Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale Image

Bästa löparskorna på vår Mid Season Sale

Passa på att fynda dina nya löparskor nu när vår stora Mid Season Sale är igång!

Pronationsskor, lättviktskor för korta distanser eller neutrala löparskor med bra dämpning? Hitta löparskorna du behöver på vår stora Mid Season Sale. Poiščite priljubljene blagovne znamke Asics, Nike in Adidas, pa tudi športne copate, ki so primerne za ženske, dekle in skedenj. Här har vi valt ut några populära modeller som är värda att spana in - och lägga i varukorgen snabbt som attan innan de tar slut!

Nakupujte neposredno: Alla löparskor på Mid Season Sale

adidas ultraboostAdidas Ultraboost är en superpopulär - och snygg! - löparsko som passar dig med neutralt löpsteg som vill ha respons i frånskjutet. Adidas älskade Boostsula ger dig bra dämpning.

nike revolutionNike Revolution är en mängdträningssko som passar många, men kanske framför allt dig som är glad motionär och inte springer långa maraton.

pegasus 36 lilaEn av Nikes allra trognaste löparskor, Nike Air Zoom Pegasus 36 är en riktigt poppis sko som passar många olika sorters löpare. Mesh på ovansidan ger bra ventilation, och dämpningen är mjuk och responsiv.

saucony ride iso 2Neutral mängdträningssko var det här! Saucony Ride Iso 2 är en favorit bland många tack vare den energiåtergivande stötdämpningen och fartfyllda löpkänsla du får.

asics gt 1000Asics är verkligen en favorit hos många. Asics gör olika modeller förstås, men är kanske mest kända är de för sina stabila löparskor. Asics GT-1000 9 är en stabil modell som ger stötdämpning i hela foten tack vare Flytefoam- och Gel-teknologi.

solar gideMaxa långdistanspassen med Adidas Solar Glide ST 19. Energifylld dämpning tillsammans med en flexibel yttersula ger en supersmidig och stabil löpning.

hoka one one cavu 3Hoka One One är det franska skomärket som tagit världen med storm! Cavu 3 är en lättviktssko som passar för långa lopp och för dig som är en van löpare.

joyride dual runÄr det verkligen små kulor i sulan? Javisst! Nike Joyride Run Flynknit ger dig dämpning i varje steg och är för dig som gillar att springa och jogga med en vän eller familjemedlem när andan faller på.

salomon speedcross 5Självklart har vi skor för trailälskaren också! Bland annat hittar du legendariska Salomon Speedcross 5, som ger dig som älskar att kuta i skog och myr optimal löpkänsla och fantastiskt grepp.

SHOPPA NU: Vsi izdelki na razprodaji sredi sezone

LÄS MER :Stort test: Bästa löparskorna för herr

LÄS MER: Test! Bästa löparskorna för dam