Vad gör du när du vill skämma bort dig själv? Image

O que é que você quer fazer quando quiser ser feliz?

Eu tenho um filho e os meus colegas têm um filho. Men vad ska du göra i helgen för att skämma bort dig själv?

emma igelström
Emma Igelström, 35, träningsprofil och före detta simmerska:
- Jag ger mig själv egentid och utnyttjar den till det jag vill för stunden. Att ha luckor i min annars planerade vardag är lyx för mig.


annika sjöö
Annika Sjöö, 34, dansare och träningsprofil:
- Dricker riktigt god champagne!

agneta sjödin
Agneta Sjödin, 48, programledare:
- Då ser jag till att jag har en tom dag där jag får göra vad jag vill utifrån mitt behov. Jag ser alltid till att jag har lite tomma luckor i min kalender så att jag kan göra det jag vill utifrån vad jag har för behov just den dagen, det kan vara vila eller en aktivitet.

jonas colting
Jonas Colting, 42 anos, é o inspirador e o fundador deste projeto:
- Går och får massage, det älskar jag. Por isso, é preciso ter um massagista privado que possa fazer massagens todos os dias. Jag gillar också att går jag ut och käka middag eller i lugn och ro ta igen mig och titta på Netflix. Det gör jag alldeles för sällan.


kalle wahlström
Kalle Wahlström, 34 anos, programledare:
- Då köper jag någon jaktgrej, som en jättedyr pannlampa till exempel.

peter forsberg
Peter Forsberg, 42 anos, escreveu este artigo de hóquei:
- Jag älskar att se en Premier League-match på måndagskvällar, efter att barnen kommit i säng. Um Trocadero e um jogo de futebol até ao fim são os últimos.

sara rönne
Sara Rönne, 33, träningsbloggare:
- Köper nya friluftsprylar. No início do ano, emras, ela começou a andar de bicicleta e a fazer ciclocross para poder correr com os seus adversários. Det är guiltfree shopping tänker jag, det är ju investering i min hälsa. Så tänker jag om allt som är träningsrelaterat.

mårten nylen
Mårten Nylén, 39 anos, é um ator pessoal:
- Tar en dayg ledig och stryker allt i agendan. I stället gör jag bara saker som får mig att känna mig glad. Det gör jag ganska ofta för jag tror på det här med energibalans. Du måste balansera upp det som stjäl energi med saker som fyller på energiförråden. Para que não haja problemas, é necessário procurar fontes de financiamento que permitam a obtenção de uma energia de qualidade e a obtenção de um fornecedor que a utilize para a obtenção de energia de qualidade.

malin olsson
Malin Olsson, 33 anos, programador:
- Jag älskar godis! Annars skämmer jag bort mig själv genom att ta en heldag där jag får känna mig fri och bara ta det lugnt och koppla av.