3 astuces ménagères inattendues pour obtenir vos baskets blanches Image

3 knep från hushållet för att få dina vita korgar

Les baskets blanches ont tendance à ne pas être blanches, surtout longtemps après leur utilisation. Försök med dessa tips för att göra dem ännu mer krokiga som de från craie!

Achetez ICI : alla våra korgar

De är klassiska och oumbärliga: de vita korgarna. Dock är det inte så lätt att förvara dem så smutsiga som du önskar. Le lavage des baskets dans la machine n'est pas quelque chose que nous recommandons, car il peut dans le pire des cas les détruire complètement. Ne désespérez pas, il existe plusieurs astuces ménagères intelligentes que vous pouvez utiliser pour nettoyer vos chaussures blanches. Du har förmodligen redan allt som du har behövt i hemmet, säkert att det är praktiskt?

Egna skor med tandkräm

Ja, du har rätt. Det är viktigt att du använder ett blont tandskyddsmedel och inte ett med, till exempel, blå eller röda strålar. Förbered en brosse à dents med un peu de dentifrice och brossez les taches. Låt skorna vila några minuter och ta sedan bort tandkrämen med en mjuk chiffong och lite rengöringsmedel. Repetera om det behövs.

Rengör tänderna med bikarbonat

Blanda lite bikarbonat med savon eller ett flytande rengöringsmedel och brotscha sedan skorna med blandningen med hjälp av en egen brotsch. Om du har svåråtkomliga tassar, använd en liten borste med bucklor. Essuyez les poches avec un chiffon humide puis séchez à l'air. Voilà, det är som magi, en ny vit färg!

converse-vita-sneakers.jpg Hela världen älskar vita skor, men skor behöver inte vara vita. Ta del av dessa intelligenta tips för att behålla dina vita skor.

Pâle au citron

Det är faktiskt möjligt att blanchera skor med citron. Blanda vatten och citronjuice i en flaska med pulvérisator och vaporisera sedan en enhetlig skikt på dina skor. Mettez-les au soleil et les taches s'estomperont. För särskilt smutsiga ställen kan du försöka blanda bikarbonat med citronjuice och applicera blandningen direkt på tagen för att låta dem verka under en viss tid. Rincez ensuite.

Ta hand om dina skor

La det viktigaste är att ta hand om dina vita skor redan när du kommer till hemmet. Par exemple, il peut être bon de les imprégner avant de commencer à les utiliser, et de ne pas les laisser devenir très sales avant d'essayer de les nettoyer, alors il peut sembler désespéré d'essayer de les sauver. Des nya sneakers blancs kan också bidra för att ge till dina korgar en look plus propre.

ACHETEZ ICI : Eleganta baskets

LIRE LA SUITE : Les meilleures sandales et chaussons d'été