Nyheterna med Asics Gel-Nimbus 21 Image

Predajňa Asics Gel-Nimbus 21

Asics har precis släppt en ny version av sin mest älskade löparsko. Med Gel-Nimbus 21 är både passformen och dämpningen bättre än någonsin.

Gel-Nimbus är sedan länge Asics främsta sko för löpare som har ett neutralt steg och som gärna springer långt. Alla Asics löparskomodeller förbättras kontinuerligt med den senaste teknologin som ska ge användarna ännu bättre komfort, och Gel-Nimbus är inget undantag.

- Gel-Nimbus är vår flaggskeppsmodell bland neutrala långdistansskor. Därför var det viktigt att ta fram en sko som hjälper löpare att orka längre och stå sig i konkurrensen, utan att ge avkall på någon komfort, säger Norio Takaoka, VD och Senior General Manager på Performance Running Footwear Division på Asics.

Nu lanseras Asics Gel-Nimbus 21 med ännu bättre passform och dämpning än tidigare. Tanken är att du ska kunna springa längre tack vare bättre komfort, och få ett lättare och mer fjädrande steg med mer energi. Nimbus är uppkallad efter molntypen med samma namn och har blivit synonym med känslan av att springa på moln.

Vill du nörda ned dig i skillnaden mellan Asics Gel-Nimbus 20 och 21 så har den senaste upplagan en mer avancerad sula. Innersulan är numer tillverkad i formad EVA. Mellansulans undre del har försetts med nanofibrer för att ge heltäckande dämpning. Mellansulans övre del sviktar tillbaka kraftigt efter att den tryckts ihop, vilket ger ett skönt frånskjut i skon. Skon ger full markkontakt, vilket ger en jämnare övergång i steget. Även ovandelen är uppdaterad och består nu av jacquardmesh som har kombinerats med 3D-printade förstärkningar som anpassar sig efter fotens rörelse, vilket ger skön passform och mer plats för framfoten.

asicsEn lätt, dämpad långtur på schemat? Då passar nya Asics Gel-Numbus 21 perfekt.

3 updateringar med Asics Gel-Nimbus 21

  1. Förbättrad passform. En ny läst med rymligare framfot har kombinerats med jacquardmesh och 3D-printade förstärkningar som anpassar sig efter löparens rörelser för bästa möjliga passform.
  2. Sula som tar tillvara på energin. Mellansulan har försetts med lätt skum som ger en lyxigt skön löpning och fjädrande effekt. Materialet Flytefoam Lyte har fått tillsatt nanofibercellulosa, som gör mellansulan till Asics lättaste hittills, samtidigt som den håller längre.
  3. Maximálne spevnenie. Som namnet antyder har en dämpnings-gel placerats strategiskt i häl och framfot för att ta upp de kraftigaste stötarna, vilket minskar påfrestningen på kroppen och ger överlägsen stötdämpning precis där den behövs som mest.

Asics gel nimbus 21Spana in alla våra löparskor från Asics!

LÄS MER: Nya Asics Gel-Kayano 25 för dig som överpronerar