Därför ska du springa i Reebok löparskor

Du visste redan att Reebok är det enda riktiga CrossFit-varumärket. Men är du medveten om att de är grymma på löpning? Här är allt du behöver veta om Reebok löparskor!

Om du letar efter nya träningsskor är chansen stor att du kollar in Reeboks senaste modeller. Men håller du också koll på märkets senaste löparskor? Reebok reebok har en rad innovativa nya produkter för alla löpare.

- Är du någon som verkligen vill få ut det mesta av din löprunda? Vill du springa i ett par skor med de senaste funktionerna som kan ta din löpning till nästa nivå? Då är vårt svar Reebok Floatride löparskor", säger Joonas Harjamäki, expert på Reebok.

Reebok reebok tog ett stort steg för att stärka sin position som löparmärke våren 2017 när man lanserade Floatride-serien, neutrala och stabila löparskor med olika dämpningsnivåer i olika prisklasser.

- Under 2018 har vi breddat vår målgrupp av löpare och erbjuder nu modeller både för motionären som springer några gånger i månaden och för den inbitne och tävlingsinriktade löparen. Hemligheten ligger i vår mellansula.

Floatride Run ReebokUnder våren 2017 gjorde Reebok en nysatsning på löparskor med fokus på Floatride Run, som bland annat Lovisa "Lofsan" Sandström springer i. Rekommenderat pris 1 495 SEK.

Mellansulan i Reeboks Floatride-skor består inte av vanligt EVA-skum som många andra löparskor gör. Istället har Reebok utvecklat sitt eget Floatride-skum, som ger både dämpning och kraft tillbaka i varje steg - allt en löpare strävar efter.

- Först och främst är vårt Floatride-skum mycket lätt, men det ger också skon en överlägsen energiåtergivning. Genom att kombinera dessa egenskaper i en och samma löparsko kan vi erbjuda löpare som värdesätter hög dämpning vad de vill ha.

Två av Reeboks modeller som Joonas Harjamäki vill lyfta fram är Floatride Run och Floatride Run Fast. Den förstnämnda har ett drop på åtta millimeter från häl till tå och ser till att du alltid är redo för nästa steg. I kombination med den mjuka dämpningen får du en upplevelse av att springa på moln, vilket du direkt jämför med Adidas Ultra Boost och Nike Odyssey React.

Om du är en erfaren löpare som gillar att springa på asfalt är nya Floatride Run Fast, med samma Floatride-dämpning, modellen för dig. Den är snabb, neutral och klarar även de längsta löprundorna, som maraton. Den har ett drop på tio millimeter, men är fortfarande superlätt och perfekt som tävlings- eller intervallsko.

Reebok Floatride Run FastFloatrideRun Fast passar ett neutralt löpsteg, har en ovandel i sömlös mesh för hög ventilation och en stödjande hälkappa. Rekommenderat pris 1 395 SEK.

KÖP HÄR: Hela vårt sortiment av skor från Reebok

LÄS MER: Låt inte löpningen bli en stressig upplevelse

LÄS MER: Charlotte Kallas bästa stretchövningar för löpning