Best i test! Sports-BH'er 2018 Image

Bäst i test! Sport-BH'er 2018

Har du en mengde utvaskede sports-BH'er hjemme som du fortsatt trener i? Inte gör det! Beställ heller någon av säsongens nyheter.

I denna test har våra eminenta produkttestere svettet i ti sports-BH'er med lett til middels høy støtte fra noen av våre største merker. Noen av dem kan også anvendes av deg med relativt stor byste, men dersom du ser etter sports-BH'er med maksimal støtte bør du lese testen vår av dem HER.

Kari Traa VarKari Traa Var.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Var

Veiledende pris: 299 kronor

Färger: turkis, rosa och flerfärgad

Storlek: Eftersom storlekintervallet är XS-XL och BH-en saknar cuper, så är det lätt att hitta en storlek som passar. Ta din vanliga storlek, den sitter precis som den ska.

Det största plusset: En fryd för ögat! Utenom at modellen i seg selv er så fin, så er mønsteret helt fantastisk. Hvem elsker vel ikke ting som minner om is med strøssel? I tillegg fint med meshpartiet på ryggen.

Det största minuset: Absorberingen av fuktighet är inte på topp. Om du går på en kort tid är BH-en fuktig ganska lång tid efter treningen.

Passa bäst till: Yoga, pilates och annan träning med låg intensitet.

Kort oppsummert:

Denna modell är en klassisk sport-BH med lätt stöd, perfekt för träning utan för mycket hopping och svette. Så länge du inte har alt for stor byste klarer denne burpees, men ikke noe du tar på deg når du skal på løpetur. Den sitter behagligt utan något som gnager eller skjærer inn, dessuten med et solid strikk under bysten som både er fint og gir ekstra bra komfort. Det som gör VAR till en vinnare är designat - det är så sött! Du blir glad av att träna i denna myke fargekaramellen med tynne, justerbare stropper. Vi gillar också att inlägget av skum kan tas ut för en friere och mer kroppsnära känsla.

Adidas Alphaskin Support Bra LGAdidas Alphaskin.jpg

Merke: Adidas

Modell: Alphaskin Support Bra LG

Veiledende pris: 379 kronor

Finnes i fargene: svart/hvit

Storlek: Denne modellen har ingen cuper, men i likhet med størrelsesguiden går det fremre partiet ved bysten heller mot den større retningen.

Det största plusset: Sitter som en dröm! Passformen är suveren, sitter kjempebra rundt midjen og rundt bysten. Spesielt til å være en sports-BH uten cuper.

Det største minuset: Litt for utringet for noen av testpersonene og passer ikke til løping dersom du har en D-cup, men ellers helt uten noen minus!

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet.

Kort oppsummert:

Det är svårt att hitta några minus när en sport-BH är så fin och deilig som denna. Den är myk, lett og deilig samtidig som den gir en pålitelig støtte. Kompresjonen klemmer brystene på en behagelig måte og materialet holder også ved svette økter. Du vil ta på deg denne her både fordi komforten er fantastisk og fordi den er veldig fin i designet. En bryterrygg kan ofte ødelegge støtten hvis du har litt større byste, men til og med testpersoner med stor byste synes at denne modellen overgår forventningene. Testpanelet gir en stor applaus til en av høstens beste sports-BH'er, som dessuten har en god pris. Tack, Adidas!

Under Armour Vanish Mid PrintUnder Armour Vanish Mid Print.jpg

Merke: Under Armour

Modell: Vanish Mid Print

Veiledende pris: 649 kronor

Finnes i fargene: svart

Storlek: Normal i storlek, så velg din vanlige størrelse.

Det största plusset: Här pratar vi stabilitet! BH-en dekker hele bysten og gir en trygg følelse av at alt holder seg på plass.

Det största minuset: Eftersom den är så stabil kan den virke lite trang när du tar den på deg, så det hade inte skadat med knepping på ryggen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet.

Kort oppsummert:

Passformen är enastående. Den former seg perfekt rundt bysten og rundt kroppen, og designet på ryggen gir god mobilitet rundt skuldrene. Ser skreddersydd ut! Designet är enkelt men absolut inte tråkigt. Stroppene som krysses på ryggen gir et fint og sporty preg og du kan velge å vise stroppene litt ekstra med en åpen singlet. Föran är den stilren och slett i stoffet uten sømmer som lyser gjennom. Takket være påsydde skuminnlegg, og ikke uttagbare cuper som andre modeller har, føler du deg veldig trygg. Knepping på ryggen hade gjort det lättare att få den på seg, men vi älskar effekten av den strama passformen.

Nike Indy Shine BH Nike Deluxe Bra.jpg

Merke: Nike

Modell: Indy Shine Bra

Veiledende pris: 399 kronor

Finnes i fargene: röd og svart

Storlek: Finns från XS-XL och det är lätt att hitta en storlek som passar. Men den går lite mot den mindre retningen, så velg en størrelse større dersom du står mellom to.

Det största plusset: Følelsen! Det glinsete stoffet er silkemykt mot huden og gir et luksuriøst preg. Den är fint sydd och flatterande på kroppen.

Det största minuset: Svette blir snabbt synlig, så BH-en blir lätt våt när du tränar i den. Den är också väldigt stram i starten och lite svår att få på seg.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet.

Kort oppsummert:

Den lave utringningen foran og bak sammen med det glinsete stoffet gir denne sports-BH'en en festfølelse. Det är partytoppen i treningsgarderoben! Den är enkel samtidigt som den är helt annorlunda enn andre sports-BH'er. Innlegget gir, som en vanlig push up-BH, en løftende effekt og kan lage kløft. Du kan naturligtvis ta ut innlegget dersom du ikke ønsker den effekten når du trener. Det är fint at det går an å ta de ut, ettersom de har en tendens til å krølle seg når du drar av deg toppen mellom treningsøktene. Selv om Nike beskriver den som light support, så synes vi at den faktisk fungerer til både burpees og hopping om du har liten til middels stor byste. Et tips er å velge din vanlige størrelse til tross for at den kan virke litt nett. Den blir mykere etter én til to ganger bruk og blir ikke like vanskelig å ta på seg.

Blacc StabilitetBLACC Stability.jpg

Merke: Blacc

Modell: Stability

Veiledende pris: 249 kronor

Färger: blå, orange, rosa och lilla

Storlek: Ganske liten i omkretsen og stram på. Det kan vara lurt å ta den største størrelsen dersom du står mellom to.

Det största plusset: Väldigt bra passform! Testpanelet liker den brede kanten under bysten som fører til at den sitter bedre og ikke glir rundt. Til og med krysset på baksiden gjør at den sitter godt fast.

Det största minuset: För tykt stoff til veldig svett trening, du kommer også til å bli litt varm i den. Modellen är lite svår att få av seg när den är våt sedan den är så stram.

Passer best til: Trening med middels intensitet.

Kort oppsummert:

En deilig og anvendelig BH for deg som ikke tenker å kjøre med alt for høy intensitet. Det tjocka ämnet blir nemlig litt varmt når du svetter skikkelig, men det fører også til at bysten holdes på plass. Designet är fint och tack vare den påklädda känslan kan du också använda den som topp till en tights med hög midja. Om du, som delar av testpanelen, vill ha en svalare känsla kan du ta ut innleggene. Det gir også ekstra plass som er nødvendig ettersom modellen er ganske stram. Alt i alt en pålitelig sports-BH for deg med liten til middels stor byste. Pluss för det fina meshpartiet på ryggen!

Nike Deluxe BHNike Deluxe Bra.jpg

Märk: Nike

Modell: Deluxe

Veiledende pris: 399 kronor

Finnes i fargene: rød og svart

Storlek: Du kan tryggt välja din vanliga storlek, den sitter som ett skudd.

Det största plusset: Designet är fantastiskt! Den minner lite om en crop top med det brede strikket sammen med velurdetaljer.

Det största minuset: Fukttransporten är lite så som så. Stoffet är ganska tjockt, men fortfarande bra tack vare att vara meshen på ryggen.

Passerar bäst till: All slags träning.

Kort oppsummert:

En ny favorit i høstens fineste vinrøde farge. Den ger en ganske bra støtte og fungerer absolutt til trening med høy intensitet (kanskje ikke til lange løpeturer). Eftersom den minner lite om en crop top, så är den perfekt till en tights med hög midje när du tränar eller ska på yogatimer. Logotyper och strimmor i velourliknande material gör att BH-en känns mer påklädd och lyxig. Deluxe är verkligen ett bra namn! Vi gillar också meshpartiet på ryggen som inte bara är fint: det håller deg sval dersom du svetter mye. En bra sport-BH som kommer till att bli tillämpad flittig i höst.

Adidas All me 3 stripesAdidas All Me 3 Stripes.jpg

Merke: Adidas

Modell: All me 3 stripes

Veiledende pris: 379 kronor

Finnes i fargene: svart

Storlek: XS-XL och helt normal i storleken. Stramar inte till men är lite utringad.

Det största plusset: A-mazing passform! Testpanelen ble overlykkelige da denne sports-BH'en kom på. Sitter som støpt og er dessuten kjempefin.

Det största minuset: Det är ingen minus, vi älskar den!

Passer best til: All slags trenings, også løping.

Kort oppsummert:

Wow, hurra, ja! Denne brukervennlige sports-BH'en med uttagbare innlegg gulvet testpanelet med sitt minimalistiske design og fine passform. Myk, deilig og ventilerende ved svette treningsøkter. Strikker är akkurat passe, stramt uten å klemme til. Denne kommer vi til å bruke så ofte vi kan til den faller fra hverandre. Testpanelet liker spesielt godt at Adidas har gjort sports-BH'en smalere i partiet som ligger mellom skuldrene og over ryggen, samtidig som strikket er bredt under bysten. Det är behagligt och ger en lite ny look. 3 stripes är en perle som vi vil passe på å ha i treningsbagen fremover.

Reebok Hero Brand Läs Reebok Hero Brand Read.jpg

Merke: Reebok

Modell: Hero Brand Read

Veiledende pris: 449 kronor

Finnes i fargene: rosa og hvit

Storlek: XS-XL och helt normal i storleken. Välj din vanliga storlek.

Det största plusset: Passformen. Den sitter perfekt! Ingen gnagsår eller störningar, vatteringen är myk og ryggen føles fri og bevegelig takket være være designet.

Det største minuset: Ganske varm. Materialet är tjockt och det är skikkelig vattering, så under svette økter stiger temperaturen.

Passer best til: Trening med middels til høy intensitet, men ikke de svetteste treningsøktene.

Kort oppsummert:

Ser du efter en riktigt deilig allround-BH? Da är detta ett bra val. Den sitter utrolig bra på og du føler deg trygg selv om du hopper eller trener med høy intensitet. Vatteringen er passe tykk, men sammen med det ordentlige stoffet blir det litt varmt om du svetter mye. Ikke noe du velger til bikramyoga med andre ord. Bryterryggen är derimot ganske smal og tildekt av mesh, så ryggen føles fri og luftig. Til HIIT-økter, gymtrening, Crossfit og løping er dette et trygt valg som gir bra støtte. Den rena designen och den fina ryggen ger extra plus.

Puma Puma BH Puma Puma Bra.jpg

Märke: Puma

Modell: Puma Bra

Veiledende pris: 449 kronor

Finnes i fargene: svart/gull

Storlek: Finnes i storlekarna XS-XL och upplevs som lite stor. Om du ligger mellan två storlekar kan du välja den minsta.

Det största plusset: Deilig och luftig! Är mycket bekväm själv om du svetter massa.

Det största minuset: Lite beskjuten støtte dersom du har større byste enn en C-cup, hvert fall til løping. Til trening med middels intensitet fungerer den derimot fint.

Passer best til: Trening med medelhög intensitet.

Kort oppsummert:

Puma vet hvordan man lager treningsklær som er kule og luksuriøse. Denna svarte sports-BH'en har en logo i gull på brystet og et litt annerledes design på ryggen som gir litt disco-vibber. Det gillar vi! Den sitter dessutom extremt bra på och upplevs som ett suveränt val för dig som svetter mycket. Testere som ellers føler seg ganske våte etter en økt, synes denne ga en usedvanlig sval og herlig følelse. Støtten holder til både HIIT-timer og hinderbaneløp ifølge testpanelet, men du med C-cup eller mer bør kanskje satse på en annen når du skal løpe.

Kari Traa NessKari Traa Ness.jpg

Merke: Kari Traa

Modell: Ness

Veiledende pris: 349 kronor

Finnes i fargene: lilla, lyseblå og grå

Storlek: Elastisk och trogen storlek.

Det största plusset: Så otroligt deilig! Som att glida in i en varm klem.

Det största minuset: Et tykkere materiale og et lengre design gjør denne sports-BH'en mer til en crop top. Den håller inte för löpning och timer med mycket hopp.

Passer best til: Trening med lav til middels intensitet.

Kort oppsummert:

Myk og seamless-BH som faktisk holder til trening med middels intensitet dersom du har liten byste, selv om vi vil anbefale den til rolige timer. Materialet gör den extra deilig mot kroppen og komforten er helt suveren. Strikket er bredt under bysten og skulderstroppene sitter behagelig uten å gnage. Detta kommer du att använda på yogatimen, på jobbet och fredagskosen. Mmm! Derimot är det mer en crop top enn en sports-BH, og deler av testpanelet synes den "skjærer av" på en rar måte siden den slutter cirka fem centimeter over navlen. Ettersom den er ganske varm så er den perfekt nærmest kroppen på en kald høst- og vintertur eller sammen med en tynn singlet på treningen. Noen testpersoner opplevde at de uttagbare innleggene ikke var helt på linje med formen på brystene. Du måste kanske justera dem lite, men när de sitter korrekt har du en kjempefin och deilig sport-BH!

SHOP HER: Sjekk ut alle sports-BH'ene våre

LES MER: Slik vet du om sports-BH'en din sitter feil

LES MER: Anpassa sport-BH'en din efter treningen