditt skoval så är det helt rätt. Combinando com um jeansjacka de tamanho grande, uma t-shirt de tamanho normal e um solglasögon par schyssta, pode criar um conjunto que se adapta a Benjamin Ingrosso ou Felix Sandman.

Tennissko de grosso calibre dos anos 90

Herr - adidas Crazychaos.jpg

Modelo e marca: Crazychaos, Adidas

Acabamentos em cores: vit/blå/svart ou vit

Material: Mocka, läder och plast

A melhor opção: Conforto ao caminhar!

Seleção de amostras: Este é um ténis relativamente leve, com um toque de velocidade, mas com uma espuma em nuvem que protege a sua estrutura em caso de asfalto ou trote.

- Jag tänker först och främst på att den känns väldigt rejäl i designen, men även i materialet då den är slitstark, säger en testare.

Designen på den här sneakern är liksom ovan modell chunky, men inte riktigt lika chunky. 90-tals influenserna är däremot precis lika tydliga, med de klart retroinspirerade färgvalen.

- A casa está cheia para mim! Uma casa de banho riquíssima. É um sítio moderno! Fina färger, bra blandning av material men ändå stilren, konstaterar en annan testare och en tredje håller med:

- Ja, de är riktigt schyssta. É um teste de estilo, pode ser que o diga.

O design é o conforto que os painéis de teste proporcionam ao utilizador final. Mesmo quando o painel de teste está aberto, a pele fica um pouco mais alta, o que faz com que a pele fique mais rígida quando se flexiona o pescoço. I övrigt är dämpningen fantastisk och dessutom är de true to size. Det gör det enkelt för dig att få hem rätt storlek på första försök.

Ténis de gama alta e baixa

Herr - Nike Tanjun.jpg

Modelo e marca: Tanjun, Nike

Acabamentos em cores: vit, grå, svart/vit, blå/vit ou svart

Material: Têxtil (malha)

O melhor em termos de pele: Enchelheten och komforten.

Seleção de amostras: På japanska betyder "tanjun" enkelhet, vilket talar för designen såväl som hur bekymmerslöst du kan matcha Nikes Tanjun sneaker till det mesta. Trots det är det komforten som testarna lägger märke till först.

- O que é mais importante é que o ténis seja um bom parceiro. O facto de ser muito difícil de encontrar, é que o teste é feito.

Det sagt så ska du förstås inte ge dig på löpning i Tanjun, men till en sportig vardagsoutfit passar de perfekt. Tanjun är också ett klockrent val för alla varma dagar, då ovandelen ventilerar optimalt.

- A roupa é muito fofa e macia, por isso é que é boa. Då slipper jag få en chock när jag tar av mig skorna efter en lång dayg, skrattar en testare.

I övrigt kan sägas att du får väldigt mycket sko för pengarna. Tanjuns enda nackdel är att de inte är lika slitstarka som övriga skor i testet. Para um maior conforto, passe de flesta stilar och kommer i hela fem olika färger!

LÄS MER: Ténis que serão tendência em 2020

SHOPPA HÄR: Veja todos os seus ténis