Trådlösa hörlurarna som är bäst i test Image

Utilizar um altifalante de teste

Vamos lá! O Sladd é omodernt e o leitor de bluetooth é a melhor opção. Este é o melhor altifalante que está disponível no teste.

Se tivermos um bom relógio de pulso, não é necessário, mas sim, um bom preço. Hos oss på Sportamore är bluetooth-hörlurar de mest populära, antagligen eftersom det är smidigast både under träningen och till vardags.

Utvecklingen av trådlösa hörlurar har gått framåt oerhört snabbt. I dag kan du till skillnad från för några år sedan, få ett par riktigt schyssta bluetooth-hörlurar till ett bra pris som dessutom är enkla att koppla ihop med telefonen. Gör dig av med dina gamla snäckor med sladd och investera i en bättre variant - och hör sen! O seu painel de controlo orienta-o.

Teste: Skullcandy Aparelho auditivo intra-auricular Method

method in ear
Marca: Scullcandy
Modelo: Method In-Ear
Preço de encomenda: 599 coroas
Seleção de amostras: Välsittande bluetooth-hörlurar for allla situationer
O painel de teste diz:

Os ouvintes tiveram um desempenho positivo nos painéis de teste. Hörlurarna sitter fast fixerade runt nacken när du har dem på dig, tack vare nackstödet.

- Det gör dessa hörlurar till en av de bästa in-ear-lurarna jag har sprungit med. Många av de konkurrerande in-ear-lurarna som jag har sprungit med har en tendens att studsa ut ur öronen, men de här sitter på plats tack vare nackstödet, säger en av testarna.

Hörlurarna är enkla att koppla ihop med mobilen och synkar snabbt. Däremot upplevs de lite långsamma att starta upp.

- Como em qualquer outro leitor de Bluetooth, pode carregar a bateria diretamente no símbolo Bluetooth do telemóvel, o que é muito bom, porque se o homem não conseguir uma boa ligação ao leitor de Bluetooth, este pode ser substituído por um teste de aviso.

Os auscultadores e os microfones também funcionam muito bem. O design é elegante e tem uma torção suave.

- O design é mais fino do que o dos auscultadores e os microfones funcionam melhor do que os auscultadores.

Skullcandy Method In-Ear Trådlös hittar du HÄR.

Teste: Monster Isport Freedom V.2 Sem Fios

Monster
Marca: Monster
Modelo: Isport Freedom V.2 Wireless
Preço por encomenda: 1 995 coroas
Seleção de amostras: A melhor pulseira de mão
O painel de teste diz:

Är du ute efter ett par tåliga och svettsäkra hörlurar med bra och behagligt ljud, som du kan träna i? Och som fungerar utmärkt även om du står på händer eller gör burpees? Då är det här rätt lurar för dig.

- De sitter bekvämt runt öronen, klarar all typ av träning och sitter skönt på huvudet, förutom om du till exempel hänger passivt i ett par romerska ringar då axlarna av naturliga skäl pressas mot öronen. O melhor a fazer é começar, diz um dos testadores.

Como bónus, é muito fácil de instalar.

- Jag har tidigare haft problem att koppla ihop trådlösa hörlurar med min mobil men det här var gjort på tio sekunder utan instruktionsbok, berättar en annan.

Hörlurarna har inbyggd mic och i ett tyst rum så hör personen du pratar med samtalet helt perfekt. I en lite stökigare miljö, som i en tunnelbana i rusningstrafik, så tar den in mycket av ljudet runt omkring i mikrofonen. A bateria do telemóvel é fantástica, com 24 horas de duração.

- Este é um produto que pode ser recomendado por si só. O produto tem uma boa qualidade de corte para que o corte fique bem feito, e a lâmina é robusta e estável. São perfeitos para quem procura ouvir música nas traseiras!

O Monster Isport Freedom V.2 Wireless tem um preço acessível.

Teste de: Skullcandy INKD In-Ear Trådlös

scullcandy
Fabricante: Skullcandy
Modelo: INKD In-Ear Trådlös
Preço por encomenda: 499 coroas
Seleção de amostras: Um favorito do orçamento que se destaca
O painel de teste diz:

O frigorífico é um dos melhores para comer, que fica bem situado em frente ao mar, e também é possível comprar um copo de água com gomas de mascar. Inte heller nackstödet stör, du känner det inte ens efter en minut.

- De är inte ömtåliga, du kan tappa dem eller ha dem i en väska utan att det får några konsekvenser. Trots det är de inte så bra för gymträning där du till exempel växelvis står upp och ligger ned, för nackstödet vrids runt halsen, vilket skapar drag i öronsnäckorna så att de åker ut ur ögonen. Men om du bara springer, står pår en crosstrainer eller cyklar går det bra, säger en av testpersonerna.

Lurarna går att prata i telefon med och har bra ljud och bas även om de inte är optimala att ta långa samtal med, eftersom mikrofonen plockar upp för mycket bakgrundsljud.

- É uma mais-valia para a forma intuitiva de o fazer funcionar. Via bluetooth kopplar du ihop dem med telefonen på ett felfritt sätt varje gång, ingen av oss i testpanelen har noterat problem med ihopkopplingen eller bristande kontakt med hackigt ljud som följd, säger en testare.

Sammanfattningsvis uppskattar testpanelen hörlurarnas pris och funktion.

- É muito simples e rápido. Se bara upp så att inte nackstödet krånglar in sig i en tröjkrage. É muito barato e custa muito dinheiro.

Skullcandy Os auscultadores intra-auriculares INKD têm um preço elevado.

Teste em: Urbanista Seattle Wireless

Urbanista
Marca: Urbanista
Modelo: Seattle Wireless
Preço por encomenda: 999 coroas
Seleção de amostras: O melhor telemóvel de todos os testes!
Os painéis de teste estão disponíveis:

O melhor altifalante é uma alternativa versátil para quem quer ter um altifalante de qualidade até ao fim do dia, durante as festas de fim de ano ou em qualquer outro local.

- De omsluter öronen bra och bekvämt, både om du har stora eller små öron tyckte vi i testpanelen. Ljudet stängs ute på ett bra sätt, vilket är skönt, säger en person som har provat dem.

O ponto negativo é o facto de o contacto com o telefone ser lento. Alla tyckte att de var enkla att koppla ihop, men en av testpersonerna behövde starta om telefonen ibland för att få ny kontakt om han hade haft hörlurarna avstängda.

- De är smarta på många sätt, du behöver aldrig ta fram telefonen utan kan ändra låt, volym och ta samtal genom att trycka på ena hörluren. Det finns någon millisekunds förskjutning av ljud om du till exempel tittar på Instastories, men ljudet i sig är klanderfritt och perfekt för musik och ljudbok. De är vikbara och tar liten plats i väskan, super! säger en av testpersonerna.

Urbanista-lurarna går att prata i telefon i, men micken tar in ganska mycket ljud från omgivningen, vilket kan vara lite jobbigt för mottagaren om du är i en stökig miljö. Qual é o melhor destino para o seu parceiro? Designen.


- As cores são claras e todas elas são escassas - e as peças são muito claras e estão na moda. Você pode descobrir mais sobre as funções e também pode encontrar o seu próprio produto.

Urbanista A Seattle Wireless dá-lhe HÄR.

Teste de: Skullcandy Auscultadores intra-auriculares XT Free

XT Free

Marca: Skullcandy
Modelo: XT Free In-Ear Trådlös
Preço por encomenda: 999 coroas
Seleção de amostras: Enkla och smidiga att använda
O painel de teste diz:

Är du orolig för att inte kunna koppla ihop dina hörlurar med mobilen? Då ska du kolla in de här lurarna. O aplicativo pode ser usado com o celular diretamente, desde que você use o bluetooth.

- O utilizador pode começar a utilizar o leitor a partir do início e a aceder ao telemóvel diretamente. Ganska snygg design och när man väl hade kommit på hur man ska ha dem i öronen så var de sköna och satt på plats hela löprundan, säger en av testpersonerna som gillar att springa med musik i öronen.

Även till vardags, utanför löparspåret, är lurarna ett bra val.

- Ljudet utanför lurarna stängdes ute väldigt bra, vilket var skönt. Det enda negativa med dem var att de laddades ur ganska snabbt, jag hade velat att de höll längre. Men ska men höll löprundan ut så det var absolut inga problem men kunde ha hållit lite längre. Snygga, smidiga och håller bra ljud, sammanfattar en annan testare.

Skullcandy O XT Free In-Ear Trådlös tem um som de alta qualidade.

Teste de: Skullcandy Auscultadores Grind On-Ear

scullcandy grind on ear
Marca: Skullcandy
Modelo: Grind On-Ear Trådlös
Preço por encomenda: 899 coroas
Seleção de amostras: Fones de ouvido Grymma com assento baixo
O painel de teste diz:

- A primeira coisa que me fez perder a cabeça foi o facto de ter sido possível comprar um telemóvel. Comece a usar o telemóvel, use o bluetooth do telefone e estacione! Se o utilizador estiver a ver que está a perder, deve fazer um teste.

Uma das pessoas que fizeram o teste estava a descansar no conforto.

- När jag satte på mig hörlurarna märkte jag direkt hur sköna de var. Kuddarna var väldigt mjuka, vilket gjorde dem sköna att ha på sig. Hade jag fått önska något, hade jag gärna sett att de satt lite hårdare runt huvudet.

Ljudet får högt betyg av testpanelen som anser att det är behagligt och med en bra bas. Tyvärr läcker dessa hörlurar ut ljudet en del, vilket hamnar på minuskontot. De stänger heller inte ut ljuden runtomkring.

- En sak jag uppskattade var batteritiden. Enligt tillverkaren ska den vara tolv timmar, vilket är lite i överkant, men jag tycker att batteritiden för dessa hörlurar slår de flesta trådlösa hörlurar jag har testat tidigare. Jag skulle säga att de passar bäst för dig som vill ha med ett par hörlurar på resan eller avnjuta din musik hemma, i stället för dig som letar efter ett par träningshörlurar.

Skullcandy O Grind On-Ear Trådlös tem o HÄR.

LÄS MER: PT:n tipsar: Como se divertir com o baile de finalistas