Sports-bh'ene som er best i test Image

Bh'ene desportivo que é o melhor no teste

Vi har testet 15 ulike sports-bh'er, for at du skal kunne finne rett modell for deg og din trening. Aqui estão os melhores desportos de treino.

En bra sport-bh er viktig når du trener. Men å finne rett modell kan være litt vanskelig. Derfor har vi testet 15 ulike modeller og vurdert dem, for at det skal bli enklere for deg å kunne klikke hjem rett sports-bh uansett om du er ute etter en bh som gir mye støtte, lite støtte eller noe midt imellom.

High.jpg

Test av: Nike, Soutien Pro Rival

Nike-Pro-Rival.jpg

Resultado: Formende, good og støttende.

Preço de encomenda: 529 coroas.

Descrição: Bh-en finnes i cupstørrelsene A-E. Omkretsen angis i tommer: 30-38, som tilsvarer den norske omkretsen 65-85.

Vurdering:

Vil du ha en sports-bh med cuper som gir mye støtte selv under høyintensive treningsøkter, er kanskje Pro Rival Bra fra Nike nettopp det du leter etter?

- En sport-bh som løfter og former brystene ettersom den er cup-formet, men den har ingen bøyler! O sutiã é muito resistente e assenta muito bem! disse uma pessoa que fez o teste.

Pro Rival Bra er laget for at du skal kunne trene skikkelig hardt i den uten å føle deg begrenset på noen måte. Para um maior nível de oposição, o produto é adequado para um rato que possa reduzir o esforço de travagem dos cristais quando o utilizador tenta.

- Den sitter virkelig behagelig og holder brystene på plass selv ved tøffe og intensive økter. Jeg følte meg trygg når jeg utførte burpees med denne.

Cupene er formpresset og bh-en er laget i et litt kraftigere materiale. Det fikk noen av testerne til å tro at den kanskje ville være litt varm å trene i.

- Men det var den ikke, tvert imot så absorber den svette veldig bra, sier en tester.

For å ta på deg Pro Rival Bra drar du den over hodet og spenner den så fast med tre hemper bak på ryggen.

- Plusspoeng for at skulderstroppene kan reguleres slik at du selv kan bestemme graden av støtte, sier en i testpanelet.

Test av: Abecita, Kimberly

Abecita-Kimberly.jpg

Resultat: Supermyk, ventilerende og fukttransporterende.

Preço de encomenda: 449 coroas.

Descrição: Finnes i omkrets 70-95 og cupstørrelser B-G.

Vurdering:

Mínimo e fraco. A encomenda é a melhor que se pode encontrar para o desporto em Kimberly da Abecita. En skikkelig favoritt-sports-bh for trening på treningssenter, yoga, en powerwalk eller andre lavintensive aktiviteter, synes vårt testpanel.

- Derimot er den ikke perfekt å løpe med, da beveger brystene seg og det gjør vondt. Du merker lett hva som ikke fungerer bra å trene. Selv hopp er tydelig no-no i denne modellen om du har store bryst, sier en av testerne.

- Nei, det er ikke på grunn av støtten at jeg liker denne sports-bh'en så bra, men for at den helt enkelt er en bra bh å ha i garderoben som alternativ til de modellene som er superstøttende, harde og kanskje ikke så behagelige, sier en annen jente i testpanelet.

Bh-stroppene er brede og selv rundt ryggen har denne bh'en en bred linning. Den har ingen hard bøyle i seg, noe som gjør at den ikke blir så støttende, men derimot myk og god. Bh-en er laget i et materiale som puster og fører bort fukten, noe testpanelet satte pris på.

- Det er deilig at den ventilererer perfekt, du holder deg sval gjennom treningen.

En av testpersonene likte veldig godt denne modellen, så hun klikket hjem to ekstra i andre farger, bare fordi den var så behagelig. O conforto é garantido!

Teste av: Amortecedor, sutiã de corrida Ultimate Run

Shock-absorber-Run-bra.jpg

Resultados: Superbra støtte, deilig og svetteabsorberende.

Preço de encomenda: 799 coroas.

Classificação: Bh-en finnes i omkrets 65-85 og cupstørrelse A-G.

Vurdering:

Melhor no teste! Testpanelet vårt elsker Ultimate Run Bra från Shock Absorber og har bare gitt gode ord til denne modellen.

- O melhor sutiã desportivo que já experimentou!

- Jeg elsker denne sports-bh'en, sier en annen tester.

Akkurat som navnet antyder, er denne modellen utviklet spesielt for løping, men passer selvfølgelig utmerket til andre treningsformer der du vil ha ekstra støtte og stabilitet for brystene. Bh-en er laget i en teknikk som minsker brystenes bevegelse med hele 78 prosent når du løper.

- Brystene sitter på plass og den gir superbra støtte gjennom alle økter, selv gjennom lengre løpeturer, sier en kvinne som brukte sports-bh'en både da hun løp og deltok på høyintensive gruppetreninger med mye hopping.

O Ultimate Run Bra tem um interior macio e é feito de material de funksjons. Um dos participantes no teste diz que o sutiã é leve, enquanto o outro diz que é normal. Kanskje du derfor skal velge en størrelse større enn du pleier å bruke om du står mellom to størrelser.

- Den absorberer svette veldig bra og jeg føler meg fresch gjennom hele økten, uansett hvor hardt jeg har kjørt på! synes en annen tester.

Vår testgruppe setter pris på de brede, polstrede skulderstroppene som gir ekstra komfort og som ikke sklir på skuldrene.

- O cânhamo e o gasto de energia com o sutiã de desporto permitem-lhe sentar-se com mais facilidade!

O Ultimate Run Bra é adequado para todos os desportistas de trenó.

- Det er en kanon-bh for alle jenter, men ekstra bra for jenter med større bryster, sier en tester.

Test av: Casall, Ideal Sports Bra

Casall-Ideal-Sports-Bra.jpg

Resultado: Bonito, elegante e de fácil transporte.

Preço de encomenda: 499 coroas.

Classificação: Bh'en finnes i omkrets S-XL og cupstørrelser B-E.

Vurdering:

Se clicar no botão do calçado desportivo, pode ter a certeza de que está a usar um calçado de desporto com copa e ombreiras, mas não pode ser usado para testar o calçado.

- Størrelsen er ganske stor, både i omkrets og cup, så mye at jeg anbefaler at du går ned en cupstørrelse. Tviler du på hvilken omkrets du har så gå for den mindre, anbefaler en av kvinnene.

Selve modellen på sports-bh'en er fin og gir effektiv støtte. Den går høyt opp mot halsen, slik at brystene ikke "ramler ut" av bh-en uansett hvilken øvelse du utfører.

- Dessverre er den ikke så effektiv at det er superbehagelig å hoppe og løpe langt om du har store bryster, men å spille tennis går fint. Den er såpass myk at den slipper etter og derfor er det ikke behagelig ved hopp og løping, sier en av testerne.

- O Derimot é a superbra å svette i! Sugerimos que se dobrem eficazmente todos os tecidos do corpo quando se faz uma corrida, e que o corpo se torne mais resistente ao desporto, diz uma pessoa que já testou.

O sutiã desportivo Ideal Sports Bra tem a mesma forma de um sutiã de desporto, que pode ser usado com um bocal de apoio e um bocal de amassar, com três cânhamo.

- O sutiã de corte curto é um sutiã selvagem para ser usado com um bryster de loja.

O nosso painel de testes mostra o Ideal Sports Bra para quem tem um corpo "normal".

- Se tem a minha opinião, ou se a minha opinião é que o sutiã é difícil de usar, ou se tem uma alternativa mais simples e mais segura, é o sutiã ideal para a rapariga!

Teste av: Salming, Capacidade

Salming-Capicity.jpg

Resultat: Limpo, estável e estável.

Preço de encomenda: 499 coroas.

Classificação: Bh-en finnes i omkrets 70-90 og cupstørrelse A-E.

Vurdering:

Salming O Capacity é um clássico do desporto e da música e é utilizado com cânhamo e cânhamo. En av testerne har brukt modellen i mange år.

- Modellen er veldig pålitelig, den har en veldig bred rygg, har brede skulderstropper og cuper som går høyt opp slik at ingen bryst kan ramle ut. Stoffet er supertynt rundt brystene, så bh-en føles kanskje ikke så oppbygd. Men til tross for det så føles den stabil og den er bra for det aller meste, sier hun.

- Bh-en sitter behagelig rundt kroppen uten å gli opp, noe som kan være et problem på visse bh-er, sier en annen tester.

Testpanelet syntes at sports-bh'en fungerer fint til de fleste treningstyper, men påpeker at om du har veldig store bryster kan det være litt ubehagelig å løpe, ettersom brystene går opp og ned i den.

- At den er så tynn og ufôret medfører også at brystvortene blir synlige, om det er noe man synes er plagsomt, sier en tester.

Men bh-en hylles for at den er så sval, du kommer aldri til å føle deg badstue-varm eller supersvett i denne modellen.

En detalj som gjør at bh-en ikke får toppscore er skulderstroppene, som er utstyrt med hver sin spenne som du kan løsne og feste om slik at de krysses i ryggen.

- Tanken er god men det er bare det at spennen går av litt her og der, så det er ingen bra konstruksjon. Går spennet av, behøver du en venn for å feste det på nytt igjen, ellers må du ta av hele bh-en og gjøre om alt.

Teste av: Manter-se no lugar, Curva Ómega

Stay-in-place-Omega-curve.jpg

Resultat: Robusto, estável e plano.

Preço de encomenda: 499 coroas.

Formato: Bh-en finnes i omkrets XS-L og cupstørrelse C-F.

Preço:

O calção desportivo é adequado para quem tem uma bainha pouco larga, pelo que deve ser utilizado com cuidado. Vårt testpanel påpekte at det som skiller denne her mot mange andre sports-bh'er for større bryst, er at den faktisk løfter brystene i stedet for å trykke dem ned.

- Den gir virkelig en kløft! sier en av testerne.

Omega Curve er deilig å ha på seg, men en av testpersonene som har litt ulike bryst syntes at den gnagde litt på det ene brystet. Modellen er såpass robust at den ikke kommer til å sitte behagelig om du har feil størrelse og brystene kanskje trykkes litt opp mot armhulene.

- For at bh-en skal sitte optimalt får du legge brystene på plass i bh-en når du har tatt den på, sier en jente.

Bh-en er en veldig tykk modell, så den blir veldig varm og svett når du trener hardt. Men på den andre siden så suggest det tykke stoffet opp svette fra kroppen.

- Men regn med at det kommer til å føles svett mellom brystene i denne kløften!

Testpanelet hyller derimot bh-en for at det går an å velge omkrets ettersom den har ulike rader med hemper.

- Det er jo nesten umulig å få feil omkrets da, sier en tester som pleier å ha to ulike omkrets-størrelser avhengig av hvilken bh-modell hun bruker.

Men noter at omkretsen er stor, vår testperson med 75 i omkrets syntes S var perfekt. Bh-en har samme modell som en vanlig bh, men går betydelig lengre ned under brystene. At det er så bred kant under brystene rundt kroppen, gjør at den sitter stabilt der uten å gli opp.

Medium.jpg

Teste: Nike, Soutien de compressão Victory

Nike-Victory-Compression-Bra.jpg

Resultados: Bem ajustado, suave e confortável.

Preço de encomenda: 279 coroas.

Formato: Bh-en finnes i størrelsene XS-XL.

Tamanho:

Se tiver um sutiã de desporto clássico que lhe dê trabalho, pode escolher o sutiã de compressão Victory. Trata-se de um modelo de sutiã de compressão que se encontra numa grande variedade.

- Den er lett å ta av og på og sitter på plass under bysten takket være den kraftige kanten. Dog anbefaler jeg at du løfter opp brystene etter du har tatt den på deg, ellers ser de veldig flate ut, sier en testperson.

Sports-bh'en er laget i et funksjonsmateriale og er ikke polstret, noe som gjør at du ikke kommer til å oppleve hvor svett du er før du skal ta av deg bh-en.

- Ettersom den ikke har noen åpning kan det være en liten kamp å lykkes med å dra den av når du er veldig svett, sier en annen tester.

Jo mindre bryst du har, desto mer støtte kommer du til å oppleve at denne bh-en gir. Vår testperson med A-cup syntes denne var topp å løpe i og ha på gruppetrening, mens testpersonen med C-cup syntes det var mindre behagelig å gjøre øvelse med hopp i denne bh-en.

- Det kan være verdt å nevne at brystvortene lett er synlige igjennom stoffet om du har en stram overdel på deg, sier en jente.

Bh-en får pluss for at du kan vaske den i prinsipp hvor mange ganger du vil uten at den mister verken passform eller kompresjonsfølelsen.

Test av: Casall, Soutien de desporto icónico

Casall-iconic.jpg

Resultados: Bem ajustado, com absorção de vapor e firmeza.

Preço de encomenda: 449 coroas.

Tamanho: Finnes i omkretsen XS-XL og cupstørrelsen A/B og C/D.

Condições de venda:

Se for fã do sutiã desportivo Casalls, pode comprar o Iconic Sports Bra a partir do momento em que o sutiã Multi Sports Bra é usado. Trata-se de um soutien de desporto de classe, com fecho de bryterrygg, com espuma ou sem forma de amassar.

- O sutiã é feito de um material superdiligente que transporta o calor do seu corpo e que o utilizador reconhece quando está a ser usado. Når treningen er avsluttet merker du derimot at du kan vri opp bh-en, haha, sier en av personene som har trent i modellen.

Bh-en gir ganske mye støtte, og ettersom den mangler cuper og polstring opplevde testpanelet at den har en litt utflatende effekt.

- Men brystene holdes virkelig på plass og beveger seg ikke rundt i bh-en, sier en tester.

- Jeg synes bh-en gir bra støtte, men den passer best til middels intensiv trening eller trening på treningssenter, sier en tester med større bryst.

Testpanelet er positive til å anbefale bh-en til en venn.

- Ja, om min venn vil ha en basic sports-bh som passer til mange ulike typer trening, så er dette et bra valg!

En av jentene i testpanelet har hatt denne sports-bh'en i syv år, vasket den i maskingen og synes fortsatt at den ikke har blitt slapp i materialet. Dette er et kvalitetsplagg med andre ord!

Test av: Under Armour, sutiã Eclipse

Under-Armour-Eclipse-Bra.jpg

Resultado: Sem dúvida, plano e resistente.

Preço de encomenda: 449 coroas.

Tamanho: XS-XL.

Tamanho:

O modelo é o mais básico de sempre, mas as pinças de corte regular e crocante na cintura dão-lhe um toque especial no design e na roupa desportiva.

- Jeg ble litt forelsket i denne sports-bh'en og det er blant annet av den grunnen at mine små bryst fikk så fin og rund form i den! Så synes jeg den også ga mye støtte uten å sitte for hardt eller gnage, sier en testperson.

Bh-en kan lett tres over hodet og få på plass. Spennene på skulderstroppene er smidige å regulere og gjør det enkelt å tilpasse støtten du vil ha.

- Når jeg brukte bh-en på en gruppetime med hopp og hurtige bevegelser, dro jeg til stroppene ganske hardt og da holdt brystene seg virkelig på plass. Når jeg trente styrke slakket jeg litt på stroppene, sier en annen tester og fortsetter:

- Bh-en hindrer ingen bevegelser, men beveger heller ikke på seg når du for eksempel utfører tunge løft eller gjør militærpress, utrolig behagelig!

Eftersom bh-en både er polstret og bred foran, blir det litt varmt når du kommer opp i høy puls, men på den andre siden er det positivt at den er så bred ettersom det gir ekstra støtte og minimerer risikoen for at brystene plutselig ramler ut av bh-en.

Cupene er polstret og fastsydd, noe testerne likte og syntes var deilig. Vask den i vaskepose for å beskytte skulderstroppene, da justeringen er i metall.

- Det her er en super sports-bh for deg som har små til mellomstore bryst og vil ha en bh som gir støtte uansett hva du trener. Dog ville jeg valgt en bh med enda mer kompresjon eller støtte til løperunden, men til gruppetrening og trening på treningssenter gir den deg alt du trenger av en sports-bh!

Test av: Reebok CrossFit, Skinny Strap Porcelain

Reebok-Skinny-Strap-Porcelain.jpg

Resultado: Boa, fina e confortável.

Preço de encomenda: 549 coroas.

Tamanho: XS-XL.

Tamanho:

Denne sports-bh'en her er inkludert i Reeboks CrossFit-serie og det er let å forstå at CrossFit-utøvere vil trene i bar overkropp når de har en så fin sports-bh på seg!

- Jeg føler meg fin i denne modellen! Den har polstrede innlegg som gir en flatterende form, og stoffet går ut så langt på sidene at det ikke blir noen fold mellom brytet og armen, sier en testperson.

Det første som slår deg når du tester denne bh-en er hvor myk den er. De eneste harde delene på denne er to små justeringer (myke) på skulderstroppene som du kan justere inn.

- Den er ekstremt god å ha på seg! Man kjenner knapt at man har den på, men det gjør også at den ikke gir så mye støtte. Jeg foretrekker å bruke den på stryrketrening, når jeg skal trene høyintensivt får den holde seg hjemme, sier en jente som har middels store bryst.

Men for deg som har mindre bryst, A- eller B-cup, går det fint å bruke bh-en selv når dagens treningsøkt inneholder hopp og sprett.

- For min del var det ingen problem, jeg dro bare til skuldestroppene litt ekstra. Men jeg vil ikke gå ut og løpe noen lengre runde i denne her, sier en tester med A-cup.

Bh-en transporterer bort svette fra huden superbra og er lett å ta av og på. Pass på at du har en vaskepose når du skal vaske denne sports-bh'en, innlegget går nemlig ut i maskinen hvis ikke man har vaskepose.

Test av: Puma, Powershape Forever

Puma-Powershape-Forever.jpg

Resultado: Bom, ótimo, forte.

Preço de encomenda: 299 coroas.

Tamanho: XS-L

Tamanho:

Se estiver a usar dois tipos de roupa, clique aqui para ver os três tipos de roupa. Det anbefaler testpanelet vårt. En person som alltid har størrelse medium måtte faktisk kjempe for å få på seg bh-en i den størrelsen.

- Denne modellen er liten i størrelsen! Jeg lurer på om det har å gjøre med at den virkelig gir brystene støtte. Når jeg vel hadde fått på meg den, trykte den til brystene og deretter beveget de ikke på seg gjennom hele økten, som har en B-cup.

- Jeg oppleve også at denne bh-en holder brystene i et stødig grep. Bh-en beveger seg ikke til noen sider når du tar den på deg, og det samme gjelder brystene, sier en annen jente som har C-cup.

Ellers er dette en klassisk sports-bh uten noen ekstra detaljer. Den er sydd i et funksjonsmateriale som transporterer bort svette og gir en fresch følelse når du trener. É muito útil e agradável de usar.

- Jeg liker at denne bh-en har flate sømmer. Ikke engang når jeg svettet som mest var det noe på bh-en som gnagde.

- Om du trener noen dager i uken og behøver en allround-bh som både fungerer på treningssenteret og i løpesporet, er dette et bra valg!

Test av: Adidas Stellasport, Soutien desportivo acolchoado

Adidas-stella-Sport-bra-padded-.jpg

Resultados: Bom, bonito e confortável.

Preço de encomenda: 449 coroas.

Tamanho: XS-L

Tamanho:

Denne sports-bh'en har ikke bare blitt testet i treningssammenheng, en av testpersonene syntes den var så kul at hun hadde den på seg til hverdags.

- Fargene var så fine at jeg hadde den når jeg traff en venninne, med en vanlig bomulls-t-skjorte over, sier hun.

Det sier ganske mye om denne sports-bh'en, dens største styrke er at den er så fin! Men den er også en helt godkjent sports-bh. Trykket på forsiden føles litt plastaktig ut, noe som fikk testerne til å tro at de kom til å svømme i svette under treningen.

- Men det gjør du ikke! Nærmest brystet finnes nemlig et mesh-lignende lag med stoff som effektivt suger opp svetten. Jeg kjørte en gruppetime som gjorde meg gjennomsvett, men jeg følte meg ikke svett på brystet, sier en av testerne.

Det her er en bh med middels mye støtte, og passer derfor først og fremst for personer med mindre eller middels store bryst.

- Nederste kanten sitter ganske nært under brystene, noe som du merker når du hopper eller løper. Det gjør at jeg synes det er best å ha den når jeg trener på treningssenteret eller gjør yoga, sier en jente.

Glem ikke å vende bh-en ut og inn og vask den i en vaskepose, så holder trykket seg fint!

- Jeg er nesten gira på å trene i kun sports-bh'en for at jeg synes den er så fin. Fargene popper virkelig og jeg blir veldig glad når jeg ser den. Uma PWO em forma de desporto!

Low.jpg

Test av: Nike, Pro Indy Bra

Nike-Pro-Indy-Bra.jpg

Resultados: Muito suave, fino e agradável.

Preço de encomenda: 389 coroas.

Tamanho: XS-XL.

Descrição:

Um calção desportivo perfeito para o treino, que também dá um grande salto! O painel de teste ficou muito satisfeito com este modelo.

- Muito bom! Materialet er så mykt men til tross for det sitter bh-en på plass, selv når jeg svinget en kettlebell og gjorde chins, sier en jente.

- Den er enkel å ta på seg og lett å regulere stroppene slik at du kan få nøyaktig den støtten du vil ha. Skal jeg være ærlig får selv små bryst en superfin form og passe løft i denne modellen!

Til tross for at at Pro Indy Bra er litt mer utringet sitter brystene som støpt i bh-en, det er altså ingen risiko for at de plutselig sier hei til verden.

- Ettersom det er en low support-bh, så hadde jeg ikke den på mine mest høyintensive økter, men jeg testet å gjøre boxjumps når jeg hadde den på meg og brystene beveget seg knapt.

Como se trata de um desporto com muito esforço, é melhor que as pessoas com muito esforço.

- Skulderstroppene er veldig tynne så jeg kan tenke meg at om du har større bryst kan de skjære litt inn i skuldrene, sier en tester.

Cupene er polstret, men til tross for det er den ikke svett eller innestengt. Bónus: Cupene er uttagbare, men etter vask satt de fortsatt på plass slik at du slipper å legge de på plass.

- Dette er en skikkelig prisgunstig modell og jeg har faktisk klikket hjem en til, bare i en annen farge!

Test av: Röhnisch, Julie Sport Top

Röhnisch-Julie-Sport-Top.jpg

Resultado: Prisgunstig, fin, formende.

Preço de encomenda: 299 coroas.

Tamanho: XS-XL.

Tamanho:

Este é um dos Röhnisch clássicos desportivos com um design feminino que o torna seguro.

- Este calção desportivo é um modelo muito bonito! Og det blir faktisk morsommere å trene med fine treningssklær, sier en fra testpanelet.

O Julie Sport Top tem muitos pormenores finos. O testpanelet foi concebido para ser usado em conjunto com um estribo de pele, que se estende sobre o tecido. Noen testere savner dog muligheter til å kunne regulere skulderstroppene.

Sports-bh'en har også uttagbare, polstrete innlegg i cupene som har en formende effekt.

- Til tross for at den er polstret, så kjennes den aldri varm, ikke engang da jeg ble svett. Den sugde liksom opp svetten, sier en jente.

- Den er normal i størrelsen, så du kan klikke hjem din vanlige størrelse, sier en annen tester.

Ettersom dette er en bh med mindre støtte er det ikke meningen at du skal bruke den under eksplosive økter der du hopper som en duracellkanin i en time.

- Jeg hadde helt glemt at det her er en bh med lite støtte, så jeg trente sirkeltrening i den. Det fungerte bra, opplevde ikke at brystene beveget på seg mer enn vanlig, men jeg hadde røde merker på skuldrene etter stroppene etterpå, sier en tester.

- Jeg trente bodybalance og spinning med denne bh-en og det var helt kanon! sier en annen tester.

O seu teste foi bem sucedido em relação a este desporto?

- Sim! Det er kult at en sports-bh som er så anvennelig også kan være så fin. Og prisen er topp!

Teste av: Casall, Glorious Sports Bra

Casall-Glorious-Sports-Bra.jpg

Resultados: Macio, elegante e firme.

Preço de encomenda: 399 coroas.

Tamanho: XS-L

Tamanho:

Glorious Sports Bra kommer også i en mengde farger og mønster for at du skal finne din favorittkombinasjon! Dette er en stilren sports-bh som testpanelet satte pris på for sin gode passform.

- O assento é muito bonito, mas também é muito duro. Men til tross for det er den lett å ta av og på, jeg tror det kommer av det myket stoffet som den er laget i, sier en testperson.

Bh-en har ingen knepping men skulderstroppene er regulerbare. Dette er en sports-bh med mindre støtte for lavintensiv trening, perfekt for powerwalken, treningssenteret eller yogaen!

- Jeg liker snittet i ryggen på denne bh-en. Vanlige bryterrygger synes jeg kan føles litt for brede, men ettersom denne har så smale stropper føler jeg at jeg kan bevege på meg hvordan jeg vil, sier en testperson.

Bh-en har polstrede cuper som gir en fin silhuett under stramme overdeler.

- Det var deilig at brystvortene ikke popper frem gjennom stoffet, sier en jente.

En person i testpanelet syntes bh-en var så deilig at hun ikke bare bruker den på treningen.

- Endelig har jeg funnet den perfectkte bh-toppen til å slappe av rundt i hjemme! sier hun.

LES MER: Bh desportivo finlandês da Nike