Vårens stora test av vita damsneakers 2018 Image

O melhor teste de ténis de corrida de 2018

As sapatilhas Vita são ténis de borracha de alta qualidade que se adaptam a todos os tipos de pele. Vi har testat åtta olika vita varianter och vågar påstå att det finns en sneaker för alla smaker.

O que é que os ténis vita de marca têm para oferecer? Våra med, därför har vi låtit testpanelen testa åtta härliga sneakersnyheter. Este é um modelo para o ajudar.

Veja o nosso último teste: Ténis de qualidade para os mais novos!

https://www.sportamore.se/magazine/mode-trender/test-vita-sneakers-dam-nike-adidas/

Puma Cesta Coração Patente

puma

Marca: Puma

Modelo: Basket Heart Patent

Preço de compra: 899 coroas

Os finlandeses estão mesmo na moda: Rosa ou castanho.

Seleção de amostras: Clássicos e tendências actuais

O painel de teste diz:

Aqui temos os ténis mais modernos e modernos que permitem que os desportistas se sintam mais seguros. A utilização de material olika torna os ténis modernos mais monótonos e tristes.

- Jag tycker de är riktigt fräscha och moderna. O estilo de vida é tão moderno quanto o estilo desportivo, como o teste.

As saias têm um look de tendência com um pingente de ovário em falta e também um acessório que permite colocar as saias em beroende sobre a mesa. Para um look feminino, use uma bandolete, ou então use um vestido mais grosso, que é o que mais gosta.

- Det finns bara tre hål på varje sida av skon så det det går supersmidigt att byta snören efter tillfälle och outfit. Se o seu desejo é usar roupas para o seu crânio, então faça um teste de anel.

Os seus óculos de ganga com um toque moderno têm um símbolo da Pumas e um sulco de fita. Även om det tåliga materialet kan bli smutsigt relativt snabbt kan enkla fläckar snabbt torkas av det blanka materialet, men det känns inte som att sidenbanden kommer undan lika enkelt. Några menar även att det blanka materialet är lite väl glansigt, men här är testpanelen delad.

-Jag tycker om den glansiga ovandelen, men det är kanske inte de bästa skorna för någon som är ute efter en mer diskret look, säger en testare.

Oavsett om du är ett fan av den blanka looken eller inte är de här skorna enkla att sätta på sig och mjuka att gå i vilket gör de perfekta för nästan alla tillfällen i vår och sommar.

Svea Anna Wide Lace Sneakers

svea

Marca: Svea

Modelo: Anna Wide Lace Sneakers

Preço de compra: 899 coroas

Idiomas: Rosa (em mocka)

Descrição do produto: Ténis de cano alto.

O painel de testes diz:

Ett par klassiska sneakers i syntetläder med en riktigt rejäl och hög sula vilket gör att du som är lite kortare i rocken kan addera ett par extra centimeter på längden samtidigt som du får bra stöd och stabilitet.

- São os ténis mais adequados para todos os gostos. Sulan, tygsnörena och materialet. Visst ser det ut som en ganska enkel sko, men tack vare detaljer som den räfflade och höga sulan och de grövre skosnörena känns den mycket mer speciell, säger en testare.

Skorna uppfyller många önskemål hos testpanelen med sitt tåliga material och sin stilrena design, men de flesta reagerar på skornas lite sämre komfort.

- De har en ganska mjuk häl och är väldigt lätta att få på sig, men de kändes lite hårda att gå runt i. Det känns som att det kommer ta lite tid innan de sitter som en smäck, säger en annan testare.

Com o seu design moderno e elegante, é possível encontrar um par de meias que permite a quem quiser usar o seu calçado para obter um emprego, ou para quem quiser obter um visual elegante.

Meias de velocidade ASFVLT

asfvlt

Marca: ASFVLT

Modelo: Speed Socks

Preço de compra: 999 coroas

Disponível também nas cores: Svart e Gråbeige

Seleção de amostras: Futurista e ténis de bola.

O painel de teste diz:

A pessoa que tem uma atitude leve e que não tem vontade de comprar um par de ténis que lhe permita ter mais do que um clique. De är superlätta och flexibla och ger dig maximal stötdämpning, speciellt i hälen och i mellanpartiet vilket samtliga testare gav tummen upp för.

- Jag tycker att de här skorna är supersköna att ha på sig och gör sig mycket snyggare på fötterna än på bild. O objetivo é encontrar um equipamento técnico muito fixe. De är så pass sköna att jag mer än gärna använder dem en hel dag på jobbet där jag går och står upp största delen av tiden, säger en testare.

Även om skornas komfort får fullpott av samtliga testare upplevs skornas passform lite olika.

- As meias são feitas de um material muito resistente e têm um design inovador, mas se as usarmos como lite olika na foto, teremos um teste muito bom.

Speed Socks är ett par maxade skor rent komfort- och utseendemässigt, men testpanelen rekommenderar att eventuellt gå upp en storlek då de känns lite små i storleken. A vantagem é que o produto tem uma parte extra, que é um ótimo snorkel.

Adidas Refine Adapt

adidas

Marca: Adidas

Modelo: Refine Adapt

Preço de compra: 599 coroas

Marcas finlandesas: Svart e Ljusblå

Seleção de amostras: Sapatilhas de desporto.

O painel de testes diz:

Adidas nya futuriska och sköna sneakers kan bli dina favoriter i vår och sommar, du slipper trasslet med att knyta skosnören vilket gör det perfekt för dig på språng.

- Det känns lite som att ha på sig ett par snygga och fräscha tofflor. De är lite trånga att få ned fötterna i men när du väl fått på dig dem anpassar sig tyget helt efter foten. A ideia é que, ao tirar as fotos, o teste seja feito.

A Skorna tem um design que anammar "framtiden" med ett stickat hölje på skon som tyvärr riskerar att bli smutsigt ganska snabbt. På grund av en ganska smal passform och sula kan det nästan upplevas som att foten flyter ut över själva sulan.

- De är extremt dämpade och känns skonsamma mot fötterna, men tyget inuti skon känns något halt vilket gör att jag upplever att foten glider omkring lite. Men det kanske är en vanesak, säger en annan testare.

Refine Adapt är skon för dig som är ute efter en skön vardagssneaker som sticker ut lite grann men fortfarande ger en clean känsla. O testpanelen tillägger att du med fördel kan gå upp ungefär en halv storlek på grund av den smalare passformen.

Gant Zoe

gantMarca: Gant

Modelo: Zoe

Preço de compra: 749 coroas

Finns även i färgerna: Grå, Rosa e Svart.

Seleção de amostras: Filhos e netos.

O painel de teste está a funcionar:

Ett säkert vårtecken är när allt fler på stan syns i ett par klassiskt vita tygskor, men som de flesta tygskor med mindre stötdämpning upplevs de här skorna som lite hårda och stumma till en början. För den otålige går det att lösa med ett par mjuka inlägg och sulor.

- De känns ganska stela till en början, men kommer som med de flesta skor att forma sig efter foten och ge en bättre passform med tiden. Mina favoritskor är de som använts nästan olagligt ofta, säger en testperson.

Även om skorna inte är något innovativt rent designmässigt är det fortfarande ett givet val i de flestas garderob.

- Som med många tygskor har de ett ganska enkelt och klassiskt utseende, men det gör samtidigt att de passar till de flesta outfits och tillfällen, säger en testare och tillägger:

- De är perfekta för uteserveringshäng, men är kanske inte de perfekta skorna att ta en längre promenad i. Visst kan tygskor snabbt få gräsfläckar eller bli smutsiga, men å andra sidan tar det några sekunder att slänga in dem i tvättmaskinen.

Lacoste Eyyla

lacoste

Märke: Lacoste

Modelo: Eyyla

Preço de encomenda: 1 295 coroas

Finns även i färgerna: Rosa, Vit och Svart

Descrição: Sapatilha metálica inovadora.

O painel de teste diz:

Os ténis de pele com um toque de laser e metálico, com um design elegante e pormenores lindos, dão-lhe um aspeto moderno e elegante. Uma parte tem um aspeto metálico, enquanto a outra tem ténis desportivos típicos.

- O ténis é feito de um material muito fixe, que é muito brilhante e muito mate. Silverlinjerna som går runt skornas baksida tyckte jag var en snygg detalj på en annars ganska måttfull design, säger en testare.

Tack vare hälens vaddering och stöddämpning känns, och ser, skorna lite ut som ett par riktigt snygga och lyxiga löparskor.

- Den kilformade sulan gör att det känns som att du går i ett par låga klackskor. Annars är just själva hälen och hälkappan extremt mjuk och bekväm. Nästan så mjuka att det kanske blir lite jobbigt att gå med dem under en hel dag, säger en annan testare.

Skorna med sitt metalliska skimmer föll de flesta i smaken, även om vissa upplevde skorna som lite lösa och glappa vid fotens ingång. Några upplevde även att skorna satt lite tight vid tårna, men att de överlag är ett par komfortabla sneakers som ger en känsla av lyx.

Henri Lloyd Ténis Bromley Wmns

henri lloyd

Marca: Henri Lloyd

Modelo: Bromley Wmns Sneakers

Preço de compra: 899 coroas

Está disponível também em cores: Rosa e bege

Seleção de amostras: Ténis com detalhes em borracha.

O painel de teste diz:

Här har vi ett par klassiska tygsneakers med snygga detaljer i form av franska flaggans färger. O Skorna passa por tudo, desde o pedido de licença até à entrega de prémios.

- Vid första anblick ser de ut som ett par helt vanliga tygskor, men de har snygga detaljer runt plösen samt på hälen vilket drar upp betyget ett snäpp, säger en testare.

De lätta skorna passar den som vill ha ett par stilrena tygskor att matchcha vardagsoutfiten med i vår och sommar, men eftersom att de har en ganska platt sula kan det ta några användningar innan de känns helt bekväma att gå i.

- Trots att alla tygskor har en rätt platt och hård sula, vilket inte gör de helt optimala för längre promenader, så upplever jag att den här modellen har en ganska mjuk sula rent komfortmässigt, säger en annan testare.

För den som känner för det medföljer även bruna tygsnören så att du kan byta snören efter tillfälle och humör. Några upplevde att skorna känns lite smalare i passformen, men att det överlag är en prisvärd sneaker som passar till de flesta vår- och sommartillfällen.

Pantofola d'Oro Nápoles

pantofolaMarca: Pantofola d'Oro

Modelo: Napoli

Preço de compra: 1495 coroas

Finns även i färgen: Gammeldagsrosa

Características do produto: Sapatilhas de corrida de alta qualidade

O painel de testes diz:

Ténis de pele com um design clássico e com detalhes femininos na parte da frente e na parte de trás. A vantagem é que as sapatilhas têm gomas de borracha e são mais bonitas em todas as cores, o que significa que o que mais se adequa ao seu estilo é a sua aparência.

- De känns som ett par redigt gjorda sneakers, som dessutom har väldigt feminina detaljer. A maioria das sapatilhas é muito bonita, mas, para além disso, é um teste.

Något alla i testpanelen stämmer in på är att skorna känns ganska stela, men att det precis som med de flesta skor kräver lite kärlek innan de format sig efter foten. Innan de gjort det passar de sämre för shoppingrundan om du ska prova ett gäng plagg, och kanske lite bättre för timmar av uteserveringshäng med vännerna.

- De är inte så flexibla när de är nya, men lädret formar sig efter foten med tiden vilket betyder att du måste gå in dem ganska mycket innan de får full pott för passformen, säger en annan testare.

LÄS MER: Tjejer se hit! Onde estão os ténis de mesa?

LÄS MER: Osmelhores ténis de pastelaria de 2018

SHOPPA HÄR: Veja o melhor conjunto de ténis para a sua família