Inga fler kalla fötter: de hetaste stövlarna just nu

Om du inte vill frysa om fötterna är det dags att ta på dig skorna. Här är stövlarna vi vill ha den här säsongen!

En klassiker i din skogarderob

timberland 6 inch

Klassikern från Timberland som aldrig blir omodern. Lika populär som den ikoniska gula stöveln var på 90-talet, lika populär är den idag. Matcha den med en puffig dunjacka eller en parka och håll dig både varm och snygg i höst och vinter.

Här hittar du Timberland 6-tums Premium.

Uppdaterad klassiker med lägre skaft

killington chukka timberlandEn version av den klassiska herrkängan Timberland med lägre skaft. Skon är något lättare vilket ger den en mer flexibel känsla. Passformen är perfekt från dag ett och den speciella rågummisulan håller dig på rätt spår och är mycket slitstark.

Här hittar du Timberland Killington Chukka.


Stöveln som inte kan bli fel

kenniston timberlandSvarta stövlar passar till allt - även till den här Timberland versionen för damer. Med sulor tillverkade av det speciella Sensorflex-materialet kan du hålla båda fötterna på jorden och se ut över alla snötäckta gator som en drottning - i stövlar.

Kolla in Timberland 6 tum Kenniston Lace här.


Kronjuvelen bland curlingstövlar

canada snow quebecEn riktigt användbar curlingkänga i mocka som både är varm och skyddar dina tassar mot regn, snö och slask. Denna vinterkänga har också ett supermysigt fårskinnsfoder som isolerar dina fötter från kylan.

Kolla in Canada Snow Quebec.



De varma stövlarnas härskare

sorel caribouHär har vi Rolls Royce bland de varmaste stövlarna, skulle man kunna säga. Vattentäta, vindtäta, varma som bara den och ett innerfoder av ThermoPlus-material som håller varje fot varm, oavsett temperatur. I mellansulan på denna känga finns en frostplugg för extra isolering mot den isiga marken du går på. Yttersulan är täckt av friktionsdubbar som hjälper dig att hålla balansen på hala ytor.

Du hittar Sorel Caribou här.


Frostbiten mark? Inga problem!

sorel winter carnivalÄnnu en pansarkänga i klassisk stil. Sorel Winter Carnival håller dig varm oavsett hur frostigt det är på marken utanför. Använd en ullstrumpa i skon för optimal komfort och värmeisolering.

Köp Sorel Winter Carnival här.


Norsk skonyhet

kari traa stegEn trendig vinterkänga med mysigt vinterfoder i ullmix. Finns i dammig rosa och djup mörkblå. Skon är tillverkad i exklusiv vattenavvisande kalvmocka. EVA-mellansulan ger även bra stötdämpning och yttersulan har ett fantastiskt grepp på isiga gator.

Köp här Kari Traa Steps.


SHOP HÄR: Alla vinterkängor

LÄS MER: Så tar du hand om dina Timberland stövlar