Trendigaste solglasögonen 2020 Image

As últimas tendências de relógios de sol 2020

När sommarsolen, utomhuslunchen och parkhänget närmar sig vet vi precis vad du behöver - ett par nya solglasögon. Aqui está o verdadeiro brilho!

Quer experimentar um novo catálogo? Com a ajuda de Hamish Tame, Diretor Criativo da Le Specs, procurámos saber quais são os vários modelos de óculos de sol que dominam a atualidade.

- Vi kommer från ett par år där de mindre solglasögon dominerat. Men den här säsongen ser vi i stället stora, glammiga over size-glasögon med bland annat skarpa grafiska, säger Hamish Tame.

SHOPPA HÄR: Acessórios de sol para raparigas e crianças

Vissa stilar riktar sig till både kvinnor och män, medan andra solglasögontrender brukar gå hem hos antingen eller.

- O mais popular entre os rapazes é o vidro moderno, especialmente o vidro Air Heart, que é uma nova versão do vidro de forma plana.

Quando muitas crianças se interessam pelo estilo e pela forma, elas ficam mais curiosas para saber como funcionam.

- Våra Le Tough-glasögon é o modelo mais popular, pois é muito leve e flexível. Det innebär att de är perfekta för killar som vill ha solglasögon som du inte behöver vara så varsam med, men som trots det håller.

le specs kattformade solglasögonI år är det de kattformade solglasögonen som du kommer få se dominera på stranden, men ett par vanliga pilotglasögon är inte helt fel det heller!

Pilotglasögonen - uma tendência de tendência

Så till en mer kontroversiell fråga - spegelglasen.... quente ou não? Está muito na moda, se quisermos conhecer os especialistas.

- Solglasögon med spegelglas är fortfarande inne, både när det gäller mer försiktiga spegelglas och mer lyxiga, fräscha färger.

Vad gäller solglasögontrender har vi de som kommer och går, som runda solglasögon eller de med kattögonform. Men det finns även de varianter som aldrig går ut tiden.

- O modelo de piloto de avião clássico é o ideal para quem quer ter um modelo mais moderno.

Como comprar um vidro de piloto depois de uma forma ansiosa

Uma das principais preocupações com a compra de vidro é o facto de o vidro passar a ter a mesma forma.

- Jag brukar generellt säga att har du ett runt ansikte så kan du balansera det med fyrkantiga ramar, och vice versa. Men jag tycker också att med rätt självförtroende passar du i alla former!

le specs herrHar du ett avlångt ansikte ska du i regel satsa på solglasögon som är runda, men med rätt självförtroende klär du i allt!

SHOPPA HÄR: Åretshetaste solglasögon!

LÄS MER: Superga - a última tendência que está a ser seguida