Spana in Skins seamless-sortiment! Image

Spana in Skins seamless-sortiment!

Visste du att kompressionsmärket Skins även erbjuder träningskläder i seamless-teknologi? De är mjuka, sköna och perfekta för lågintensiv träning.

Skins är ett märke som framför allt förknippas med riktigt ordentlig kompression. De är ledande på marknaden när det kommer till tights, t-shirts och andra kompressionskläder för intensiva aktiviter. Men de har också ett utmärkt sortiment av mjuka sömlösa plagg för lågintensiv träning, som yoga och pilates. Elin Johansson iz Skins berättar allt du vill veta om deras seamless-sortiment.

Hur skiljer sig era seamless-plagg från ert vanliga sortiment?

- Vårt seamless-sortiment erbjuder överlägsen comfort och känsla med en unik konstruktion där allt hänger ihop i ett stycke och har minimalt med sömmar. Allt för att man ska kunna röra sig helt fritt utan några distraktioner, säger Elin Johansson.

Berätta om materialet; hur är ett sömlöst plagg konstruerat?

- Seamless-plagg är utformade med en extremt lätt varpstickad sömlös design som stabiliserar dina aktiva muskler utan att gräva in i huden, medan strategiskt placerade nätpaneler håller dig sval och bekväm.

När ska jag välja seamless?

- Seamless är designat för dig som älskar en aktiv livsstil och gärna tränar yoga, pilates och barre.

Är seamless ett varmare val nu på vintern?

- Nej, det vill vi inte påstå. De är främst gjorda för lågintensiva aktiviteter som yoga och pilates. Är man på jakt efter ett varmare plagg rekommenderar vi Skins Thermal.

Skins_seamless tightsDNAmic Seamless 7/8 Tights är varpstickade för att stabilisera dina muskler när du tränar. De är sömlösa och lätta med en hög midja, så att du får bästa comfort under lågintensiv träning. Rekommenderat pris 1 095 kronor.

SHOPPA HÄR :Oglejte si celotno ponudbo izdelkov iz kolekcije Skins

LÄS MER :Stort test: Träningstrosorna som får högst betyg

LÄS MER: Därför ska du träna i kompressionsplagg