Fars dag-presenter för alla slags pappor Image

Fars dag-presenter för alla slags pappor

Är han en småbarnspappa, friluftsfarsa eller kanske en riktig sportnörd? Vi har presenttipsen som gör just din pappa glad på Fars dag.

Det är inte det lättaste att köpa presenter till pappor, och efter cirka sju års ålder krävs det ofta lite mer än en teckning som gåva på Fars dag. Men ta det lugnt - vi har listat fyra olika typer av farsgubbar och presenterna som gör respektive pappa-typ extra nöjd. Bara att klicka hem i lagom tid till Fars dag.

Till småbarnspappan

Sköna, praktiska och bekväma presenter till pappan som alltid är lite, lite trött.

Småbarnspappan7.jpgVilket är det ultimata plagget för en småbarnsförälder om inte en mysbyxa? Sweatpants, Wyte, rekommenderat pris 349 kronor.

Smabarnspappa1.jpgMjuka filttofflor för fars fossingar, Hush Puppies, rekommenderat pris 449 kronor.

smabarnspappa2.jpgUnna pappa en välbehövd sovmorgon i en skön tvådelad bomullspyjamas, Resteröds, rekommenderat pris 699 kronor.

Smabarnspappan6.jpgMössa med tofs är ett måste för alla småbarnspappor, Peak Performance, rekommenderat pris 449 kronor.

Smabarnspappan3.jpgPraktisk regnjacka som tål många timmar på lekplatsen i alla typer av väder, Tretorn, rekommenderat pris 999 kronor.

Smabarnspappan4.jpgEn smidig magväska värdig vilken fashionabel farsa som helst, Manhattan Portage, rekommenderat pris 299 kronor.

Až do športovej zábavy

Om din pappa gillar sport och träning mer än något annat, kan du räkna med en homerun om du satsar på någon av de här presenterna till Fars dag.

sportnorden.jpgVattenavvisande väst med reflexdetaljer för träning ute i kylan, Craft, rekommenderat pris 999 kronor.

Sportnorden3.jpgRymlig gymväska med stort fack, mindre sidofickor och justerbara axelband, Under Armour, rekommenderat pris 349 kronor.

sportnorden4.jpgStilrena, svettavvissande shorts för alla tennisälskande pappor, Nike, rekommenderat pris 449 kronor.

Sportnorden 2.jpgVattentäta löparskor med ståldobbar ser till att far inte ramlar under vinterns isiga löpturer, Icebug, rekommenderat pris 2 095 kronor.

Sportnorden5.jpgSkruva upp den här dörrtrapetsen i en dörrpost så kan pappa spara in pengar på gymkortet. Dörrtrapets, Master, rekommenderat pris 269 kronor.

Sportnorden6.jpg Tennisbollar är ett smart tips för dig med begränsad presentbudget, Tretorn, rekommenderat pris 79 kronor.

Till friluftsfarsan

Naturen är din pappas bästa vän. Självklart förtjänar han presenter som får honom att känna sig som Indiana Jones i skogen.

7318572724327_001_4e313130f7ab4425bc648b382b457a22.jpgUnderställ i mjukt syntetmaterial som håller värmen på outdooräventyr, Craft, rekommenderat pris 399 kronor.

Friluftsfarsan 5.jpgFikapauser i vildmarken blir så mycket bättre med en riktigt bra termos, Mizu, rekommenderat pris 499 kronor.

Friluftsfarsan 6.jpgRund buff i 100 percent merinoull som håller halsen varm, Buff, rekommenderat pris 299 kronor.

Friluftsfarasan2.jpgGiven MacGyver-känsla med det här redskapet som har 14 verktyg i ett, Leatherman, rekommenderat pris 769 kronor.

Pictor sleeping bag sheetPraktiskt polyesterlakan för camparen, Haglöfs, rekommenderat pris 369 kronor.

Friluftsfarsan1.jpgSmart kompass för vandrare och outdoorentusiaster, Silva, rekommenderat pris 399 kronor.

Till världens bästa pappa

Om din pappa är världens bästa ska han givetvis firas med lite extra fina presenter! En högre prislapp är ändå inget jämfört med hur mycket han är värd för dig.

lyxpappan6.jpgKlassisk dunjacka med läderdetaljer på axlarna, Chevignon, rekommenderat pris 4 195 kronor.

Lyxpappan5.jpgLåt musik förgylla din pappas vardag. Här är ett par trådlösa hörlurar som kan laddas via USB eller direkt i telefonen, Pugz, rekommenderat pris 1 495 kronor.

Lyxpappan2.jpgMer beroendeframkallande tröja än Power Houdi går inte att hitta, Houdini, rekommenderat pris 1 995 kronor.

Lyxpappan 3.jpgVattenavvisande Chelsea boots i läder med vibramsula, Graninge, rekommenderat pris 1 395 kronor.

lyxpappa1.jpgLyxig superpulsklocka för pappan som gillar all slags träning, Garmin, rekommenderat pris 7 995 kronor.

Hestar_lyxpappanKlassiska, slitstarka skidhandskar i längre modell håller händerna varma i backen, Hestra, rekommenderat pris 1 095 kronor.

LÄS MER: 10 perfekta presenter till Fars dag

LÄS MER: Chockträna hela kroppen med PT-Thomas