Nikes mest slitstarka träningssko är här! Image

Nikes mest slitstarka träningssko är här!

En skonyhet som kombinerar det bästa från tidigare modeller med den senaste teknologin inom träningsskor. Här är allt du behöver veta om Metcon 4 från Nike.

Nike Metcon 4 ger oslagbar stabilitet för dig som tränar HIIT, cirkelträning eller håller på med tyngdlyftning. Det är en mångsidig träningssko som är specifikt designad för funktionell fitness, med hög komfort och genomtänkta detaljer som ska göra högintensiv, tuff träning så smidig och behaglig som möjligt.

SHOPPA HÄR :Hitta dina nya skor online

Du som tränat i Metcon 3 kommer känna igen den stadiga yttersulan med 4 milimetri drop och hälclips som är perfekta vid explosiva övningar som boxjumps, repklättring och mer gymnastiska inslag samt lyfttövningar.

Metcon 4 924593-100.jpg

En sko som är lika snygg som smart!

Den strumpliknande passformen med Flywire-snörning gör fortfarande att skon sitter som gjuten, med meshpartier på både hälen och ankeln för bästa andningsförmåga och comfort. Men nya Metcon 4 har ett stjärnformat mönster på sulan för ett ännu bättre grepp än dess föregångare vid exempelvis repklättring. Det är en pålitlig sko för träningspass med många olika moment, som kombinerar det bästa av två världar: stabilitet och dämpning.

Ovandelen av skon har blivit ännu vassare tack vare haptisk 3D printning, vilket är en form av känselteknik utvecklad för att anpassa sig efter fotens rörelser. Den här uppdateringen ger en överlägsen hållbarhet med strategiskt placerad slitstyrka där det behövs, som vid tåboxen och på sidorna, medan andra områden har designats för bättre andningsförmåga. Ett säkert kort för årets tuffaste träningspass!

image001.pngHos oss på Sportamore hittar du Metcon 4 för damer i en matt rosa färg med vita detaljer, vitt, svart och vitt med neongula detaljer. Herrskon finns i en vit design med gråsvarta detaljer, rött och svart. Hela vårt utbud av Metcon finns HÄR.

LÄS MER: Lofsan tipsar: Så kommer du igång med träningen 2018

LÄS MER: Våra kompressionstights som är bäst i test!