10 sköna shorts i sommarvärmen Image

10 sköna shorts i sommarvärmen

Vem gillar inte att glida runt i ett par bekväma kortbyxor? Här är mjukisshortsen för dam och herr som bäst matchas med en t-shirt och en glass i handen.

Värmen stiger och bara tanken på ett par långbyxor ger oss mardrömmar. Vi har samlat tio par shorts för både dam och herr som är lika snygga som de är bekväma.

Till henne (scrolla ned för honom):

Reebok shortsEn knälång modell i bomull och polyester, Reebok, i en gråmelerad färgskala. Rekommenderat pris 399 kronor.

Shorts WyteSweatshorts med fina detaljer från Wyte. Modellen har en dragkedjsficka baktill, resår i midjan och en dragsko för bästa passform. Finns även i rosa, rekommenderat pris 249 kronor.

Shorts NikeStick ut i de här camoshortsen, Nike, som är tillverkade i mjukt jerseymaterial. Shortsen har praktiska sidofickor och en dragsko i midjan, rekommenderat pris 349 kronor.

Shorts MarineFöredrar du vita plagg på sommaren kommer du glädjas åt den här modellen från Marine. Den marinspirerade modellen är mjuk och sval, rekommenderat pris 189 kronor.

Shorts HummelDe här softa shortsen från Hummel har en klassisk design med snörning i midjan och passar lika bra i gymmet som i en cool sportswear-look. Rekommenderat pris 299 kronor.

Till honom:

Shorts WyteV tomto prípade sa jedná o model, ktorý sa vyrába v kombinácii so skön bomullsmixom, a ktorý sa vyrába v kombinácii so skön bomullsmixom. Modellen har en något längre benlängd, två sidfickor och resår baktill. Rekommenderat pris 299 kronor.

Shorts NIkeVåga mönster i de här shortsen från Nike! Den klassiska modellen är lika snygg på stranden som på after beachen. Rekommenderat pris 349 kronor.

Shorts Polo ClubVem kan överleva sommaren utan att par gråa mjukisshorts från Vinston Polo Club? Finns även i svart och blått, rekommenderat pris 399 kronor.

Shorts Calvin KleinSnygga shorts med resårmidja från Calvin Klein. Bär de som de är eller med uppvikta benlängder, rekommenderat pris 599 kronor.

ShortsRosa favoriter från Wesc i en stilren och enkel design. Benlängden är något kortare och resåren i midjan ger perfekt passform. Rekommenderat pris 279 kronor.

LÄS MER: 13 löparshorts för dig som får lårskav

LÄS MER: Test: Våra bästa löparshorts