Alt om Adidas nye Z.N.E hoodie Image

Alt om Adidas nya Z.N.E hoodie

Adidas har tagit sit design till en ny nivå. Nu lanserar de Z.N.E Hoodie, speciellt femstillet till at hjælpe atleter med at holde distraherende lyde ude og bevare fokus.

Adidas lanserar en helt ny produktkategori, som de kallar Athletics. Det är sportkläder, alltså kläder till dig som godt kan lide at udtrykke din sportslige livsstil, og tøj som du kan have på både inden og efter træning.

Först ut är en Z.N.E Hoodie. Z.N.E står för zero negative energy och är enligt Adidas en helt ny tolkning av det traditionella stykke tøj som bärs av atleter i en kamp. De är specialdesignade för att göra atleterna mer fokuserade på förberedelserna inför en konkurrens. Designet hjälper till att avlägsna alla distraktioner i de ögonblick, där det verkligen gäller.

Därför har Adidas utvecklat Z.N.E Hoodie och implementerat tre nyckelfunktioner: ljudreduktion, minimering av visuella distraktioner och maximal komfort. Hoodien har en hätta med dubbellag och är tilpas overdimensioneret, så at du kan have et par over-ear-høretelefoner på indenunder. Stoffet är ett riktigt högkvalitativt premiummaterial som kombinerar bomull, polyester och elastan. En blandning som tillsammans med huvans design ger optimal komfort.

- Vores atleter konkurrerer ofte indenfor store og passionerede publikumskarer og behøver at kunne bevare fokus under disse stunder. Det som är fel fokus kan vara skillnaden på at vinde og tabe. Vi designade Z.N.E Hoodie för att atleter i alla sportsgrene, skal kunne lukke sig inde i en boble og fuldt ud kunne fokusere på sine personlige forberedelsesritualer og strategier. När det gäller estetiken är vår ambition att kunna leverera produkter med hög detaljerigdom och en slankt atletisk look, säger Michael Krapohl, Adidas Senior Product Manager.

zneNågra av atleterna som ses i och med Z.N.E-lanseringen är Ana Ivanovic, James Harden, Coco Shillin, Tori Bowie och fotbollsspelaren Gareth Bale, på bilden.


LÆS MERE: Hitta din nya favorittröja