Stort test av träningstights Image

Teste de esforço

Alta qualidade, alta qualidade ou clássica? O nosso painel de testes testou os resultados dos testes para as raparigas da Adidas, Nike, Better Bodies, Blacc e Kari Traa.

Vi vet känslan - oavsett hur många tights man äger så känns det alltid som att man har för få. I det här testet har vi därför pressat in sex snygga par träningstights på liten yta! Här är allt du vill veta om fukttransport, tjocklek och passform på de hetaste träningstightsen just nu!

COMPRE DIRECTAMENTE AQUI!

Teste: Toss Print Tights, Nike

nike

Passar para: Ginásio, circo, HIIT ou treino

Prós e contras:

+ Os passformes são os que mais impressionam. Os collants têm um silueto mágico!

+ O conforto do utilizador é maior do que o dos hackers - é muito bom.

+ Os collants Nike são mais do que suficientes para o design. Mais do que a Nike!

- O facto de as meias serem mais finas é um obstáculo que as impede de se tornarem perfeitas.

O painel de teste é rápido:

Logo após ter experimentado as meias-calças mais quentes, os testadores devem usar um pano de ensaio após as mesmas meias-calças terem sido usadas. Assim, é possível obter mais vantagens!

- Jag är riktigt imponerad av de här tightsen. Om vi börjar med det bästa så är det benlängderna, som är tillräckliga även för dig som är över medellängd, säger en av testarna.

Låga midjor och smala midjeband brukar normalt inte imponera på testpanelen, men så är inte fallet den här gången. Trots att tightsen slutar strax under naveln och att midjebandet bara är fyra centimeter faller det testarna i helt smaken.

- Dels så har materialet lite kompression som håller in, så även om midjan är smal skär den aldrig in och korvar sig inte heller, berättar en testare och fortsätter:

- Jag behöver inte justera midjan en enda gång, oavsett om jag styrketränar eller springer!

Para além disso, as suas calças Nike têm uma seda de algodão fino e brilhante, com um toque de tecido que se adapta à musculatura, mas que se torna mais resistente.

- O material superstretchiga även något tunnare än i andra tights jag testat fromån Nike, samt har en glansig finish. Otroligt fint! avslutar en testare.

Teste: Legging sem costuras com nervuras, Better Bodies

rib seamless

Também se encontra nas cores: rosa, grená, castanho

Destinatários: Ginásio e treino anual intensivo

Prós e contras:

+ Hög och bekväm midja som gör passformen optimal.

+ Följsamhet de alta qualidade, que permite fazer tudo, desde sumosquats até djupa, sem risco de se magoar!

+ Conforto de topo - o painel de teste é uma placa de proteção para uma boa iluminação em meados de janeiro.

- Tyvärr visar de här tightsen från Better Bodies starka tendenser till att bli genomskinliga i de djupaste av good mornings. Det kan vara värt att vara noggrann i valet av trosor.

O painel de teste é muito bom:

- Supersköna och följsamma tights, som ändå känns stabila. O utilizador senta-se bem e segura-se no chão, como se vê no painel de teste, depois de passar pelas Rib Seamless Leggings.

O painel de teste mostra que os collants em Better Bodies são normais em termos de armazenamento e de comprimento. É uma boa opção para quem está a ficar com o cabelo comprido. Däremot är fukttransporten inte helt hundra.

- En sak jag lade märke till är att det blir rätt tydliga svettfläckar, säger en testare som sedan får medhåll:

- Ja, fast jag kan tycka det är ganska nice. Det finns inget bättre kvitto på att jag tagit i under ett pass!

På det hela är testpanelen mycket nöjda med tightsen (och vad annat finns att förvänta när de är från Better Bodies?), men tygets tunnhet sticker vissa i ögonen.

- De är ganska genomskinliga och lappen syns igenom. Däremot tror jag inte att de andra färgerna som tightsen finns i är lika odiskreta. Jag skulle därför helt klart rekommendera tightsen, fast i en annan färg.

Sist men inte minst får de pluspoäng för att de är följsamma och trots att de inte innehåller någon kompression ger det ribbade tyget viss stadga.

Teste: Icon Clash Pro 7/8, Nike

nike icon

Destinatários: Marketing de moda, treino de grupo e pilates

Prós e contras:

+ O ajuste dos collants é ótimo. Även om de är träningstights tänkta för svettiga workout funkar de grymt för lite lugnare träning, som pilates.

+ Toppbetyg för fukttransporten vilket innebär att de kan användas under svettiga pass i varma salar.

+ Väldigt bekväma, precis som klassiska Nike Pro-tights är!

- Aningen begränsade i sina användningsområden, då de inte ger särskilt mycket stöd och funkar därför inte för till exempel löpning.

Os painéis de teste são de digitação:

Os collants são um dos melhores modelos de roupa da Nike. Du som har flera tights i samma serie kommer helt klart falla pladask även för den här upplagan av Nike Pro. Para que os utilizadores se sentem e se sintam confortáveis, é necessário um valor de armazenamento constante.

- Nike Pro-tights är lite generösare i storlek änga andra Nike-tights och det gäller även den här versionen, berättar en testare och en annan tipsar:

- Är du mellan två storlekar så kan du välja den mindre storleken i de här tightsen, de är nämligen rymliga, speciellt i magen, och du vill inte behöva gå och dra upp dem hela tiden.

En stor fördel med tightsen är det breda och bekväma midjebandet och att de är så mjuka och sköna. Mjukheten gör dock att de inte ger musklerna så mycket support vid tuff träning.

- De ger inte riktigt tillräckligt med stöd för hård HIIT-träning och jag saknar en dragsko i midjan som hade kunnat göra att de även skulle vara bra för löpning.

Designmässigt får de inte riktigt full poäng, men snudd på.

- Jag tycker om att de är klassiskt helsvarta men ändå har det coola blommönstret, som gör att de sticker ut, anser en testare, som däremot hittat sin favoritegenskap hos tightsen i dess kvalité.

- En av de bästa sakerna medNike Pro är att kvaliteten är superbra. Pode parar de usar a máscara quando os collants estão a ser usados.

Teste: Leggings Abstract Seamless, Blacc

abstract leggings

Também se encontra em frigoríficos: svart

Passar por: Ginásio, treino intensivo, ioga

Prós e contras:

+ O facto de ser muito bonito é uma grande vantagem!

+ Delvis tack vare midjan, men främst materialet, är tightsen otroligt sköna på.

+ Dessutom går designen hem hos alla i testpanelen. Atenção!

- O sistema de ventilação permite evitar que o painel de teste fique demasiado frio. Existe um grande risco de se ter de usar collants diferentes.

Os painéis de teste são de difícil acesso:

É melhor usar collants finos, com lâminas de laser, que eliminam as bolhas das veias. Att de är enfärgade anses vara en fördel som gör att de kan kombineras med i stort sett vad som helst - mönstrat som färgglatt.

- De sitter som en smäck och jag fick direkt komplimanger för hur snygga de är på, säger en testare.

- Ja, jag älskar den höga midjan med bred kant! Den är väldigt klädsam och bekväm, men gör också att de sitter som limmat.

O material é däremot inte det stretchigaste. Assim, é possível levantar a roupa de forma ligeira, para que o armazenamento seja mais leve. När du väl får upp dem sitter de däremot klockrent. Det gäller att inte ge upp i påklädnadsfasen, då de är kampen värda.

- En bra egenskap som det tjockare tyget medför är att de inte är ett dugg genomskinliga och inga svettfläckar syns.

Trots de rekommenderas de främst till gymträning och inte högintensiv träning, eftersom de inte är flexibla nog. Materialets squatsäkerhet gör de däremot perfekta för leg day! Ingen squat är djup nog för att du ska råka ut för en troschock i de här Blacc-tightsen.

Teste: Louise Tights, Kari Traa

louise

Encontra-se também nas seguintes cores: blå, lila, blå/rosa

Passa por: Ginásio, alongamento e treino intensivo

Prós e contras:

+ Vid bensluten finns dragkedjor som gör att det lättare att komma i, vilket är super då tyget är åt det stramare hållet.

+ As meias-calças têm um baixo nível de compressão. Det innebär att de funkar för löpning och annan träning där du vill få visst stöd.

+ O revestimento do tampo da mesa é feito de silicone, que serve para o colocar sobre os pratos. Inteligente!

- A banda intermédia não está ligada a uma pequena cesta, pois esta cai completamente.

Os painéis de teste são de digitação:

Se usar o mesmo tipo de collants em qualquer lugar do mundo ou no ginásio, os collants mais adequados são os que estão disponíveis em Kari Traa. Apesar de todos os collants que testei, é aquele que dá mais força.

- Jag blir direkt väldigt förtjust i de smarta lösningarna med dragkedja längst ned, men också silikonbandet. Para que o utilizador não se afaste do local onde se encontra, é necessário fazer um teste.

Dragkedja i bensluten är lite kutym för löpartights, men desto ovanligare (men inte mindre tacksamt) bland tights för träning. Även silikonbandet gör sig bra i gymmet, också vid lågintensiv aktivitet.

- Jag tränar mycket med miniband och kan ibland provoceras av att tightsen åker omkring när minibandet sträcks. Det gör de inte tack vare silikonbandet - en liten detalj som gör stor skillnad även i gymmet!

I övrigt har Louise Tights en lite utstickande design som är stilren, men aldrig tråkig. A vista da pele das meias-calças é mais forte, mesmo com pormenores mais reflexivos. Det gör tightsen perfekta för utomhusträning på hösten. En nackdel som testarna däremot snabbt blir varse är att de inte uppskattas lika mycket av alla kroppstyper.

- Jag som har breda höfter och smal midja får dem inte att sitta som de ska. Jag hade velat se att midjan var högre för att jag ska kunna dra åt dragskon ovanpå höfterna, där midjan smalnar av.

De testare med rakare kroppstyper upplever däremot inte alls samma problem.

- Storleksmässigt är de true to size, så köp din vanliga storlek, tipsar en testare.

Teste: Speed 2, Blacc

speed 2

Disponível também nas cores: rosa, azul

Passar para: Ginásio, treino intensivo

Prós e contras:

+ O dispositivo de fixação suave permite-lhe cortar todas as cores

+ O facto de ser tão bonito e bonito!

+ O seu design é muito bonito, não é?

- É muito fácil ver as meias-calças a fazer uma festa. Os painéis de teste são os mais populares.

Os painéis de teste são de fácil acesso:

A meia-calça mais alta não é adequada para quem gosta de cavar e pode ser usada em jogos de cartas ou de bloqueio. A velocidade 2 do Blacc é discreta, mas tem uma boa margem de manobra para ser classificada como trágica. O painel de controlo da rede é muito amplo.

- Jag som i vanliga fall inte gillar när det blir för mycket älskade att det hände något på tightsen utan att det tog över, säger en testare som snabbt får medhåll av andra i panelen:

- Jag var lite skeptiskt mot meshpanelerna först, då jag var rädd att jag skulle se ut som en kassler, men icke! É muito difícil.

Storleksmässigt anser panelen att de är normala i storlek. De testare som är under medellängd tycker att benlängden är lite väl lång, men eftersom passformen är tight kan tightsen dras upp och stannar då där.

- Den höga midjan bidrar också till att de sitter där de ska och inte glider ned. O resto do dia é mais ou menos vermelho e mais ou menos escuro, mas é preciso ter cuidado!

A parte de trás é uma cadeira de rodas, mas é muito mais bonita. Med det sagt så är materialet inte tillräckligt tunt för att de ska kunna matchas till högintensiv träning.

- Den enda nackdelen är att de är aningen för varma för passet jag körde. Jag testade dem först under ett konditionspass och det kommer jag nog inte göra igen. De är å andra sidan grymma att ha under ett styrkepass eller mer lågintensiv träning, så du inte blir kall mellan seten.

LOJA: Todas as nossas tendências

LÄS MER: Dicas de especialistas! Procurar na internet para praticar desporto