Super Natural har basplaggen du väntat på! Image

Super Natural para comprar roupa desportiva!

Med en noggrann blandning av ull och syntet har Super Natural levererat de perfekta plaggen för din basgarderob sedan 2012. Agora, o mercado desportivo está a chegar!

SHOPPA HÄR: Descubra os produtosda Super.Natural

Det är ingen slump att tyskbaserade märket Super Natural har valt ett namn som anspelar på både det övernaturliga och det organiska. Här verkar traditionella, högkvalitativa material med mer tekniska för tåligare, skönare och mer funktionella plagg.

- O objetivo é retirar todos os factores dos sintetizadores tecnológicos e dos plásticos tecnológicos e combiná-los com os elementos "super naturais", ao mesmo tempo que se eliminam os factores de desnaturação do material. Och det är därifrån namnet kommer, säger Anders Westhoffpå Super Natural.

Super.NaturalMerinoull, som finns i allla Super Naturals plagg, är naturligt antibakteriellt och ser till att du håller dig sval när solen steker på.

Super Natural har de perfekta basplaggen för dig som letar efter en mix av mode, träning och outdoor, och föredrar kläder som funkar like bra till vardags som på yogapasset. Just yoga är en stor inspiration for vår- och sommarkollektionen. Hos oss hittar du härliga t-shirts, mjukisbyxor, hoodies och klänningar för tjejer.

As camisolas são confeccionadas a partir de um material sintético (por exemplo, fio de poliéster) e de um fio de rede de fiação fina. O resultado é uma mistura de sintético e merinoull que dá um toque de nylon ou elastano.

- Våra kläder passar den aktiva vardagshjälten som kunna ha sina kläder till både yogapasset, under löprundan, hemma eller på jobbet. Plaggen går även att tvätta precis som vanliga kläder, det vill säga i 40 grader, och torktumlas på låg värme, säger Anders Westhoff.

3 måste ha-plagg fromån Super Natural

SN topp 3

  1. Är du ute efter en t-shirt som du både kan ha till vardags och på träningspasset är Essential I.D, gjord i merinoull och polyester, valet. för dig. O preço de compra é de 449 coroas.
  2. Motion Peyto Tee, som finns i rostrött och grått, är till hälften gjord i merinoull och har en lösare passform för vardagsbruk och lågintensiva yogapass. O preço de encomenda é de 649 coroas.
  3. Osutiã Motion Yoga Bra, com um preço de 649 coroas, é um sutiã de ioga favorito que combina merinoull, poliéster e elastano. Encontra-se em turquesa ou em sarja.

LÄS MER: Ténis! 8 grandes modelos para raparigas

LÄS MER: A Swegmarks encontra o seu desporto na Sportamore

SHOPPA HÄR: Roupa de desporto para mulheres e crianças