Underställen i syntet som är bäst i test Image

A compreensão dos factos no sistema é um teste

A compreensão do sintet é óptima para quem quer ser um amante da primavera, do cílio ou de qualquer outra coisa. Vi har testat sex funktionella underställ för att du ska kunna hitta rätt modell för just dig.

Det finns ett stort utbud av underställ, så det kan vara svårt att veta vilket som passar just dig. Olika material har olika fördelar, beroende på vilken aktivitet du ska ägna dig åt. A melhor maneira de o fazer é tentar fazer uma atividade mais intensa, de modo a que o material mais sintético possa ser utilizado. Underställ i ull är jättebra när du vill ha en värmande effekt, som när du åker alpint och växlar mellan att vara aktiv och att till exempel sitta i en lift där det kan vara kallt. Men när du ägnar dig åt en aktivitet där du är i rörelse hela tiden, som löpning, cykling eller längdskidåkning, är underställ i syntet bra val, eftersom de hjälper kroppen att reglera den värme du skapar när du rör på dig. De andas alltså bätre än vad ull gör, och är bättre på att transportera bort svett.

Vi har låtit en grupp personer testa sex underställ i syntet så att du ska kunna klicka hem rätt modell just för dig.

Compreender o conteúdo do site para mulheres (rolar para o lado para homens)

Wyte, Misty

wyte_dam.jpg

Preço normal: 299 coroas.
Descrição: Prisvärt, funktionellt och värmande.
Material: 62% poliéster, 32% tecido de algodão.

Descrição do painel de teste:

O facto de se poder usar este material funcional pode ser um motivo de preocupação, uma vez que o seu interior não é de tecido bom. Mas, ao tentar usar o poliéster como material de base, o Misty torna-se um tecido de alta qualidade, perfeito para passeios, caminhadas ou corridas.

- Det värmer precis lagom för en löptur under hösten, men andas på ett mycket bra sätt. Du kan till och med se andningshålen i tyget, säger en av kvinnorna som testat understället.

En annan sak som sticker ut med Misty är det plånboksvänliga priset, som får en gemensam tumme upp av samtliga testare.

- Se você não sabe o que fazer com os adesivos, pode usar um adesivo.

O que é que se passa? O painel de testes assinala que a pessoa é corajosa, e que o facto de se deslocar para a frente ou para trás é perfeito se for "normal". As calças são muito curtas e são precisas para serem usadas com rumpan ou com höftknölarna. Tightsen är rymliga i låren ochnvaderna, men ganska lågt sittande över rumpan.

- Har du en booty som Beyoncé så kanske du måste gå upp en storlek. Överdelen är också liten i storleken och sitter tight över axlar och även över bröstet om du är kurvig. Då föredrar jag seamless-underställen från Wyte, som passar en kurvig kropp lite bättre, säger en av testarna.

Misty-underställen kommer i tre blockfärgade kombinationer, och testpanelen gillade att färgerna är starka.

- Den blåa färgen är klar och stark och ger energi, jag tycker det är fint.

Kari Traa, Sjølvsagt Set

karitraa_dam.jpg

Preço normal: 799 coroas.
Oferta: Fácil de transportar, super-skönt, rápido de transportar.
Material: 87% poliéster, 13% elastano.

Descrição do painel de teste:

Kari Traa o painel de teste é adequado para compreender o autocolante que é colocado com um adesivo fino e o conjunto de etiquetas é inédito. Este é o melhor método para obter um autocolante que permita obter uma impressão de alta qualidade.

A roupa de baixo é justa e elástica, e as armas e os calções são normais. As calças são muito leves sobre a parte de cima, pois as roupas são mais finas. Två av testpersonerna önskade att resårbandet i midjan kunde vara lite bredare eftersom det har en tendens att rulla ned lite.

- Understället sitter så pass tight att det inte korvar sig under de andra plaggen och ger en fin siluett, men det sitter inte så tight att det hindrar hur jag rör mig, säger en av testarna.

Flera i panelen kommenterade hur skönt de tycker att understället är. En kvinna använde det till och med som myskläder hemma mellan löpturerna.

Även om det är extra roligt att bära ett underställ som du känner dig fin i, är det ändå funktionen som är viktigast. Eftersom längdskidåkningssäsongen inte har börjat ännu har vår testpanel löptränat i Sjølvsagt Set.

- Jag har sprungit och haft det under tightsen och löparjackan och det var så bra på att transportera bort svett och andas att jag knappt kände att jag hade det på mig, säger en kvinna.

En annan kvinna stannade till på utegym när hon sprang och kände att hon blevungen att hålla igång för att inte bli kall.

- Men det upplevde jag bara när jag sprang, när jag tog en promenad och stannade till på utegym på vägen upplevde jag inte att jag blev kall på samma sätt.

Artesanato, Active Conjunto

craft_dam.jpg

Preço normal: 349 coroas.
Não aplicável: Skönt, svettransporterande och svalt.
Material: 100 por cento poliéster.

Descrição do painel de teste:

"Lagom" é a palavra que aparece quando o painel de teste tem algum comentário sobre o Active Set da Craft.

- Este é o entendimento de "lagom" que funciona muito bem para os movimentos de vanguarda. É um bom trabalho! diz um dos criadores.

Testarna tycker att understället var lagom värmande en kylig höstdag, samtidigt som det transporterade bort fukt bra.

- När du rör dig och blir svettig är det inget du direkt tänker på eftersom svetten inte känns mot kroppen. Det blev kanske lite kallt när jag stod stilla under en längre period men när jag höll igång så fungerade det alldeles utmärkt, säger en annan testare som spelade fotboll i understället.

Nenhum dos testados teve qualquer problema com a história. En testperson upplevde att byxorna var stora medan tröjan var tight, medan en annan testare tyckte att tröjan satt perfekt, och uppskattade att den är lite längre, men upplevde byxorna som tighta. Är du mellan två storlekar, testa båda för att att se vilken storlek som passar bäst.

- Understället får plus för att att det inte korvar sig och att det inte har några sömmar som skaver. Se tiver alguma coisa para fazer, é só dizer que está tudo bem e que é preciso fazer!

LÄS MER: O melhor teste de trilhos para crianças do mundo

Underställ i syntet för män

Dombsom, Akka

dobsom.jpg

Preço normal: 499 coroas.
Descrição: Sömlöst, tight och torrt.
Material: 55% poliéster, 37% poliamida, 8% spandex.

Descrição do painel de teste:

O material na sua parte inferior é muito bonito e tem um toque muito suave. O deslizador desliza e assenta bem quando um pequeno toque toca o testículo.

- Att modellen har lite ljusare partier över knän, axlar, biceps och under bröstet, vilket ger intrycket av ett lite mer vältränat yttre, gör ju inte saker sämre! säger en av testarna.

En annan av testarna tycker att det påminner om något som Batman skulle kunna ha på sig under dräkten när han bekämpar brott under kyligare nätter.

- Um aspeto negativo do material é o facto de se poder utilizar o material como um fio elétrico quando se quer retirar o material. Men lite obehag får man som superhjälte ibland leva med om man ska se fräck ut, haha, säger han.

O painel de teste foi concebido para tentar perceber que tipo de funções estão a ser compreendidas. De upplevde att svetten transporterades bort bra under löprundan och att tyget torkade snabbt efteråt. Under lugnare aktiviteter höll det värmen bra.

- É um livro de leitura simples, agradável e de fácil compreensão. Perfeito para quem tem um estilo de vida ativo, ou para quem quer ser um super-herói no sofá. Kan verkligen rekommenderas!

Artesanato, Active Conjunto

craft_herr.jpg

Preço normal: 349 coroas.
Omdöme: Varmt, torrt och kroppsnära.
Material: 100 por cento poliéster.

Utilizador do painel de teste:

Crafts underställ Active Set är tillverkat i polyester och har luftkanaler närmast huden som inte bara transporterar bort fukt utan också värmer. As roupas de cama são usadas mesmo no painel de teste.

- Jag använder understället när jag cyklar till jobbet och det håller mig både varm och torr, säger en av männen som testat det.

Underställets passform beskrivs av testarna som kroppsnära och det är skönt att tröjan går ned en bit över linningen på långkalsongerna.

- Jag har långa armar och upplever ibland att ärmar på tröjor kan vara lite för korta för mig, men det var inte fallet med den här tröjan, säger en person.

Ordinarie pris för hela setet är plånboksvänliga 349 kronor. För det får du ett bra underställ utan extra finesser.

- Det är en arbetshäst i underställs-stallet, det känns tåligt och gör jobbet som förväntas av det.

Wyte, Haze

wyte_herr.jpg

Preço normal: 249 coroas.
Descrição: Apertado, justo e macio.
Material: 68% poliéster, 32% bombazina.

Utilizador do painel de teste:

O Understället Haze é obtido a partir de uma mistura de poliéster e bombazina leve. Os testadores que experimentaram o Understället verificaram que este não alterou as funções das plantas.

- Jag har både golfat och sprungit i understället. Det höll mig varm under båda aktiviteterna utan att jag kände mig för varm, och det tog hand om svett bra så att det aldrig kändes klibbigt eller instängt, säger en av testarna.

Storleken upplevde som något liten, kanske för att understället har en tight passform. Är du mellan två storlekar så prova båda.

- Jag testade storlek large, men borde kanske ha testat extra large. Passformen var tight, vilket jag gillar men den var aningen kort i armar och ben, något som kanske beror på att jag borde ha gått upp en storlek? säger en av testarna som storleksmässigt är mellan large och extra large.

O teto é em bloco e as televisões sobre o teto têm um som que se destaca da parte mais grossa da superfície. En person i testpanelen tyckte att sömmen var lite irriterande till en början men vande sig sedan. Rent allmänt beskrivs understället som skönt och behagligt att ha på sig.

O preço de 249 coroas é muito baixo para pagar.

- Jag skulle rekommendera det till en vän, men kanske ta en storlek större än vad du vanligtvis skulle ta.

LÄS MER: O melhorteste de trilhos para homens

LÄS MER: Como obter mais conhecimentos para a sua atividade

LÄS MER: A marca Timberland é a melhor no teste