Spana in höstens prisvärda barnkollektion! Image

Spana in höstens prisvärda barnkollektion!

Bra barnkläder för bus och lek utomhus ska inte behöva kosta skjortan. Esta é a primeira escola de Virvelvinds.

Finns det något roligare än vattenpölar att hoppa i, lerkakor att kladda med och snöslask att göra änglar i? É isso mesmo! Hösten kan på många sätt och vis vara årets roligaste årstid, men för att de små busfröna ska kunna njuta ordentligt krävs att de är klädda för utmaningen.

- Det viktigaste är att klä dem varmt men med kläder som andas så att barnen inte svettas när de är i rörelse. Kläderna ska också ha så pass mycket rörelsefrihet att de kan klättra, springa, krypa och göra allt som barn kan tänkas hitta på, säger Lovisa Greisz från Virvelvind.

DIREÇÃO DA LOJA: Tudo de Virvelvind

Comprar por comprar

As melhores dicas são para comprar um celeiro depois de um lager com um princípio de lager. Då är de alltid förberedda och kan skala av sig om det skulle bli för varmt.

- När barnen rör sig genereras värme och fukt. Då behövs ett tunt klädlager längst in som håller varmt men även har bra andningsförmåga vilket gör att plagget släpper ut överskottsvärme och svett. O melhor material é o poliéster.

O número de lâminas é muito grande para as lâminas de borracha. O objetivo é tornar o material mais resistente e isolante.

- A melhor correia é a luftigt e tem um bom revestimento que permite que a correia se mova da mesma forma que a correia se move. Tjocklek ska variera beroende på hur kallt det är men ett tips är till exempel en fleecetröja eller vindfleece som lätt kan tas av om det blir för varmt.

Det tredje och sista lagret som du bör klä ditt barn i bör skydda mot vind, snö och regn. Em Virvelsvind nya kollektion hittar du regnkläder och overaller som gör just det!

- O primeiro lagret pode ser mais estreito, mas também pode ser mais rápido do que o anterior.

SkurO restaurante de luxo Skur está localizado em três mundos diferentes, inspirados na natureza escandinava.

Os melhores celeiros do mundo

Nu har Virvelvind lanserat en ny kollektion, som möter alla krav du bör ställa på barnkläder för utomhuslek.

- Av de nya plaggen kan du förvänta dig så pass bra kvalité att de kan användas och tvättas om och om igen. Tanken är inte att de ska hänga och vara snygga i hallen utan barnen ska kunna slita på dem, gärna i generationer. Todas as regnkläder och overaller har 10 000 vattenpelare, plus 5 000 andningsförmåga och till varje plagg med resår under foten får du med en extra. Då kan den bytas ut när det är dags för småsyskonet att ärva.

A sua excelente qualidade e as suas funções são as seguintes: Virvelvind é um dos melhores produtos do mercado.

- Tanken är att du ska kunna köpa en snygg, trendig overall som inte kostar skjortan, så att du slipper ångesten du får när den går sönder efter två användningar, berättar Lovisa Greisz och fortsätter:

- Samtidigt vill vi inte tumma på någon detalj. Plaggen är praktiska så till vida att de har reflexer för att barnen ska synas, samt dragkedjor som är lätta för barnen själva att stänga - perfekt för kan-själv-åldern!

Mesmo quando as funções estão em causa em Virvelvind, o homem tem de se preocupar mais com o design. Os designers são inspirados pela natureza escandinava, desde o exterior até ao exterior e à vegetação. E foi com um conjunto de peças finas que Lovisa Greisz criou um conjunto que é um pouco mais justo.

- Ja Frost Overall! Den är superfin i färgerna och mönstret samt har väldigt bra kvalité, med bland annat 10 000 vattenpelare. De fodrade regnkläderna Skur är också jättebra under tidiga hösten, med fleece upptill på byxorna för att att hålla värmen.

FrostCaracterísticas: Tvätta Frost Overall i 40 grader utan sköljmedel, låt plagget lufttorka efter tvätt. O plagget é revestido com Bionic-Finish ECO, que é um impregnante de proteção contra a corrosão, o formaldeído e a parafina.

SHOPPA NU: Tudo de Virvelvind

LÄS MER: Como é que o seu bebé se regenera?