Våra bästa fotbollsskor för juniorer Image

Os melhores fotógrafos para jovens

Se quiser experimentar os melhores modelos de sapatos para jovens, pode consultar o nosso painel de testes sobre os modelos Pumas, Adidas e Nikes. Aqui está oras omdömen sobre os melhores fotógrafos para os jovens.

Teste em Nike Hypervenom Phd III V FGSE-nike-hypervenom-phd-v.jpg

Marca: Nike

Modelo: Hypervenom Phd III V FG

Preço de compra: 449 coroas

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Naturgräs och konstgräs

Descrição: Prisvärd designfavorit

O painel de teste diz:

Det här är en en bra och prisvärd barnsko i syntetmaterial som är väldigt lätt att både sätta på sig och komma i tack vare smarta velcroband på ovandelen.

- Det var inga problem att sätta på sig skorna och de kändes smidiga och sköna direkt, säger en testperson.

Testpanelen har använt skorna både under fotbollsträning och till vardags. De ger riktigt bra grepp på både konstgräs samt lite sämre, hårdare underlag men fungerar även utmärkt på naturgräs (vilket de är tänkta för).

O design é totalmente em cerâmica.

- É muito elegante. Se Harry Kane fez a mesma coisa que Harry Kane fez no seu jogo de futebol, então é melhor não fazer nada!

Passformen är riktigt skön men drar mot det större hållet så det finns gott om växtmån.

Teste em Nike Mercurial Vapor XI FGSE-nike-mercurial-vaport-xi.jpg

Marca: Nike

Modelo: Mercurial Vapor XI FG

Preço de compra: 549 coroas

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Naturgräs samt konstgräs

Descrição: Para uma utilização confortável

O painel de teste está a funcionar:

O painel de teste tem uma coroa com um controlo de bolha forte, com uma cor azulada e uma cor vermelha. Även om den är tänkt för naturgräs har testpanelen främst spelat på konstgräs där greppet var riktigt bra trots blöta planer.

- O ecrã passou muito bem na fotografia e não houve qualquer tendência para o fazer. De var däremot lite svåra att få på de första gångerna, men det blev lättare efter några försök, säger en testperson.

Redan vid första användningen kändes skorna mjuka och sköna för fötterna. Den plösfria konstruktionen ger en tightare passform medan tåpartiets låga profil hjälper spelaren att komma under bollen.

- Det är tunn sko som gör att man känner bollen på ett fint sätt. Dobbarna var bra placerade vilket gör att de känns bra mot foten och bidrar till skons välbalanserade känsla, säger en annan testpersons förälder.

O painel de teste apresenta um design robusto e um adesivo que se cola no ecrã.

Teste da Adidas X 16.1 FGSE-adidas-x-16.1-jr.jpg

Marca: Adidas

Modelo: X 16.1 FG

Preço de compra: 1 195 kronor

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Naturgräs

Descrição: Pequeno e versátil

Supersköna juniorskor som ger riktigt bra stabilitet och grepp. A partir do momento em que funciona mesmo para os utilizadores, foram realizados testes para testar o seu desempenho em campo natural, uma vez que a distância entre os dedos é relativamente baixa.

- Den sockliknande ovandelen är ganska hård och kan ta ett tag att vänja sig vid, men den anpassas snabbt efter foten och känns snart precis som att sätta på sig en socka, säger en tjej i testpanelen.

O que é mais importante é que é um rapaz versátil que passa todos os tipos de jogos. O revestimento é equilibrado e tem um bom brilho, mesmo em superfícies de cor azulada. Materialet stöter också bort vatten förvånansvärt bra och drar inte på sig vattenvikt när det regnar .

- Det var lätt att göra snabba vändningar och jag behövde inte oroa mig för att att halka, säger en testare.

Storleksmässigt drar X 16.1 åt det större hållet, så gå ned en halv storlek än din vanliga skostorlek.

Adidas X 16.1 FG finns också i en grönsvart färgställning och de skorna hittar du här.

Teste do Adidas Ace 17.3 FGSE-adidas-ace-17.3-jr.jpg

Marca: Adidas

Modelo: Ace 17.3 FG

Preço de compra: 599 coroas

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Naturgräs, mas também pode ser usado em outros países

Descrição: Mjuka skor med bra bollkontroll

O painel de teste funciona:

O material de Primemesh aderente tem uma forma de passagem de mjuk och skön que se adapta a uma meia. Vissa testare upplevde däremot att "strumpan" som sitter på skon är ganska tight och svår att få på foten innan man får in knycken, men med lite tålamod gick det bra även för de yngre testarna.

- O facto de o quarto ser muito estável e ter uma boa cobertura, mesmo que seja muito difícil de encontrar, é um teste.

Komforten ger dock inte vika för bra bollkontakt då ovandelen är täckt med olika "control zones" i ett särskilt material.

Skorna är lätta samtidigt som de ger riktigt bra stabilitet och flexibilitet på både naturgräs och konstgräs.

- Det här var mina första fotbollsskor med dobbar och jag trodde att de skulle kännas lite vingliga, men jag sprang på precis som vanligt. Kanske lite snabbare till och med! säger en nöjd testare.

Ace 17.1 FG finns också i svartvitt samt grönsvart.

Teste em Puma evoSpeed 17.5 FGSE-puma-evospeed-17.5.jpg

Marca: Puma

Modelo: evoSpeed 17.5 FG

Preço de compra: 449 coroas

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Naturgräs

Descrição: Céu duro com suavidade

Painel de teste:

A primeira informação sobre o seu filho é que o seu filho tem um cheiro diferente. Den anpassar sig på ett smidigt sätt efter foten och är mycket mjuk.

- Jag brukar alltid ha problem med nya skor för att de gör ont men de här formade sig efter mina fötter på en gång! säger en person i testpanelen.

O material sintético de corte estreito proporciona um grande conforto, mas os materiais de fixação são muito leves, o que permite que o utilizador se sinta bem e confortável quando anda na natureza. En testare upplevde att tekniken faktiskt förbättrades tack vare materialet på skorna.

- Men mest gillade jag skorna mest för att att de var så underbart sköna och för att man fick en sådan bra känsla när man spelade, säger en testare.

A fotobolha de alta qualidade está também disponível em vários locais .

Teste em Puma evoPower Vigor 1 AGpuma

Marca: Puma

Modelo: evoPower Vigor 1 AG

Preço de compra: 1 095 kronor

Material: Sintético

Passar dig som spelar på: Konstgräs

Modo de utilização: Usar a folha de papel

O painel de teste diz:

O seu modelo é o mais recente modelo da série Pumas Power, concebido para os mais exigentes e ambiciosos utilizadores.

Även om fotbollsskon är skön, så kan den upplevas som aningen hård i början. Det blir givetvis bättre ju mer du använder den men skon är ganska hal och ger inte den bästa bollkontrollen.

- Den formar sig efter foten efter ett tag men det krävs att du har tålamod och ger den tid. Jag skulle säga att skon fungerar bättre på smalare fötter då materialet är ganska stelt och inte ger det bästa utrymmet för foten att röra sig i, säger en tjej i testpanelen.

A partir do momento em que o material é utilizado inicialmente, o painel de teste é colocado no ecrã. Den fungerar utmärkt på konstgräs och ger ett bra fäste på underlaget.

- Även om det krävs tid innan skon mjuknar upp är det en bra sko vars design verkligen får de yngre spelarna att känna sig som proffs.

LÄS MER: Amelhor história para fotografar

LÄSMER: Selecionar os locais para tirar fotografias