Spana in de supertrendiga Aim´n-tightsen! Image

Spana in de supertrendiga Aim'n-tightsen!

A maioria dos perfis de treino foi rapidamente selecionada para os clientes da Aim. Agora estamos a entrar no mercado da moda da Sportamore.

Du har antagligen sett Aim'ns tights i starka färger och mönster på träningsbloggar, på gymmet, i löparspåret och på stan. O mercado sueco não está entre as tendências que você pode encontrar agora mesmo.

- Vi har alltid trott på oss själva och var övertygade om att fler än vi saknade färgglada träningstights, men vi var inte beredda på att det skulle bli så här stort. Ainda assim, temos de trabalhar em mais de 70 países, diz Tekla Acs, uma das fundadoras da Aim'n.

aim'n
O logótipo Tightsen Galaxy é muito bonito e elegante! Foto: Facebook.com/aimnsportswear

Hösten 2013 var hon och Helen Van, som också kommer från Småland men nu bor i Nya Zeeland där Aim'n har kontor och lager, less på att utbudet av färgstarka träningskläder inte var så stort som de önskade. Så de två kompisarna gjorde slag i saken och startade sitt eget märke.

- Vi kände oss helt enkelt inte motiverade att träna i våra svarta träningskläder utan ville skapa kläder som peppade, inspirerade och motiverade till träning. Inspirámo-nos na natureza, nas fibras de vidro e na luz de 80 tons, tudo o que encontrámos e procurámos em produtos que nos ajudaram a encontrar as fibras de vidro para o nosso trabalho.

Aim'ns tights är inte enbart poppis tack vare färgerna och mönstren utan hyllas även på nätet för att de inte är genomskinliga.

- Vi testade hur mycket tyger som helst innan vi kom fram till det vi har i dag. Det tyget är supermjukt, det känns nästan som att vara naken, samtidigt som det inte är genomskinligt. För oss är det väldigt viktigt att inget syns igenom, vi vill inte visa trosorna när vi tränar.

Que tipo de roupa é que as meias-calças do Aim'ns servem?

- Todos os tipos de calças! Vi har inte riktat in oss på någon särskild träningsform och ser på Instagram att tjejer fromån hela världen köper våra grejer och använder dem till de träningsformer som de tycker kul. Många bär dem också på stan för att de är så sköna.

Como é que se chama Aim'n?

- Jag och Helen har alltid haft höga mål och drömmar och harft 'aim high, dream big' som motto i livet. Det var ganska självklart att märket skulle heta Aim'n som är slang för 'aiming'.

Vem är den typiska Aim'n-bäraren?

- Våra kunder är blandade och i olika åldrar. Men det de har gemensamt är att de är glada, positiva tjejer som gillar att synas och vill känna sig snygga i det de har på sig. Det är tjejer som vill sprida lite glädje eftersom du ser ut som en liten godisbit i våra kläder.

Kommer ni göra kläder för killar?

- Sim, tenho alguma vontade de o fazer no último ano. På killsidan saknas det fortfarande mycket på marknaden.

5 calças justas da Aim'n

As meias-calças são lavadas com o auxílio de um dispositivo de compressão e são transportadas com um pouco de sujidade.

aim'n
Kan como é que as meias-calças podem ser mais confortáveis? Collants Paradise 2.0, preço normal 649 coroas.

aim'n
Mönster inspirado em calças de ganga.
Collants deriscas Bluebird, preço normal 649 coroas.

aim'n
Meias-calças de malha de listra com cintura extra-alta.
Collants decintura alta Snake, preço de encomenda 699 coroas.

aim'n
Rosa é o meu preferido para calças, é fácil de comprar!
Collants às riscas cor-de-rosa,preço normal 649 coroas.

aim'n
Oferta para quem quiser comprar! Collants comlogótipo Wave, preço normal 649 coroas.

LÄS MER: Comprar roupa de cama e banho com Josefine Forsbergs 3 peças

LÄS MER: Josefine Forsberg vê as suas melhores revistas!