Stort test av underställ i ull Image

Teste rápido de compreensão de texto

Mmm ... merino! Ull håller värmen, andas utmärkt och luktar inte illa. Här är underställen i merinoull som är bäst i test.

O merinoull é uma supertendência, e é também uma questão de confiança. É o material ideal para todos os gostos! Comprar um tecido de algodão com um acabamento fino é fantástico, uma vez que é naturalmente anti-bacteriano e tem um toque agradável. Dessutom andas det bra och ger en skön värmande känsla.

SHOPPA HÄR: Tudo o que você entende


A atividade mais intensa que se pode desenvolver é a de usar material sintético, que pode ser usado na sua roupa, pois os seus efeitos são muito mais intensos. Men om du håller på med till exempel alpin skidåkning, där du är aktiv en kort period, och sedan går ner i intensitet, då är värmande ull helt perfekt.

Merinoullsunderställ är också givet om du inte vill klä dig i klassiskt trelager, utan bara vill ha två lager. Då är ett värmande underställ i kombination med en jacka i syntet det bästa valet - det passar till exempel om du ska ut och promenera eller leka med barnen på vintern.

För att du ska hitta rätt i Sportamores stora utbud av underställ i merino har vi låtit en testpanel prova toppmodeller på både herr- och damsidan. Esperamos que o ajudem!

Calças de merino para o cabelo

Quebra-gelo

Icebreaker_herr.jpg

Descrição:
Zone LC crewe, preço normal 899 kronor.
Underdel: Everyday leddings w fly, preço normal 599 kronor.
Seleção de amostras: Ventilador, ventilador e leve.
O painel de teste diz:

Icebreaker é um bom favorito. Ingen i testpanelen hade i princip något negativt att säga, trots att vi försökte få fram åtminstone någon nackdel.

- Jag hade höga förväntningar och jag blev inte besviken. Det här merinounderstället är hårdtestat, jag hade det när jag cyklade, klättrade och som ett baslager till vardags. Jag höll mig varm när det var kallt ute, men blev inte svettig när temperaturen höjdes, säger en av testarna som är väldigt nöjd.

Av de testade plaggen är nederdelen gjord av 100 procent merino medan överdelen innehåller 96 procent merino och lite lycra. Båda delarna känns tåliga, stretchiga och som att de är gjorda av ganska tjock ull.

- Precisamente quando o homem förväntar sig börjar inte merino att lukta på samma sätt som syntetunderställ. Att det är lite lycra i påverkar inte över huvud taget när det gäller lukt, utan tillför bara lite bättre känsla och komfort. Vissa merinounderställ känns lite ömtåliga, men inte det här, som är robust och bra, säger en av de andra testarna.

Os dois tipos de teste têm pormenores semelhantes. As subcategorias têm, por exemplo, um gylf, e as ovais têm um túmulo de várzea. Samtliga deltagare i testpanelen uppskattar också att det är ett helsvart underställ med diskret logotyp.

Även passformen hyllas, när den suttit på ett tag försvinner stelheten och det sitter som en smäck. Tight mot kroppen, utan att det känns instängt.

- Vi hade snöstorm och jag cyklade till jobbet, vilket i stället för en kvart, som det brukar ta, tog en hel timme. Jag cyklade där det gick, men fick leda eller bära min cykel ofta, ibland i knähög snö. Trots att jag inte ens hade ett vattentätt ytterlager på benen så blev jag inte blöt en enda gång. Jag är därför extremt nöjd med hur det här understället andas. Det här understället checkar allla boxar, jag är helt såld på det och kommer använda det hela vintern. Comprar!

Wyte

Wyte_herr.jpg

Sobretudo: Glaciar top, preço normal 499 coroas.
Calça de baixo: Calças de geleira, 499 coroas.
Seleção de amostras: Fino, fresco e descaído.
O painel de teste está disponível:

Com o objetivo de perceber se as calças de Wyte são muito caras em comparação com as outras calças, testámos o painel de teste para ver se era a melhor escolha - mas Wyte foi o único. Det är i 100 procent merino, och det enda de inte gillade var att tröjan var tight i halsen och att understället inte hade något extra som stack ut, som till exempel tumhål.

- Jag använde det här understället dagligen i en vecka, och det höll formen väldigt bra och framförallt höll det sig fräscht. Perfeito! disse um dos nossos testadores.

- Understället känns väldigt tunt och fint, så jag blev nästan lite förvånad över hur pass mycket det värmde. Dock utan att jag kände mig svettig eller klibbig. Se o seu filho não estiver a trabalhar, pode ser que o seu filho esteja a trabalhar.

Todos os participantes no painel de teste estão preocupados com o facto de a aprovação ser difícil. De upplevde att både över- och underdel sitter där de ska, och att inget knölar sig eller glider ned.

- Byxorna satt som en smäck, nästan så jag glömde bort att jag hade dem på mig. Snyggt med resårkanten. Passei a noite em claro com os meus amigos. O design é muito elegante e a sua cor é perfeita. Tudo o que é necessário para que eu possa recomendar este projeto!

Mons Royale

MonsRoyale_herr.jpg

Descrição:
Coreshot raglan LS, preço normal 899 coroas.
Underdel: Shaun-off 3/4 long john, preço normal 799 coroas.
Seleção de amostras: Pequeno, leve e confortável.
O painel de teste diz:

Mons Royales underställ é confeccionado em mellantjock ull, em 100 por cento merino. Det passar nästan todos os tipos de actividades fysiska året runt och upplevs av testpanelen som smidigt, lätt och väldigt skönt.

- Jag använde det i trädgården där jag fixade det sista inför vintern och kände mig hela tiden väldigt smidig. Det värmde skönt och transporterade bort fukten effektivt. Även om jag var lite fuktig på ryggen efteråt så kände jag mig varm och torr och det är ju själva syftet med merinounderställ, säger en av testarna.

- När jag testade det var det ordentligt mycket snö, och jag pulsade fram i skogen i flera timmar i meterhög snö. Jag frös inte, förutom om fötterna, men det är ju inte inte underställets fel. O local é muito bonito, mas não é muito bonito. O conjunto era perfeito na sala de estar e, quando estava bem apertado no chão, tinha um teste de leitura.

Todos os participantes no painel de teste disseram que o produto é muito bom.

- É um ótimo resultado, que pode ser recomendado. Fin resår i midjan och min sambo gav mig komplimanger för designen och färgerna, säger en av testarna.

Det som testpanelen tycker drar ner betyget är det höga priset. O objetivo é obter mais dinheiro para obter um design mais arrojado.

- Det är ett ganska dyrt underställ och kanske får man inte inte bara betala för ullens kvalitet utan även för att de lagt ned mycket tid på designen. É ótimo que se sente como se fosse uma peça de roupa. Mas, se for preciso, é possível fazer um teste para ver se é inteligente e se é possível fazer um teste. Byxorna slutar mitt på vaden, och det stör inte men vi förstår inte poängen heller.

Underställ i merino för kvinnor

Mons Royale

MonsRoyale_dam.jpg

Descrição: Rocker raglan LS, preço normal 899 coroas.
Calças de baixo: Christy legging, preço normal 799 coroas.
Seleção de amostras: Dyrt, sportigt och coolt.
O painel de teste diz:

Mons Royale consegui uma malha de 100 por cento merino que é perfeita, como o painel de teste. Men smakar det så kostar det, och det enda testpanelen protesterar mot är priset, som är i högsta laget. Resten däremot är guld.

- Understället kändes toppen från första sekund när jag tog upp det ur kartongen. Underställ i ull uppfattar jag ibland som stickiga och obekväma, men så var verkligen inte det här understället. Det var så skönt att ha på sig att jag inte har velat ta av mig det, så det fick även agera som myskläder hemma på kvällarna, säger en av testarna, som får medhåll av en annan:

- Jag tycker att understället fungerat klockrent när jag använt det. Det har hållit mig helt lagom varm. Det värmde mig mycket mer än jag trodde, vilket blev tydligt eftersom jag frös de dagarna jag inte hade det på mig. När jag blivit varm har jag dock inte blivit svettig, utan understället absorberar fukt på ett bra sätt. Jag har kunnat känna på understället att jag har svettats, men det har inte gjort mig det minsta kall eller obekväm.

Testpanelen är också nöjda med att Mons Royale-understället håller sig fräscht (till och med fräschare om du inte har deodorant) - det luktar ingenting trots att du använder det en hel vecka.

Även passformen hyllas, den är väldigt bra, utom ärmarna, som kunde varit lite smalare och mer åtstittande. Byxornas resårkant är jätteskön och gör att byxan sitter väldigt bra. Benen är ganska korta, men det kan ju vara ett plus i till exempel en snowboardsko, där du inte vill ha för mycket tyg runt fotlederna. Stort plus för tumhål, som gör att du inte behöver anstränga dig för att krångla ned ärmarna om du tar på dig flera lager kläder och som värmer skönt.

O que é que isso significa? Jo, det föll också samtliga testpersoner i smaken. De tyckte att det var perfect med ett underställ i färg, men som inte är skrikigt.

- Det är är snyggt och sportigt, och det känns befriande att ett underställ för damer också kan få se coolt ut. Jag kan verkligen rekommendera Mons Royales underställ, både för funktionen och för utseendet. É bom ver isso! É um dos meus favoritos, é um dos nossos testadores.

Kari Traa

KariTraa_dam.jpg

Descrição:
Rose LS, preço normal 749 coroas.
Underdel: Rose pant, preço normal 749 coroas.
Seleção de amostras: Tjockt, varmt och lyxigt!
O painel de testes está disponível:

O painel de teste do Sportamores é totalmente gratuito e inclui o Rose-understället de Kari Traa. É muito importante que o teste esteja cheio! Du måste visserligen lägga ut nästan 1 500 kronor om du vill ha både under- och överdel, men det är det värt! Du får ett underställ i 100 procent merinoull, den allra mjukaste sorten.

- Agora é que eu me apercebi de todos os petiscos que a Kari Traa oferece! Det är superskönt material, och det andas sjukt bra trots att det endast innehåller ull. Under mina löppass absorberas svetten jättebra och det räcker att bara ha en tunn löparjacka över tröjan trots att det är snö och kallt. Tröjan andas jättebra och gör så att jag har en behaglig temperatur under hela passet, säger en av testarna.

Ett problem många märker av med ull är att det kliar, men ingen i testpanelen upplever att det är ett problem för Rose från Kari Traa.

- Det är jätteskönt och kliar ingenting. Materialet är mjukt och skönt mot kroppen och passformen är tight på både byxa och tröja. Skön resår i midjan på byxorna gör att de sitter uppe utan att åka ner under termobrallan i pulkabacken, säger en annan av testarna.

Den tredje testaren av det här understället faller in i hyllningskören.

- Jag gillar hela setet men byxorna är kanske snäppet bättre, de är verkligen grymma. Understället från Kari Traa håller mig varken för varm eller för kall under kalla dagar. Älskar färg och form på de här plaggen också, jag blir glad av färgerna och jag känner mig faktiskt snygg i det här understället. Rekommenderas stark till allla som letar efter det perfekta understället i merino!

Wyte

Wyte_dam.jpg

Sobretudo: Glacier top, preço normal 499 coroas.
Calça de baixo: Calças Glacier, preço normal 499 coroas.
Seleção de amostras: Disponível, disponível e emprestado.
O painel de teste diz:

Se você está pronto para começar a trabalhar depois de ter entendido 100 por cento de mérito até o melhor preço, o Glacier está em Wyte rätt val för dig.

- Vi tycker om att det är hundra procent merinoull, trots att priset är lägst av allla i testet. Understället andas, korvar sig inte och skaver ingenstans, säger en av testarna, som får medhåll av en annan:

- Jag har använt understället både ute och inne och blev varken för varm eller kall. Det sitter tight jämt över hela kroppen och är elastiskt och behagligt så att det inte ens känns att jag har det på mig. Det känns liksom lent mot kroppen.

Passformen på understället är bäst för dig som är i medellängd. En av testpersonerna är ganska kort, och hon tyckte att ärmar och ben var aningen för långa. Är du däremot kurvig kan du behöva gå upp en storlek, eftersom passformen är ganska smal. Vid påklädning kan understället kännas lite stumt, men det känns skönt när det väl är på.

- Det var liksom ovanligt trögt att ta på sig, men behagligt att bära. Även halsen var lite trång, jag väljer ofta underställströjor med lite vidare urringning så att jag kan ha dem under vardagskläder utan att de syns, eller med högre hals om jag ska ha det för utebruk i ordentlig kyla. Trots det var det bekvämt och praktiskt, och passar utmärkt om träningsunderställ utomhus, säger en av testpersonerna.

- Jag gillar de tighta muddarna på understället som gör att du verkligen håller värmen i det, säger en annan.

O design é uma grande vantagem. Basfärger men ändå blockmöstrat, vilket känns lite nytt och fräscht när så många andra underställ är helfärgade eller småmönstrade.

- Jag älskar designen med färger i stora sjok! Trendigt, utstickande utan att att vara tokigt och väldigt figursmickrande. Fick en kommentar om att understället såg lite Star trek-inspirerat ut, vilket jag kan hålla med om. Loggan är snygg och jag känner mig fin i understället!

Röhnisch

Rohnisch_dam.jpg

Sobre o assunto: Pólo de Åre, preço normal 699 coroas.
Underdel: Collants Åre, preço normal 699 coroas.
Seleção de amostras: Mjukt, färgglatt och after ski-vänligt!
O painel de testes diz:

Röhnisch Åre-underställ innehåller 70 por cento ull och 30 por cento polyamid. Det gör att du får ullens värmande egenskaper samtidigt som du får syntetets överlägsna andningsförmåga.

- När jag blev varm så kände jag inte att jag blev svettig, det absorberades bort jättebra av tyget. Det finns små perforeringar i tyget som gör att du får riktigt bra andningsförmåga, säger en av testarna.

Men det är inte bara andningsförmågan som gick hem hos testpanelen. Även utseendet och känslan mot kroppen fick höga betyg.

- A primeira coisa que eu pensei quando comecei a perceber o que estava a acontecer foi que era muito bom! Fichas de impressão de alta qualidade e design requintado. Depois de esquiar, é possível perceber melhor o que se está a passar, e o que se está a fazer com o painel de teste.

- O material é muito macio e não se desgasta com nada, mas pode ser usado em qualquer altura. Det är mycket stretch i materialet men det sitter ändå tight mot kroppen hela tiden, säger en nöjd testare.

Det som gör att det här understället inte får ännu högre betyg är att passformen inte är perfekt för alla testare.

- Det kändes som att byxorna var lite korta i benen. På de testare som är ganska korta så satt de bra, men jag är lång och därför var byxorna lite för korta. Är du lång rekommenderar jag att du går upp en storlek, säger en av testarna.

Överdelen var väldigt skön och alla i testpanelen älskade att det finns en liten krage som skyddar halsen.

- Jag hade gärna sett att kragen var ännu lite högre, för det hade inte skadat med ännu mer värme och skydd för halsen. Men allt som allt är understället riktigt bra och jag skulle absolut rekommendera det till en vän!

LÄS MER: A compreensão do texto é o melhor teste