Testpanelen om nya drivern från Cobra Image

Testpanelen om nya drivern från Cobra

King F7 är en av Cobras längsta och mest förlåtande drivers, med inbyggd sensor i greppet och åtta justerbara loft. Vi lät ett par golfare provspela - och så här tyckte dem.

Test av: Cobra King F7 DriverSE.jpg

Märke: Cobra

Model : King F7 Driver

Priporočena cena: 3 795 kron

+ Förlåtande klubba

- Något halt grepp

+ Smarta funktioner som till exemel inbyggd sensor i greppet och justerbart loft

Testpanelen säger:

Det här är en väldigt förlåtande klubba. Dina missar blir inte lika stora som med en mer svårspelad driver, för även om du inte träffar i sweetspot så går bollen ganska rakt. Resultatet blir bra nästan oavsett din nivå, men när du faktiskt träffar mitt i sweetspot så är känslan fantastisk.

- Med den här kändes det skönt i hela kroppen när man träffar mitt i sweetspot. Jättebra känsla! säger en av testpersonerna.

En nyhet med den här klubban är den inbyggda sensorn i greppet som kan mäta hur rakt och långt du slår. Sensorn kan kopplas till telefonen som sedan visar dina resultat och statisk som du kan dela med andra. En rolig function, tyckte flera av testarna, men inte det mest avgörande när det gäller helhetsbetyget.

- Klubban har en väldigt stor träffyta som ger ett skönt självförtroende när man ställer upp sig för att slå, säger en positiv testare.

På minussidan hamnar greppet. En av testarna tyckte att den gled lite i handen, medan en annan ansåg att greppet var helt okej. Överlag är det här dock en bra, förlåtande klubba som ger en riktigt skön känsla när du träffar i sweetspot.

King F7 iz Cobra hittar du här .

LÄS MER: Så slår du längre på golfbananan

LÄS MER: Svaret på wedgegåtan